Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar 2 gündür tesmer in sitesini açamıyorum.
ne olduğu konusunda fikriniz var mı?

Dostlar merhaba...
[email protected] adresine, eğer Hukuk notları varsa sosyal güvenlik güncel halleride varsa? çok sevinirim:(

Merhaba Arkadaşlar bende vegi notlarını alabilirmiyim. hatta elinizde varsa başka notlarada ihtiyacım var ;D

birde eskı cıkmış sınav soruları ve cevapları. varsa bana yollayabılırmısınız. şimdiden cok teşekkürler....

[email protected]

denetimden ne gibi sorular gelir,denetimden kalan yok mu?

meraba arkadaşlar ben 3-4 temmuzda ilk defa sınava gireceğim. yaklaşık 4 ay kaldı ama ben çalışmaya daha yeni başladım. 4 aylık bir süre sizce yeterli olurmu. yoksa geç mi kaldım. özellikler vergi meslek ve hukuk derslerinden korkuyorum. bu derslere hangi kitaplardan çalışabilirim. int. indirebileceğim yerler varsa adres yazarsanız sevinirim. ilk girişte 7/7 yapan arkadaşlar nasıl bir çalışma yolu izlediniz. herkese başarılar diliyorum.

Şaylan arkadaşım bu sıkışık zamanda bana da zaman ayırdığın için çok tşk.ederim. Sadece bu notlara bakacak kadar zaman ayırdım vergiye . Benim öncelikli sorunum maliyettttttt.İsmail Çankaya dan çalışıyordum bu derse ama Yurdakul Çaldağ'ın kitabını aldım ve şok oldum 3 adet soru bire bir çıkmış. 2 tanesi benim girip te veremediğim sınavlardan hem de :(

Şaylan Merhaba! Vergi notlarına ulaşan arkadaşlar çalışmandan çok memnun anladığım kadarıyla. Eline sağlık, sınav süresine az bi zaman kala eminim çok faydalı olacaktır. Ben bi türlü ulaşamadım ama :( rica etsem banada mail atabilirmisin? [email protected]

çağhan ' Alıntı:
Şaylan arkadaşım bu sıkışık zamanda bana da zaman ayırdığın için çok tşk.ederim. Sadece bu notlara bakacak kadar zaman ayırdım vergiye . Benim öncelikli sorunum maliyettttttt.İsmail Çankaya dan çalışıyordum bu derse ama Yurdakul Çaldağ'ın kitabını aldım ve şok oldum 3 adet soru bire bir çıkmış. 2 tanesi benim girip te veremediğim sınavlardan hem de :(
Allah kolaylık versin arkadaşım bende maliyeti 4.sınavımda verdim ondan bende yurdakul çaldağ,islam çankaya çıkmış 10 yıllık sorular 2 kitap daha toplam 5 kitap soru çözmüştüm.hiç anlamadığım maliyetti inanın maliyet uzmanı oldum resmen.ama odanın kursunun o dersten çok faydasını gördüm .maliyet hocasıda çok kaliteli bir hoca.hiç bir şey atlamıyor.dilerim sende kurtulursun anladğım kladarıyla 3 olcak ve son olur.başarılar dilerim

evet şaylan 3.girişim olacak maliyetten . Ama çözdükçe daha çok karıştırıyormuşum gibi geliyor. Belki de sınavda allah zihin açıklığı verir de işime yarayan bilgiler beynimden sıyrılıp kağıda dökülür. :) Kurslara gidecek vaktim yok tek başıma yola devam. :-[

çağhan sana özelden msj attım.almadın sanırım.mail adresini gönderebilirsen maliyetten not göndericem.maliyetten korkma.o senden korksun.

sağol üzer şimdi baktım özele sen uyarınca. maliyet benden korksun dimi yaaa kendimi iyi hissettim bir an . vaktin varsa benim mailim [email protected] . elindekileri gönderirsen çok iyi olur. Bu arada yazarın adını islam yazacağıma ismail yazmışım adam aileden biri gibi oldu yaa.biz ona kendi aramızda ismail deriz gibi...

çağhan maili attım.eline geçmezse bana yazarmısın.bir de mail adresim [email protected] bana burdan mail atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.