Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar herkese merhaba bişey sorcam bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum 14-15 mart 2009 sınavlarına ilişkin sınav başuru listeleri ne zaman ilan edilicek bilen varmı ???

maliyet muhasebesi ile ilgili size önerim çok aşırı çalışın anca 50-60 filan alırsınız....
çünkü geçen sınav aşırı kolaydı... ben bu sınavın aşırı zor olacağı kanısındayım....
küçük ayrıntılı sorular sorulacak ve konuyu tam özümseyememiş şöyle bir gözatmış kişiler başarısız olacak.... allah yardımcınız olsun

Şaylan Vergi Mevzuatı notunu bende alabilirmiyim şimdiden teşekkürler herkese başarılar.....

Çok teşekkürler şaylan :)

Son sınavlarda çıkan uygulama soru örnekleri olan var mı acaba? Bu sınavı en tehlikeli sınav yapan o sorular zaten

bekirtolga ' Alıntı:
Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim
Standartları Hakkında Tebliğ
(Seri: X, No: 22) var son sınav tamamen bu tebliğdeki bilgilere göre sorulmuş, tebliği okuyunca o kadar şaşırdım ki tebliğ maddesi direkt olarak sorulmuş sınavdan sonra cevapları ömer dumanın kitabından bakıyorum ama yeterli değildi sonra bu tebliğiğe baktım aynısını sormuşlar bu tebliğ spknın sitesinde de var internette de var araştırın bulursunuz bu tebliği mutlaka ama mutlaka okuyun sakın es geçmeyin her maddesini tek tek bakın bütün sorular burdan geliyor dikkatli olun arkadaşlar tebliğ adı üstünde kanun gibi anlaşılması zor değil ayrıca ömer dumanın kitabı da referans kitaptır ona da mutlaka çalışın

bekir hocam tebliğe baktım.. son sınavda tebliğle alakalı hiç bir şey göremedim.. yanlış yeremi baktım acaba..

arkadaşlar merhaba
mali analiz dersinden neler gelebilir bir fikri olan varmı?

mumicik ' Alıntı:
bekirtolga ' Alıntı:
Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim
Standartları Hakkında Tebliğ
(Seri: X, No: 22) var son sınav tamamen bu tebliğdeki bilgilere göre sorulmuş, tebliği okuyunca o kadar şaşırdım ki tebliğ maddesi direkt olarak sorulmuş sınavdan sonra cevapları ömer dumanın kitabından bakıyorum ama yeterli değildi sonra bu tebliğiğe baktım aynısını sormuşlar bu tebliğ spknın sitesinde de var internette de var araştırın bulursunuz bu tebliği mutlaka ama mutlaka okuyun sakın es geçmeyin her maddesini tek tek bakın bütün sorular burdan geliyor dikkatli olun arkadaşlar tebliğ adı üstünde kanun gibi anlaşılması zor değil ayrıca ömer dumanın kitabı da referans kitaptır ona da mutlaka çalışın

bekir hocam tebliğe baktım.. son sınavda tebliğle alakalı hiç bir şey göremedim.. yanlış yeremi baktım acaba..
1-açılış bakiyeleri
2-mevzuata uygunsuzluk halleri
3-risk odaklı denetim

dört sorudan üçü tebliğden
ömer dumanın kitabında esamesi yok bunların
bende sınavda afalladım

ya arkadaşlar üzer bayan, bayı nerden çıkrdınız şimdi !!!!

adı handeydi galiba üzer bir açıklık getir kullanıcı adları bazan böyle komik olaylara sebep oluyor.

sınav öncesi bilgilendirme toplantıları ne zaman açıklanıyordu arkadaşlar bilgisi olan var mı?
istanbuldanda ankaradanda ses yok şimdilik.

faber olur böyle vakalar türk polisi yakalar.:)

Kara kara kazanlar
Kara yazı yazanlar
Cennet yüzü görmesin
SINAVDA ZOR SORANLAR ...

Ay gelir aydan beri
Çay gelir dağdan beri
Ben yârimi görmedim
STAJ BAŞLADIĞINDAN BERİ...

Denizin dibi derin
Üstüne halı serin
Sandık sepet istemem
BANA RUHSAT VERİN....
birazcıkda gülelim vallahi stresten yedik kendimizi herkese kolay gelsin ;D

süper ya gerçekten çok beğendim
sabah sabah moral oldu
teşekkürler :)

Slm ark.lar.

Nasıl gidiyor çalışmalar... ;)

lovence ' Alıntı:
sınav öncesi bilgilendirme toplantıları ne zaman açıklanıyordu arkadaşlar bilgisi olan var mı?
istanbuldanda ankaradanda ses yok şimdilik.

Sınav haftasında... ;)

haribo76 ' Alıntı:
Şaylan Vergi Mevzuatı notunu bende alabilirmiyim şimdiden teşekkürler herkese başarılar.....
rica ederim arkadaşım başarılar.evet berbattı zaten sayısal sorular kendimi muhasebe sınavında hissettim valla.çıkmış sorular diye girip bakabilirsin çözümleri ile birlikte.başarılar.dilerim bu sınavda size sayısal soru sormazlarda rahat geçersiniz arkdaşlar

Merhaba, bende yeni üye oldum. maliyet ve meslekten giricem. son 2 ders.
maliyet notlarını bende sayın üzer den rica edebilir miyim. teşekkür ederim [email protected]