Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ARKADAŞLAR BEN DENETİMDEN 42 ALMIŞTIM..İTİRAZ ETTİM SONUÇ 50 OLDU..GEÇTİM.. TAM TEBLİĞE, DERS NOTLARINA GÖÜMÜLMÜŞTÜM SANKİ ÜZERİMDEN DAĞ KALKTI... MUHTEŞEM Bİ ŞEY..

süpeer.Sizin adınıza çok sevindim.Bu ilk duyduğum itiraz kabulü.geçmiş dönemlere ait itirazda bulunulabilir mi acaba.son girdiğimiz değil de mesela bir önceki için.

Muhasebe Denetimi sınav notunuza yapmış olduğunuz itiraz gereği cevap kağıtlarınız yeniden değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda herhangi bir hataya rastlanmadığından aynı notu (39) almış olduğunuz görülmüştür.
>:( >:( :-X :-\ :'(

holeyyyyyyyy itiraz sonucumdan 65 almış geçmişim

yani şimdi bu arkadaşımızın puanını mı yanlış hesaplamışlar,yoksa 50 ye yakın diyemi verdiler,ya da kağıdı baştan mı okudular da yeniden puan verdiler anlamadım,Arkadaşım içinde sevindim hakikaten çok büyük bir yük,Neyse varsa bir hak hukuk ihlali,Allah elbet yapar gerekeni,

çok mutluyum anlatamam finansal muh.sınavında rahatsızlanmıştım.o yüzden bütün yevmiye maddelerini yapıp bırakmıştım 45 le kalmıştım itiraz ettim .şimdi itiraz sonuçlarını gördüm 65 almışım arkadaşlar kağıdına güvenen herkes itiraz etsin

üstümden büyük bir yük kalktı anlatamam. finansal muhesebe zaten sabahki ilk sınavdı.tekrar nasıl gircem diiye düşünüyordum.ama allahım bana yardım etti diyorum hemde 45 çok az bir puandı zaten kağıdıma göre.

arkadaşlar itiraz süresi bitti mi anlayamadım tesmerin açıklaması ne anlama geliyor.
Ben analizden 30 almışım ama en az 55 bekliyordum.

22-23 Kasım 2008 SMMM Sınavı İtiraz Sonucu

22-23 Kasım 2008 SMMM Sınavı itiraz sonucunu http://sinav.tesmer.org.tr web adresinden giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

İtiraz sonucunu öğrenip, sınav başvurusu yapmak isteyenler, 9 Mart 2009 pazartesi günü mesai bitimine kadar Ankara İş Bankası Dikmen Şubesi 487225 nolu hesaba sınav harcını ödeyerek, 10 Mart 2009 Salı günü mesai bitimine kadar http://sinav.tesmer.org.tr web adresinden başvuru yapabilirler.

Dekontun açıklama kısmına TC Kimlik numaranızı yazdırmanız başvuru işleminde size kolaylık sağlayacaktır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

bende denetimden 40 la kalmıstım keşke itiraz etseydim bi ihtimal ;(

spk 22 nin özet halini alan varsa banada lütfen.

ben yine çalışmadım.itiraf ediyorum.korkuyorum.sanırım 3 te üç kalıcam.ne diyelim can sağolsun.

üzer ben çalıştım kendimce :) ama yinede korkuyorum sanki sınavda herşeyi unutcakmısım stresten :)

dilek çok teşekkür ederim.maili aldım.ben konsantre olamadım.notları hazırladım.ama derse oturamadıım.yine de sakin olmak istiyorum.çok çalışmak veya çok bilmek yeterli olmuyor.biraz şans sakinlik.umarım istediğimiz sonucu alırız.

mumicik ' Alıntı:
ARKADAŞLAR BEN DENETİMDEN 42 ALMIŞTIM..İTİRAZ ETTİM SONUÇ 50 OLDU..GEÇTİM.. TAM TEBLİĞE, DERS NOTLARINA GÖÜMÜLMÜŞTÜM SANKİ ÜZERİMDEN DAĞ KALKTI... MUHTEŞEM Bİ ŞEY..
BEN DE DENETİMDEN 43 İLE KALMIŞTIM İTİRAZ ETTİM 50 OLMUŞ. AYRICA; SİZİ TEBRİK EDERİM.

denetimden itirazla geçenler okudukça üzülüyorum ya keşke itiraz etseydim denetimden geçirmişler hep sanırım

ARKADAŞLAR SINAVDAN İTİRAZLA GEÇENİ İLK KEZ GÖRDÜM. BU GERÇEKTEN DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİR DURUM.