Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
yeni sınavdan çıkmış insanların gözüyle bakıldığında bizim yaşadığımız süreç gayet normal..meslekle ilgili süreçleri daha sağlıklı değerlendirmek için öncelikle o mesleğin mensubu olmak gerekmektedir...
açıkçası öncelikle arkadaşımızın 60 günü sabırsızlıkla bekleme olayını yadırgamış olmasını yadırgadım bende ....M.Gür ' Alıntı:temenni ' Alıntı:kimse kusura bakmasın. bu forumda "smmm olsanız nolacak. şu şu problemlerden dolayı hiçbir işinize yaramayacak" türünden yorum yapan arkadaşlar; o zaman siz başka meslek seçin. bu mesleği tercih eden bir çok kişi bütün olumsuzluklara rağmen bu meslekte ilerlemeyi ve muhtemelen hayatını buradan kazanmayı düşünüyor. eğer sizler bu konuda ümitsizseniz başka işlerle uğraşın ve buradaki insanların moralini bozmayın.atakan005 ' Alıntı:Mesleğin nesini kurtaracağız ben onu anlamadım. Doğaldırki bir sınava girmişiz ve sonuçların açıklanması konusunda heyecanlarımızı paylaşıyoruz vede bir önceki sınavda çok geç kalındığı için yine aynı şeyleri yaşarmıyız diye fikir alış verişinde bulunuyoruz. Neyi kasteddiğini anlamadım, konuyu biraz daha açarsan sevinirim.rcavus ' Alıntı:arkadaşlar slm.sıkılmıyormusunuz ki 60 gün boyunca ne zaman belli olacak sorusunu soruyorsunuz birbirinize.sizde çok iyi biliyorsunuz yüzde sekseninizin smmm nin gereklerini yerine getiremeyeceği apaçık ortada.meslek nasıl kurtarılabilir neler yapabiliriz bunları konuşsak nasıl olsa smmm oluruz.
Mesleğimi seviyorum Türkiye şartlarındaki çoğu meslekten daha saygın bir meslek. Her ne kadar eleştirsek de birlik, oda ve mesleğin saygınlığının bilincindeki meslek mensupları sayesinde çıta çok daha yukarıya tırmacak ve gıpta edilecek bir meslek haline gelecektir.
stajı nasıl kazandığımız yetelilikte neler çektiğimi askerlikten sonra ikinci bir şafağı nasıl saydığımızı ilerki zamanlarda çömezlerimize güzel bir anı olarak anlatacağımızı umuyorum. çünkü onlar zamanında muhtemelen herşey online olacak![]()
yeni sınavdan çıkmış insanların gözüyle bakıldığında bizim yaşadığımız süreç gayet normal..meslekle ilgili süreçleri daha sağlıklı değerlendirmek için öncelikle o mesleğin mensubu olmak gerekmektedir...