Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

M.Gür ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
atakan005 ' Alıntı:
rcavus ' Alıntı:
arkadaşlar slm.sıkılmıyormusunuz ki 60 gün boyunca ne zaman belli olacak sorusunu soruyorsunuz birbirinize.sizde çok iyi biliyorsunuz yüzde sekseninizin smmm nin gereklerini yerine getiremeyeceği apaçık ortada.meslek nasıl kurtarılabilir neler yapabiliriz bunları konuşsak nasıl olsa smmm oluruz.
Mesleğin nesini kurtaracağız ben onu anlamadım. Doğaldırki bir sınava girmişiz ve sonuçların açıklanması konusunda heyecanlarımızı paylaşıyoruz vede bir önceki sınavda çok geç kalındığı için yine aynı şeyleri yaşarmıyız diye fikir alış verişinde bulunuyoruz. Neyi kasteddiğini anlamadım, konuyu biraz daha açarsan sevinirim.
kimse kusura bakmasın. bu forumda "smmm olsanız nolacak. şu şu problemlerden dolayı hiçbir işinize yaramayacak" türünden yorum yapan arkadaşlar; o zaman siz başka meslek seçin. bu mesleği tercih eden bir çok kişi bütün olumsuzluklara rağmen bu meslekte ilerlemeyi ve muhtemelen hayatını buradan kazanmayı düşünüyor. eğer sizler bu konuda ümitsizseniz başka işlerle uğraşın ve buradaki insanların moralini bozmayın.

Mesleğimi seviyorum Türkiye şartlarındaki çoğu meslekten daha saygın bir meslek. Her ne kadar eleştirsek de birlik, oda ve mesleğin saygınlığının bilincindeki meslek mensupları sayesinde çıta çok daha yukarıya tırmacak ve gıpta edilecek bir meslek haline gelecektir.

stajı nasıl kazandığımız yetelilikte neler çektiğimi askerlikten sonra ikinci bir şafağı nasıl saydığımızı ilerki zamanlarda çömezlerimize güzel bir anı olarak anlatacağımızı umuyorum. çünkü onlar zamanında muhtemelen herşey online olacak :)
açıkçası öncelikle arkadaşımızın 60 günü sabırsızlıkla bekleme olayını yadırgamış olmasını yadırgadım bende ....
yeni sınavdan çıkmış insanların gözüyle bakıldığında bizim yaşadığımız süreç gayet normal..meslekle ilgili süreçleri daha sağlıklı değerlendirmek için öncelikle o mesleğin mensubu olmak gerekmektedir...

zaten bu forumun başlığıda stajer sorunları.....
mesleğin sorunları değilki mesleğin sorunları tartışalım, gereksiz yersiz bir çıkış yapmış arkadaşımız.... burda şafak sayıp stres atmanında kimseye bir zararı olmaz. ;D

üzer bugün internetten verdim bu kitabın siparişini gelsin bakarım artık ona göre kanunlara gerek varmı bilgisayarımdada bi ton not var kafam karışıyo aslında öyle olunca sonucta hepsi aynı karar verip tek bir kaynağa yoğunlaşmam lazım birde hukuka gircem arif kocamanla başlıcam ona

arkadaşlar saymayalım zaman geçmiyor:)

yöneticiye temenniyi şikayet edelim bloklasın onu :)

temenni 22 mayısta açıklaacak o güne de 57 gün var
kötüsünü düşün iyi gelirse sevinirsin

temenni ' Alıntı:
atakan005 ' Alıntı:
rcavus ' Alıntı:
arkadaşlar slm.sıkılmıyormusunuz ki 60 gün boyunca ne zaman belli olacak sorusunu soruyorsunuz birbirinize.sizde çok iyi biliyorsunuz yüzde sekseninizin smmm nin gereklerini yerine getiremeyeceği apaçık ortada.meslek nasıl kurtarılabilir neler yapabiliriz bunları konuşsak nasıl olsa smmm oluruz.
Mesleğin nesini kurtaracağız ben onu anlamadım. Doğaldırki bir sınava girmişiz ve sonuçların açıklanması konusunda heyecanlarımızı paylaşıyoruz vede bir önceki sınavda çok geç kalındığı için yine aynı şeyleri yaşarmıyız diye fikir alış verişinde bulunuyoruz. Neyi kasteddiğini anlamadım, konuyu biraz daha açarsan sevinirim.
kimse kusura bakmasın. bu forumda "smmm olsanız nolacak. şu şu problemlerden dolayı hiçbir işinize yaramayacak" türünden yorum yapan arkadaşlar; o zaman siz başka meslek seçin. bu mesleği tercih eden bir çok kişi bütün olumsuzluklara rağmen bu meslekte ilerlemeyi ve muhtemelen hayatını buradan kazanmayı düşünüyor. eğer sizler bu konuda ümitsizseniz başka işlerle uğraşın ve buradaki insanların moralini bozmayın.

Ark.lar boşverin ağzı olan konuşacak. Torba değil ki büzesin. Bu da bir fikir. İster katılırsınız ister katılmazsınız. Şahsen ben katılmıyorum. Ve de gereksiz bir açıklama olarak görüyorum.

temenni ' Alıntı:
seval003 ' Alıntı:
yarın 48 olacak ;D

Temenni hiç yırtınma kanka ;D Buradaki herkesin sonuçları açıklanacak seninki açıklanmayacak. Demiştim ya adını not ettirdim. Sana kıllık yapacaklar.. ;D ;D ;D

Seninkini 1 Temmuzda açıklayacaklar ;D ;D

karakule1702 ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
seval003 ' Alıntı:
yarın 48 olacak ;D

Temenni hiç yırtınma kanka ;D Buradaki herkesin sonuçları açıklanacak seninki açıklanmayacak. Demiştim ya adını not ettirdim. Sana kıllık yapacaklar.. ;D ;D ;D

ya ben de temenniye inanmak istiyorum ....

OUTCRY ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
seval003 ' Alıntı:
yarın 48 olacak ;D

ya ben de temenniye inanmak istiyorum ....

hepimiz istiyoruz inanmak ama dediğim gibi hüsran olmaması için kötüsüne alıştırıyom kendimi

aldığım son istihbarata göre 1 mayısta açıklanıyo sınavlar...
işçi bayramını kutlamayalım diye (patron olucaz hesabı) ;D

25 mayıs ile 31 mayıs arası açıklanacak..ee öyle. :)

bende çok umutlu değilim.erken açıklarlarsa sürpriz olur.kötüsünü düşünmekte fayda var.

öykü içimde nedenini bilmediğim bir umudum var hala.karamsarım.kendime kızgınım.verdiğim kağıt 60 puanlık bir kağıttı.yorumlar nasıl değerlendirilir bilmiyorum.bir sürpriz olurmu diyorum.bence olmaz.ama olmasını istiyorum.siz beni anladınız.sevgiler.

karakule1702 ' Alıntı:
temenni ' Alıntı:
seval003 ' Alıntı:
yarın 48 olacak ;D

geçen dönem kalacağım dersler olduğundan daha heyacanlıydım yani çalışmak için süre filan. bu dönem iki dersim vardı. ikisindende oldukça ümitliyim. inşallah yanılmam. dolayısıyla isterlerse 1 ağustosda açıklasınlar.

arkadaşlar

deha nın maliyet cevaplarına bakan oldumu ? sanırım değiştirmişler.
ilk yayınladıklarında 2.soruda birim maliyeti 57,50 olarak yazmışlardı şimdi 60 yazıyo 50+60+70/3 demiş birim maliyeti bulmuşlar. bi fikri olan varmı ??