Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

hangi kargo şirketi acaba.. arayıp taksiylemi götürsek kargoları:)

bana inanmayıp bu kadar erken açıklanmaz diyen arkadaşlar, nerelerdesiniz. ben en başından beri 8 mayıs diyordum.

tesmeri aradım gençten bir çocuk baktı telefona. bugun açıklanmaz dedi. ama en kısa zamanda açıklanacak dedi.

Belki pazartesi sabahtan aramalar başlar öğleden sonrada yayınlanır. Ama İnşallah bugün açıklanır.
Geçen sefer aramaların başladığı gün bile tesmer hala belli değil diyordu bu kez nasıl tarih verdiler anlamadım ama inşallah bugün açıklanır.

temenni ve karakule nerelerdesiniz yahu.

bende uzun zamandır bakmıordum siteye şuanda çok şaşırdım alışmadıkya böyle erken açıklanmasına :)

arkadaşlar sonuçlar komisyondan türmob başkanlığına iletiilmiş diye bir duyum aldım. bilginize.

ya ben 16 sında falan açıklanır diye hala daha iddia ediyorum ama. bakalım hayırlısı artık.

gün o kadar önemli değilde kazanalımda ben beklemeye razıyım.

bende haftaya hatta daha sonrasına bekliyodum sonuçları gerçekten inanmak mümkün değil kasım sınav sonucunun açıklanmasının izdırabını stresini yaşamış biri olarak

bu hafta açıklanmaz ama önümüzdeki hafta kesin gözü iel bakabilirsiniz.

suzan özdemir ' Alıntı:
bende haftaya hatta daha sonrasına bekliyodum sonuçları gerçekten inanmak mümkün değil kasım sınav sonucunun açıklanmasının izdırabını stresini yaşamış biri olarak
suzan özdemir ' Alıntı:
kasım dönemini hatırlamak bile istemiyorumm......

blackmoney ' Alıntı:
bu hafta açıklanmaz ama önümüzdeki hafta kesin gözü iel bakabilirsiniz.
bu havaya girmişken yapma bize bunu blackmoney

22 mayıs 5 haziran diyen arkadaşlar kimlerdi hatırlayamadım.

arkadaşlar evet bende bişeyler duydum ankaradan bir arkadaştan sonuçlar pazartesiye açıklanırmış diyolar artık bilemiyorum

yeterlii ' Alıntı:
22 mayıs 5 haziran diyen arkadaşlar kimlerdi hatırlayamadım.
Bendim :) ama hala kesinleşmiş değil. Açıklanırsa eğer cidden Türkiyede bişeyler değişebilir diye düşünmeye başlayacağım.