Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

yeterlilik ' Alıntı:
Bu denetimi tebliğden çalışan arkadaşlar var mı ? Anlaşılması Vergi kanunundan zor :) .Ömer Duman'a devam yani.

bence de denetimde ömer duman devam tebliğ e bi kere baktım sonra kafamı karıştırmamak için es geçtim bakalım geçebilecekmiyim

sonuçlara 6 veya 12 gün hakkımızda hayırlısı ama bi daha eziyet çekmek istemiyorummmm

maliyetten yurdakul çaldağın kitabını öneririm dersaneye gitmeye gerek kalmaz. tam bizim sınav sistemine göre çıkarılmış bir kitap açıklamalıda süper bişey onunla çalıştım allahın izniyle 100 aldım. :)

vergiden kurs için önerilerde bulunan tüm arkadaşlar çok teşekkür ediyorum

umarım bu sınav sonucunu da 60+15 te açıklamazlar...

ben de maliyete yurdakul çaldağ'dan çalıştım kasım 2008 sınavında 100 bekliodum noktası virgülü her şey doğruydu ama 80 aldım
o 20 puanı nerden kırdılar anlamadım itiraz da edilmiyo ki 80 almışım sonuçta

ilyaskom ' Alıntı:
maliyetten yurdakul çaldağın kitabını öneririm dersaneye gitmeye gerek kalmaz. tam bizim sınav sistemine göre çıkarılmış bir kitap açıklamalıda süper bişey onunla çalıştım allahın izniyle 100 aldım. :)

yurdakul çaldağ ın kitabında sınav sorularının aynısı bile var sınav sistemine göre hazırlanmasını bırakın
kesinlikle onun kitabı diyorum

tesmerin sitesi çalışıyo sorun vermiyo... demekki bugun açıklanmıcak :(

Odalardan aramalar, sınav sonuçları tesmerde açıklandıktan sonramı oluyor.Bilen var mı?

ARKADAŞLAR 10:40 İTİBARİYLE TESMERİ ARADIM SONUÇLARIN AÇIKLANMASININ 1 HAFTAYI BULMAYACAĞINI SÖYLEDİLER YANİ BENİM TAHMİNİM EN KÖTÜ İHTİMALLE SALI ÇAARŞAMBA GÜNÜ UMUT EDİYORUM Kİ HEPİMİZ BAŞARILI OLURUZ

DENİZ UZUN ' Alıntı:
ARKADAŞLAR 10:40 İTİBARİYLE TESMERİ ARADIM SONUÇLARIN AÇIKLANMASININ 1 HAFTAYI BULMAYACAĞINI SÖYLEDİLER YANİ BENİM TAHMİNİM EN KÖTÜ İHTİMALLE SALI ÇAARŞAMBA GÜNÜ UMUT EDİYORUM Kİ HEPİMİZ BAŞARILI OLURUZ
iyi haber

inşallah "temmuz 2009 SMMM yeterlilik sınavına dair.." konulu forum sayfasının müdavimi olmayız ;D ;D ;D

Dayanamadım bende aradım Tesmeri Pzt. den sonra her an bekliyoruz dediler..

size demiştim dimi arkadaşlar ben bugün bile bekliyorum. hislerimde yanılmam.

Bu kadar erken havaya girmeyin bence. Sonra çok stres yaparsınız.

Herkeze hayırlı Cumalar. Haftaya buralar epeyce ısınacak desenize. Ha bugün ha yarın diye diye. Ama bence tam zamanında açıklayacaklar. İnşşallah hepimiz geçmiş oluruz.