Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

mrb arkadaşlar,

vergi kursu için deha mı murat mı ?

lütfen yardım eder misiniz?

arkadaşlar geçen sınav dönemi abuk subuk rüyalar görüyordum.bir tanesinde bülent ersoyu gördüm,deniz,kayalar,dalgalar falan.4 ders geçmiştim.dün rüya gördüm tayyip erdoğan,kemal unakıtan,bülent arınç.bülent arınçla da kavga ettim.rüya bu ya...şimdi 3 dersten sınava girdim.bu 3 dersten geçecemmi demek kalacammı demek.:):):)durum vahim.ben yorumlayamadım....:):):)

üzer 3 dersin 2sinden rahat geçicen 1 tanesi seni biraz üzecek, gecicen ama istediğin notu alamıcan. rüyayı neye yorumlarsan o çıkarmış güzel yorumlayalım..:)

sağol ilyaskom vergiyle denetimden umudum var.mali analiz 49 la kalabilir.sağol bencede güzel bir yorum oldu.

arkadaşlar merhaba,yeni üye oldum foruma...
sabırsızlıkla bekliyorum bende sizler gibi sonuçları.
ilk girişimdi umarım sonuçlar beklediğimiz dogrultuda gelir...

tekrar merhaba ,

vergi dersi ile ilgili kurs tavsiye edebilecek olan var mıdır?
tesmer ateş hoca
deha mevlüt hoca
murat halit hoca

hangisi bilgi verebilir misiniz?

yarın kursa kaydolmam gerekiyor da

recepkezik ' Alıntı:
+8 ;D gece çok garip rüyalar görmeye başladım arkadaşlar :o
fatifati1ce.jpg
yeterlii ' Alıntı:
blackmoney ' Alıntı:
arkadaşlar mart 2008 de ilk girişimde tüm dersleri Allah'ında inizye verdim. denetim ile ilgili çalışam notu isteyen arkadaşlara notlarımı gönderebilirim.
blackmoney işin sırrını bizimlede paylaşırmısın. mart döneminde ikinci girişimdi. galiba bir dersten de kalıcam. dershaneye gitmiş olmama rağmen.

sistemli çalıştım arkadaşım. hafta sonları dersaneye gittim. en büyük etken tv ve internetten uzak durmam oldu. 2 ay boyunca ne tv neden internete girdim akaşm 7 den sonra. diğer zamanlarda zaten çalışıyordum. her gün her derse 1-1,5 saat ayırdım. Allah'ında yarıdımıya ilk seferde bitti. benim çalışma sistemim buydu.

jenya ' Alıntı:
tekrar merhaba ,

vergi dersi ile ilgili kurs tavsiye edebilecek olan var mıdır?
tesmer ateş hoca
deha mevlüt hoca
murat halit hoca

hangisi bilgi verebilir misiniz?

yarın kursa kaydolmam gerekiyor da

il iki si için evet ama diğerini tanımıyorum. ben deha dersanesine gittim. iş hocalardan ziyade sende bitiyor.

tartışmasız Ateş hoca, ama derse onun gelip gelmeyeceğini iyi araştır.

ben ismmmo'ya (Ateş Hoca) hem de dehaya (Mevlut hoca) gittim.
Ateş Oktar bir profesör akademik anlatıyor çok süper fakat maalesef sınava yönelik değil.
Deha (Mevlut hoca) akademisyen değil kendisi smmm,pratisyen fakat adam cınbızla seçip
konuları irdeliyor tamamen sınava yönelik.Karar sizin.

Mümkünse biraz da maliyetçiler yaptıklarını anlatsın arkadaşlar.

SMMM-ÖZKAN ' Alıntı:
Mümkünse biraz da maliyetçiler yaptıklarını anlatsın arkadaşlar.
özkan ben son dönemde deha nın tüm deslerine gittim. maliyet dışında iyiydi. maliyet tam bil fiyaskoydu. sınıf olarak kaldığımızı düşünüyoruz. hoca yeni gelmişti marmara üniversitesinden, donanım vardı amma aktarım sıfırdı.

herkese ii akşamlar arkadaşlar umarım yarın bütün bu eziyet biter. güzel BİR MAYIS sabahına başlamak üzere yarına kadar hoşçakalın. :-\

benim tavsiyem murattan Halit Hoca vergi çiin, şahsen ben onun sayesinde geçtim vergiden

Merhabalar, Bende dehayı öneririm arkadaşlar. Muratı da biliyorum. Ama Deha bu konuda çok daha profesyonel. Artık sonuçları Temmuz sınavında göreceğim :)

sevimc ' Alıntı:
Merhabalar, Bende dehayı öneririm arkadaşlar. Muratı da biliyorum. Ama Deha bu konuda çok daha profesyonel. Artık sonuçları Temmuz sınavında göreceğim :)

haklısın bende dehaya gidiyorum..deha profesyonel...

Bu denetimi tebliğden çalışan arkadaşlar var mı ? Anlaşılması Vergi kanunundan zor :) .Ömer Duman'a devam yani.

+6 son cuma ;D

Şunun şurasında ne kaldıki canım ;D