Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

recepkezik benim sadece maliyete bakman yeterli. ;D

Türmob un bir ziyaretçi defteri var oraya sitemlerinizi yazın arkadaşlar kimsenin umurunda değil zannetmesinler. Çok bedeller ödedik bu uğurda. Bizim için çok önelli çoook.

Vay vay vay burası cadı kazanı gibi kaynamaya başlamış. Recepkezik kahinliğe soyunmuş. Sinirler birazcıkk gerilmiş.

Durun bir kehanette de ben bulunim. Bu sınav iptal edilecek haliyle sonuç da açıklanmayacak. Herkes Temmuza tekrar girecek.... ;D ;D ;D

Ben de bir rüya gördüm. Vergi Hukuku hariç diğerlerinden geçmişim. Vergi hukukundan 10 puan almışım. Diğer derslerden de birinden 52 ya da 53 (tam anımsamıyorum) alarak geçmişim ona üzülüyorum. Ortalamayı düşürecek diye. Hayır olsun diyelim hayır olsun.

nrcn82 ' Alıntı:
rahat olun arkadaşlar ...

Bak sennnn.. Kıs geçen sınavda burada hebe lebe yapıp duruyordun. Hatta bir ara caleyli camburleyli capcup filan yazıyodun. Hatta bütün forum endişelenmiştik kız balatayı sıyırdı diye.

Bak bak bak.. Bunları unutmuş da buradakilere akıl veriyo...:)

Şaka bir yana fazla sıkmamaya çalışın ark.lar. Tüm hastalıkların başı stres. Sağlık bizlere lazım di mi ;)

karakule1702 ' Alıntı:
Şaka bir yana fazla sıkmamaya çalışın ark.lar. Tüm hastalıkların başı stres. Sağlık bizlere lazım di mi ;)
eyvallah kıdemli abimiz

geçen dönem rüya görmüştüm ama bu dönem elhamdülillah rüya görmedim. bir konuda rüya görmek demek kafaya taktık demektir. ;D

Ne kadar karamsar bi açıklama bu :) Allah yardımcınız olsun arkadaşlar :)
canım benim ben karamsar değilim hiç bi zaman karamsar olmadım, başıma geleni yazdım yalan değil bu böyle oldu hem de geçmeyi beklediğim derslerden kaldım vergiden kalırım diyodum vergiden geçmişim diğerlerinden hem de 40 la kalmışım ve sınavımız 80 günde açıklandı yani kanunda dendiği gibi olmuyor bu işler, zorluyorlar sınava daha girmediysen girince görürsün diyelim, inşallah geç açıklanmaz bu sefer ben de manyak değilim geç açıklanması isteyecek kadar ama böyle yani gerçekleri konuşalım hayal görmeyelim,

Sn: G.Kahraman
1) Yanlış iki kelime ile başlamışsınız cümlelerinize ( Cevap bana ise )
2) Henüz girmedim sınava belki de hakılısınız bende açıklanacak stresini yaşarken anlarım sizi.
İnşallah açıklanırda bekleyenlerde duruma göre tekrar hazırlanırlar yada sevinirler.

+8 ;D güneşi battı yarından itibaren haftanın son günlerini saymaya başlayacaz inş.

Yarın son perşembe ;D

Arkadaşlar bu sınavda kazandık diyelim. (İNŞ hepimiz) Ruhsat elimize nekadar bir süre sonra geçer yani mührü nezana basmaya başlaya biliriz. Bilen varmı ?

Forumda tartışmalarda başladığına göre gerilmeler başlamış anlamına gliyor.

Sakin sakin....

recepkezik parayı yatırdığın ve vergi dairesine açılışını yaptığında ruhsat olmadan da o okunmayan mührü basmaya başlayabilirsin .

recepkezik ' Alıntı:
Arkadaşlar bu sınavda kazandık diyelim. (İNŞ hepimiz) Ruhsat elimize nekadar bir süre sonra geçer yani mührü nezana basmaya başlaya biliriz. Bilen varmı ?

Ciddi olamazsın :)

sınavı kazanalım da ruhsat kolay en azından bu bekleyiş olmayacak.

yeterlii ' Alıntı:
recepkezik parayı yatırdığın ve vergi dairesine açılışını yaptığında ruhsat olmadan da o okunmayan mührü basmaya başlayabilirsin .

OOO harika hatta süper bilgi için telşekürler
İnşallah hepimiz hayırlısı ile alalım şu sonuçları.

yeni sisteme göre mühür almak içinde sınava girlicekmiş...
sınavda mühürün epatları şekli şemali ve tahmini mühür numaranı sorucaklarmış. numara tahmini için 5 hak vericeklermiş.. mühür numarana en az 2 yaklaşık sonuç bulursan mühürü almaya hak kazanıcakmışsız... bide sözlü mülakat olunacakmış. tek soru olucak oda 60 günde açıklanacak sınav 90 günde açıklanırsa tepkiniz ne olur diye.. bunları geçince mühür almaya hak kazanılacakmış....

ilyaskom ' Alıntı:
yeni sisteme göre mühür almak içinde sınava girlicekmiş...
sınavda mühürün epatları şekli şemali ve tahmini mühür numaranı sorucaklarmış. numara tahmini için 5 hak vericeklermiş.. mühür numarana en az 2 yaklaşık sonuç bulursan mühürü almaya hak kazanıcakmışsız... bide sözlü mülakat olunacakmış. tek soru olucak oda 60 günde açıklanacak sınav 90 günde açıklanırsa tepkiniz ne olur diye.. bunları geçince mühür almaya hak kazanılacakmış....
ve mülakat ingilizce olacakmış ::)

recepkezik ' Alıntı:
yeterlii ' Alıntı:

OOO harika hatta süper bilgi için telşekürler
İnşallah hepimiz hayırlısı ile alalım şu sonuçları.
inşallah. ama sen hala benim maliyet notu için istişare yapmadın. :P