Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

karakule1702 ' Alıntı:
güneş_55 ' Alıntı:
ŞAYLAN ' Alıntı:
haftaya çarşamba ruhsat törenemiz varmış.arkadaşlarım hepiniz benim bu yoldan ne kadar büyük zorlukla son hakkımda çıktığımı biliyorsunuz.umudunuzu kaybetmeden kendiniz yıpratmadan inş.hepiniz bu güzel günü yaşama fırsatı bulcaksınız.içim içime sığmıyor ,hepimiz için çok güzel olsun inş.
acaba bizde bu törenleri görebilecekmiyiz,diye düşünüyor insan...ben ilk sınavda 2 ders verebildim,ikincisinin sonuçlarını hayırlısıyla bekliyoruz. İnşallah bizde bir an önce sınavları verip, sizin yaşadığınız duyguları bizlerde yaşarız inşallah. Umudumuzu kaybetmiyoruz,inanıyoruz,istiyoruz,herşeye rağmen mesleğimiz seviyoruz, o zaman geriye tek şey kalıyor o da KAZANMAK.....

Tansu Çiller in dediği gibi ya başaracağızdır ya da başaracağızdır.. :)
ruhsat-diploma törenlerini hiç sevmem. liseyi bitirince 3 ay sonra diplomamı aldım. myardımcısı zor buldu diplomamı.

temenni ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
güneş_55 ' Alıntı:
ŞAYLAN ' Alıntı:
haftaya çarşamba ruhsat törenemiz varmış.arkadaşlarım hepiniz benim bu yoldan ne kadar büyük zorlukla son hakkımda çıktığımı biliyorsunuz.umudunuzu kaybetmeden kendiniz yıpratmadan inş.hepiniz bu güzel günü yaşama fırsatı bulcaksınız.içim içime sığmıyor ,hepimiz için çok güzel olsun inş.
acaba bizde bu törenleri görebilecekmiyiz,diye düşünüyor insan...ben ilk sınavda 2 ders verebildim,ikincisinin sonuçlarını hayırlısıyla bekliyoruz. İnşallah bizde bir an önce sınavları verip, sizin yaşadığınız duyguları bizlerde yaşarız inşallah. Umudumuzu kaybetmiyoruz,inanıyoruz,istiyoruz,herşeye rağmen mesleğimiz seviyoruz, o zaman geriye tek şey kalıyor o da KAZANMAK.....

Tansu Çiller in dediği gibi ya başaracağızdır ya da başaracağızdır.. :)
ruhsat-diploma törenlerini hiç sevmem. liseyi bitirince 3 ay sonra diplomamı aldım. myardımcısı zor buldu diplomamı.

o belgeyi almaya bir hak kazansam ben kendime tören yaparım. onların yapmasını bile beklemeden. yeterki kazanayım. ::))

arkadaşlar 20 simi felan değil bu ay hiç beklemeyin derim ben, bana kalırsa haziranın 5 i gibi anca açıklanır, sınav temmuzun 4 ünde sınava 30 gün kala veya 29 gün kala açıklanır, inşallah tesmer beni utandırır. açıkçası geç açıklanması çok kötü bi durum, hangi dersten kalacağımı bile tam olarak kestiremiyorum, inanın ne desek tersi çıkabiliyor bu sınavda ben şimdi geç açıklanır dedim belki de bu ayın 15 inde açıklanıverir geçen anamızı ağlattılar ya belki jest yaparlar bu sefer, :-\

G.KAHRAMAN ' Alıntı:
arkadaşlar 20 simi felan değil bu ay hiç beklemeyin derim ben, bana kalırsa haziranın 5 i gibi anca açıklanır, sınav temmuzun 4 ünde sınava 30 gün kala veya 29 gün kala açıklanır, inşallah tesmer beni utandırır. açıkçası geç açıklanması çok kötü bi durum, hangi dersten kalacağımı bile tam olarak kestiremiyorum, inanın ne desek tersi çıkabiliyor bu sınavda ben şimdi geç açıklanır dedim belki de bu ayın 15 inde açıklanıverir geçen anamızı ağlattılar ya belki jest yaparlar bu sefer, :-\
olumsuzu söylememek lazım

bence hiç hiç beklemeyin arkadaşlar geçen sene 12 haziranda açıklandığını düşünürsek daha çooookk beklicez... yani ayısın sonunda ancak açıklanır bizimkide bence...

Her geç açıklanan sınavdan sonra ki sınav sonuçları daha çabuk (çabuk derken zamanında :) ) açıklanıyor. Yine öyle olacağı kanısındayım...

ben en geç 14-15 mayıs gibi açıklanır diyorum hatta bu hafta sonuna doğru bekliyorum....hayırlısı inşallah...

herkese günaydın arkadaşlar. bende 54. günde açıklanır diyorum. yada öyle olmasını istiyorum. ::)

tesmeri arayan varmı hiç. açıklanacağı hafta aranınca genelde bu hafta içi açıklanır diyolardır. açıklanmayacaksa belli değil diyolar yada yasal süre dolmadı diyolardır.

slm, arkadaşlar.inşallah tahmin ettiğiniz gibi erken açıklarlarda kurtuluruz bu sitresten.

bence %49 15 mayıs, %51 22 mayıs sonrasına kalmaz.

+9 ;D

Artık bir elin parmaklarından daha az bir zaman kaldı şunun şurasında ne kaldıki canım. ;D ;D ;D

Selamlar Arkadaşlar;
Temmuz ilk girişim olacak Allah'ın izniyle.Denetim için sadece Ömer Duman'ın kitabına bakmayı düşünüyorum.Tebliğe bakmaya zamanım kalmayacak.Diğer derslerden dolayı yani.Giren arkadaşlara sorum.Ömer dumana çalışıp girsem geçme imkanım var mı? Yoksa Denetime hiç bakmayıp diğer derslere mi ağırlık vermeliyim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

yeterlilik ' Alıntı:
Selamlar Arkadaşlar;
Temmuz ilk girişim olacak Allah'ın izniyle.Denetim için sadece Ömer Duman'ın kitabına bakmayı düşünüyorum.Tebliğe bakmaya zamanım kalmayacak.Diğer derslerden dolayı yani.Giren arkadaşlara sorum.Ömer dumana çalışıp girsem geçme imkanım var mı? Yoksa Denetime hiç bakmayıp diğer derslere mi ağırlık vermeliyim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Ben Denetime sadece Ömer Dumanın kitabından çalıştım ve geçtim kasımda ilk girişimde. Bence çalış çünkü soru tarzları belli olmuyor. Bazen kalırım diye bakmadığınız bir dersten kolay soruyorlar pişman oluyorsunuz çalışmadığınıza.

arkadaşlar mart 2008 de ilk girişimde tüm dersleri Allah'ında inizye verdim. denetim ile ilgili çalışam notu isteyen arkadaşlara notlarımı gönderebilirim.

yıl 2036 ....
yer: alomaliye formu
fedakar meslek mensubu stajyerlerin yolunu aydınlatmaya çalışır ve derki :
arkadaşlar mart 2008 de ilk girişimde tüm dersleri verdim. not falan lazımsa çekinmeyin gönderirim

blackmoney ' Alıntı:
arkadaşlar mart 2008 de ilk girişimde tüm dersleri Allah'ında inizye verdim. denetim ile ilgili çalışam notu isteyen arkadaşlara notlarımı gönderebilirim.
blackmoney işin sırrını bizimlede paylaşırmısın. mart döneminde ikinci girişimdi. galiba bir dersten de kalıcam. dershaneye gitmiş olmama rağmen.