Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

temenni ' Alıntı:
nasrettin hoca ramazan ayı başlayınca, ramazanın günlerini saymak için bir kuyuya hergün bir taş atıyormuş. bunu gören bir adam "vardır bir sebebi" diye o da taş atmaya başlamış. ama hoca bir taş atarken o 3-5 taş atıyormuş. bir gün birisi hocaya "hoca ramazanın kaçı oldu" diye sormuş. hoca bir bakayım deyip kuyuya bakmış ve demişki;
-bugün ramazanın 95'i
-hocam ramazanın 95'i olurmu hiç
-bre gafil, kuyuya göre 150'si ama ben tenzilat yaptım. ;D

kıssadan hisse; tesmerin yönetmelikte yazılı 2 ay kavramı aynen böyle çalışıyor. ;D

+1 diyorum süper valla tam oturmuş hikaye ;D

şafak 23 bencetabi gönül ister 15 olması ama bakalım artık..................

arkadaşlar ben işçiyim ve işçi kalacağım için, yarın izinliyim. izinli olan arkadaşlarımada ii tatiller diliyorum. herkese ii akşamlar.

son 2 hafta.bitirdik günleri neredeyse.inşallah herkes için hayırlı olur.

ŞAYLAN ' Alıntı:
haftaya çarşamba ruhsat törenemiz varmış.arkadaşlarım hepiniz benim bu yoldan ne kadar büyük zorlukla son hakkımda çıktığımı biliyorsunuz.umudunuzu kaybetmeden kendiniz yıpratmadan inş.hepiniz bu güzel günü yaşama fırsatı bulcaksınız.içim içime sığmıyor ,hepimiz için çok güzel olsun inş.
acaba bizde bu törenleri görebilecekmiyiz,diye düşünüyor insan...ben ilk sınavda 2 ders verebildim,ikincisinin sonuçlarını hayırlısıyla bekliyoruz. İnşallah bizde bir an önce sınavları verip, sizin yaşadığınız duyguları bizlerde yaşarız inşallah. Umudumuzu kaybetmiyoruz,inanıyoruz,istiyoruz,herşeye rağmen mesleğimiz seviyoruz, o zaman geriye tek şey kalıyor o da KAZANMAK.....

+13 ;D arkadaşlar sevindirici bir haber vereyim sonuçlar bu ay açıklanacak. ;D Artık bu ay diye biliyoruz yaşasın. 4 gün sonra tek haneli rakamlardayız ;D ;D ;D

temenni ' Alıntı:
nasrettin hoca ramazan ayı başlayınca, ramazanın günlerini saymak için bir kuyuya hergün bir taş atıyormuş. bunu gören bir adam "vardır bir sebebi" diye o da taş atmaya başlamış. ama hoca bir taş atarken o 3-5 taş atıyormuş. bir gün birisi hocaya "hoca ramazanın kaçı oldu" diye sormuş. hoca bir bakayım deyip kuyuya bakmış ve demişki;
-bugün ramazanın 95'i
-hocam ramazanın 95'i olurmu hiç
-bre gafil, kuyuya göre 150'si ama ben tenzilat yaptım. ;D

kıssadan hisse; tesmerin yönetmelikte yazılı 2 ay kavramı aynen böyle çalışıyor. ;D

+1 SÜPER....
recepkezik ' Alıntı:
+13 ;D arkadaşlar sevindirici bir haber vereyim sonuçlar bu ay açıklanacak. ;D Artık bu ay diye biliyoruz yaşasın. 4 gün sonra tek haneli rakamlardayız ;D ;D ;D

ŞAYLAN ' Alıntı:
haftaya çarşamba ruhsat törenemiz varmış.arkadaşlarım hepiniz benim bu yoldan ne kadar büyük zorlukla son hakkımda çıktığımı biliyorsunuz.umudunuzu kaybetmeden kendiniz yıpratmadan inş.hepiniz bu güzel günü yaşama fırsatı bulcaksınız.içim içime sığmıyor ,hepimiz için çok güzel olsun inş.

Şaylan seni tekrar tebrik ediyorum. Meslek hayatında da başarılar diliyorum.

Ayrıca iyi dileklerin için çok çok tşk.

güneş_55 ' Alıntı:
ŞAYLAN ' Alıntı:
acaba bizde bu törenleri görebilecekmiyiz,diye düşünüyor insan...ben ilk sınavda 2 ders verebildim,ikincisinin sonuçlarını hayırlısıyla bekliyoruz. İnşallah bizde bir an önce sınavları verip, sizin yaşadığınız duyguları bizlerde yaşarız inşallah. Umudumuzu kaybetmiyoruz,inanıyoruz,istiyoruz,herşeye rağmen mesleğimiz seviyoruz, o zaman geriye tek şey kalıyor o da KAZANMAK.....

Tansu Çiller in dediği gibi ya başaracağızdır ya da başaracağızdır.. :)

odanın kursunun sadece zaman alıcı ve kafa karıştırıcı olduğunu düşünüyorum ve mayısta tekrar ders çalışmaya başlayacağım sonuçların açıklanmasına çok var ama sitresi gerçekten çok ağır geliyor artık.bilmiyorum herşeyin hayırlısı.

+12 ;D ahada bir düzine gün kaldı ;D

tahminen 80.sayfaya ulaştığımızda sonuçlar açıklanır:D şafak 6 sayfa :D

işte size sınav sonuç tarihini açıklıyorum! 22 mayıs....benim tahminim böyle......Öyleyse şafak 20 ;)

:) merhaba, Allah kolaylık versin hepimize ve sonuç inşallah güzel olsun. önemli olan bu.
bakıyorum da herkes burada. 20 sinden sonra yazın bence arkadaşlar daha çok erken :))))))

herkese günaydın arkadaşlar. sınavı 50 geçiyor :))

herkese günaydın....güzel bir hafta ve güzel bir gün diliyorum öncelikle ...giderek yaklaşıyoruz ..sona sanırım ..umarım hepimiz için hayırlısı olur ...50 gün geçmiş sınavdan bugüne kadar ... bundan sonra daha zor geçecek :)))
Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
;D
TEBRİKLER SMMM OLDUNUZ