güneş_55 ' Alıntı:Yorumlarda dikkatimi bir şey çekti,tamam bu sınav bizim çok önemli tabiki sonuçlarda, ama herşey değil ki! Sanki bu sınavları hayatımızda gereğinden fazla önemsiyoruz.Gereksiz panik ve heyecan yapıyoruz. Herşeyin azı yarar, fazlası zarar demişler..... Eğer sonuçlar istediğimiz gibi olmazsa,herşey bitmiş olmayacak,daha fazla çalışıp kazanacağımız inşallah.Azmin elinden birşey kurtulmaz. Sınavı kazanıp belgeyi almaya hak kazansakta herşey bitmiş olmayacak,aksine yeni bir başlangıç olacak...O halde sonuçlar ne olursa olsun gerçek anlamda KAZANAN yine biz olalım.....
recepkezik ' Alıntı:güneş_55 ' Alıntı:Yorumlarda dikkatimi bir şey çekti,tamam bu sınav bizim çok önemli tabiki sonuçlarda, ama herşey değil ki! Sanki bu sınavları hayatımızda gereğinden fazla önemsiyoruz.Gereksiz panik ve heyecan yapıyoruz. Herşeyin azı yarar, fazlası zarar demişler..... Eğer sonuçlar istediğimiz gibi olmazsa,herşey bitmiş olmayacak,daha fazla çalışıp kazanacağımız inşallah.Azmin elinden birşey kurtulmaz. Sınavı kazanıp belgeyi almaya hak kazansakta herşey bitmiş olmayacak,aksine yeni bir başlangıç olacak...O halde sonuçlar ne olursa olsun gerçek anlamda KAZANAN yine biz olalım.....
+16 ;D Geceleri saymazsak sekiz gün kaldı ;D nasıl,
Şahsım adına çok heyecanla bekleyişimin sebebi tek ders genel hukuk olması. Sınavda gerçekten çok güzel geçti soruların hepsinide yaptım. Ama yinede bu iş belli olmuyor biliyorsunuz. Yaptım derken kalıvere biliyor insan. Sanırım bu yüzden biraz fazla heyecanlıyız benim durumumda olan bir kaç arkadaşla birlikte. Sonuçlar iyi gelecek beklentisiyle keydini çıkartıyoruz. ;D
[/qu
Bende aynı durumdayım tek dersim genel hukuk ve hepsini tam yaptım ama pek güvenemiyorum açıkçası bu seferde sorularınız kolay oldu nokta eksik yazdıysanız kaldınız derlerse ne diyecez. Hayırlısıyla bir açıklansaydı şun sınav sonuçları. Geçenlerde şöyle bir haber okudum stres insan hayatını kısaltan önemli etkenlerden biriymiş. Bizim ömrümüzden kaç gün gitti aceba![]()
tülayy ' Alıntı:arkadaşlar slm.analiz den önerebileceğiniz kaynaklar varmı.
yeterlii ' Alıntı:günaydın arkadaşlar, sınavı 45 geçiyor !!! güzel BİR MAYIS sabahına az kaldı..
+1karakule1702 ' Alıntı:yeterlii ' Alıntı:günaydın arkadaşlar, sınavı 45 geçiyor !!! güzel BİR MAYIS sabahına az kaldı..
Şafak 15 oldu. Bizim askerlik bitmez...
çok güzel ifade etmişsiniz size yürekten katılıyorum.ben hayatımdan çok şey verdim bu belgeyi alabilmek için.ama giden geri gelmiyor.olursada olmazsada herşeyin hayırlısı.inş.hepiniz için güzel son bulur sınav sonuçları.güneş_55 ' Alıntı:Yorumlarda dikkatimi bir şey çekti,tamam bu sınav bizim çok önemli tabiki sonuçlarda, ama herşey değil ki! Sanki bu sınavları hayatımızda gereğinden fazla önemsiyoruz.Gereksiz panik ve heyecan yapıyoruz. Herşeyin azı yarar, fazlası zarar demişler..... Eğer sonuçlar istediğimiz gibi olmazsa,herşey bitmiş olmayacak,daha fazla çalışıp kazanacağımız inşallah.Azmin elinden birşey kurtulmaz. Sınavı kazanıp belgeyi almaya hak kazansakta herşey bitmiş olmayacak,aksine yeni bir başlangıç olacak...O halde sonuçlar ne olursa olsun gerçek anlamda KAZANAN yine biz olalım.....
sevgili şaylan, seni kutluyorum. inşallah darısı başımıza. ama bizim yaşadıklarımızdan (yazdıklarına istinaden söylüyorum) daha da fazlasını yaşamışsın. bu yüzden bizi anlıyor olman gerekir. belki bende belgeyi almaya hak kazandıktan sonra senin gibi düşüneceğim. belki :??? ama şimdi değil.ŞAYLAN ' Alıntı:haftaya çarşamba ruhsat törenemiz varmış.arkadaşlarım hepiniz benim bu yoldan ne kadar büyük zorlukla son hakkımda çıktığımı biliyorsunuz.umudunuzu kaybetmeden kendiniz yıpratmadan inş.hepiniz bu güzel günü yaşama fırsatı bulcaksınız.içim içime sığmıyor ,hepimiz için çok güzel olsun inş.