Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar ilgilenen arkadaşlar için bağımsız denetim sınavının yerleri belli olmuş.

Gümüş tekerlekli altın araba
Arzular yaprak yaprak belirir
Yıkanıp arınır SINAV SONUÇ STRESİNDEN
Bir Mayıs sabahı yağmurdan sonra
Dünyamız yepyeni oluverir

Uzun zamandır yoktum buralarda. Şiirle giriş yapayım dedim. Hem de rahmetli şair Oğuz Tansel'i anayım dedim.

Bir Mayıs sabahı bu stres bitecek yeni bir stres başlayacak.sayın ark.larım.

Saygı ve selamlar

selam... umarım sınav sonucun beklediğin gibi olur..katlandığın strese değer...şiir çok güzel paylaştığın için tşk..

Rica ederim ...hoş buldum..uzun zamandır ziyaretçiydim aslında üyelik bu güne kısmetmiş..

karakule bildiğin bişey mi var yoksa tahminmi.

evt ya. beynim dönmüş artık bu kurumlardan. ama belli de olmaz, belki allah söyletmiştir :)

blackmoney siz 7-7 mi yapmıştınız forum eski yazılarda öle bişi okudum sanki...kurs vs destek almışmıydınız,ortam ve şartlar müsaitmiydi yoksa azmin zaferiyle beraber takdiri ilahi mi:)

+19 ;D

İşte onluk rakamlara düştük darısı tek basamaklı rakamlara düşmeye arkadaşlar. Az kaldı Azzzzzzzzzzzz
Bu sınav sonuçlarında herkese sevindirici sonuçlar gelecek inş. (Birşeyi kırk kere söylersen olurmuşya :)

jale ' Alıntı:
blackmoney siz 7-7 mi yapmıştınız forum eski yazılarda öle bişi okudum sanki...kurs vs destek almışmıydınız,ortam ve şartlar müsaitmiydi yoksa azmin zaferiyle beraber takdiri ilahi mi:)

evet mart 2008 sınavında şükürler onsun ki 7 de 7 verdim. sınavdan 2 ay önce kendimi kampa aldım denebilir. hafta sonları kurslarına da katıldım. sistemli çalıştım. Allah'ında yardımıyla ilk seferde sınavlarımı verdim. ortam ve şartlara gelince işime de devam ettim. ama öncede söylediğim gibi, her akşam sisitemli bir şekilde çalıştım, tv ve internetten tamamen bağımı kestim. gersi Rahnetli Sakım Sabancı'nında söylediği gibi çalışmak çalışmak çalışmak... :) bu arad bir tavsiye iki kişilik gruplar galinde hafta sonları çalışmakta akılda kalıcılık açısından iyi oluyor.

Herkese merhabalar...
Temmuz 2009 sınavına hazırlanıyorumda nette satılan eğitim setlerini kullanan varmı
faydalımı acaba yardımcı olursanız sevinirim ...

cd leri tavsiye etmiyorum.kaynak kitap ve son tebliğer bence daha faydalı olur.

özür dilerim yanlış anlaşılmasın diye sölüyorum sorduğum cd ler odanın gönderdiği cd ler değil yeterlilik sınavı için özel kuruluşların hazırladığı eğitim cd leri bunları kullanan varmı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

jukek zaten tavsiye edilmeyende o cd ler foruma biraz göz atarsan daha öncede sorulmustu ve hiç kimse tavsiye etmedi tamamen tuzak o cd ler