Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Bencede 22 mayısta açıkanır. 65-66 gün felan yapıyo buda ideal bir süre

yeterlii ' Alıntı:
arkadaşlar benim gibi daha şimdiden hergün siteye girip acaba sonuçlar açıklanmış mı diye bakan varmı ? yoksa bende mi bu tuhaflık var :)

yalnız değilsin merak etme.. hatta şöyle soyleyeyim ben explorer açılış sayfam yaptım. hergün illaki bakmış oluyorum :)

ilyaskom ' Alıntı:
Bencede 22 mayısta açıkanır. 65-66 gün felan yapıyo buda ideal bir süre
Bencede 22 mayısta açıklanır. Daha erken bekleyipte moralimizi bozmaktansa daha orta yollu bir tarih tutalım. Erken açıklanırsada ne güzel işte :)

günaydın arkadaşlar yalnız olmadığımı bilmek sevindirdi beni.

kasım sonuçlarını beklerken daha bir gergindim.şimdi bir sakinlik var üzerimde.umarım sonuçlarımız güzel olur.

mayıs ayı bi gelsin de. benim tahminim 15 mayısa kadar açıklanır.. ben de 1 mayıstan itibaren her gün siteye bakıcam. çok güzel bi heyecan...(ilk sınavımmmm)

bence tesmere bakmaya gerek yok.forumu takip etmek daha mantıklı geliyor bana.ilk önce aramalar oluyor.sonra siteye yükleme oluyor. :) :)

ilk aranan arkadaş ilk iş olarak buraya yazsın ki sınavların açıklanmak üzere olduğunu bilelim. 2 sınavdır Yahya başkan arar diye bekledim aramadı. bu sefer ara inş. saygı değer başkanım.. :)
bu arada büyük ihtimal 20 mayıstan sonra baba oluyorum. oğlumun adı YAHYA EYMEN olucak inş.

ilyaskom ' Alıntı:
ilk aranan arkadaş ilk iş olarak buraya yazsın ki sınavların açıklanmak üzere olduğunu bilelim. 2 sınavdır Yahya başkan arar diye bekledim aramadı. bu sefer ara inş. saygı değer başkanım.. :)
bu arada büyük ihtimal 20 mayıstan sonra baba oluyorum. oğlumun adı YAHYA EYMEN olucak inş.
ne güzel tebrik ederiz. inşallah sağlık ve sıhhatle büyütürsünüz bebeğinizi. amma oğluna başkanının adını koycaksın diye arananlardanmı olursun acaba.???

bu arada şafak kaçtı arkadaşlar ya. temenni nerelerdesin :)

22 mayısa 31 gün kaldı arkadaşlar ben hep 22 mayısı yazdım ama son günlerde bana katılan çoğalmış 22 mayısı beklersek en azından önce açıklanırsa seviniriz ama normal süresi olan 13 mayısı (13 mayısa da 22 gün var ) beklersek geçiktiler diye yakınırız
hepsinden önemlisi iyi sonuç gelmesi ne zaman açıklanırsa açıklansın ama iyisi olsun dimi
sevgiyle kalın

ilyaskom tebrikler.sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah vev bebekle beraber güzel bir haber alırsınız.

yeterlii kardeşim yahya ismi anlam olarak mana olarak güzel bir isim ondan düşünüyorum. birde yahya isminde olupta vasıfsız birine hiç denk gelmedim. genelde kültürlü bilgili becerili insanlar oluyolar. başkanımızda bu insanlardan biri... sonuçlara bi etkisi olmaz :)

ÜZER ' Alıntı:
ilyaskom tebrikler.sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah vev bebekle beraber güzel bir haber alırsınız.
tşk ederim. darısı tüm arkadaşlarımızın başına inş..

ilyaskom ' Alıntı:
ÜZER ' Alıntı:
sevgili ilyaskom sen beni galiba yanlış anladın. niyetim seni kırmak yada iğnelemek değildi. umarım ki her şey yolunda gider, yahya eymen in doğumu ve sınav sonuçları. bu arada benim çok yakından tanıdığım yahya isimli biri var ve söylediğin vasıflara malesef hiç uymuyor. belkide tepkim bunaydı.

yeterlii ' Alıntı:
ilyaskom ' Alıntı:
ÜZER ' Alıntı:
sevgili ilyaskom sen beni galiba yanlış anladın. niyetim seni kırmak yada iğnelemek değildi. umarım ki her şey yolunda gider, yahya eymen in doğumu ve sınav sonuçları. bu arada benim çok yakından tanıdığım yahya isimli biri var ve söylediğin vasıflara malesef hiç uymuyor. belkide tepkim bunaydı.

tşk ederim yeterlii.
istisnalar kaideyi bozmazmış dimi. bizim niyetimiz o yönde olsun yeter.
inş. herkez beklediği sonuçları alır.

ilyaskom ' Alıntı:
yeterlii ' Alıntı:
ilyaskom ' Alıntı:
ÜZER ' Alıntı:

tşk ederim yeterlii.
istisnalar kaideyi bozmazmış dimi. bizim niyetimiz o yönde olsun yeter.
inş. herkez beklediği sonuçları alır.

inşallah

arkadaşlar benden tavsiye geriye sayım yapmayın sadece kafanızda mayısın 3.haftası ve 4.haftalarının ortası olarak plan yapın derim ben. Allah yardımcınız olsun