yeterlii ' Alıntı:arkadaşlar benim gibi daha şimdiden hergün siteye girip acaba sonuçlar açıklanmış mı diye bakan varmı ? yoksa bende mi bu tuhaflık var![]()
Bencede 22 mayısta açıklanır. Daha erken bekleyipte moralimizi bozmaktansa daha orta yollu bir tarih tutalım. Erken açıklanırsada ne güzel işteilyaskom ' Alıntı:Bencede 22 mayısta açıkanır. 65-66 gün felan yapıyo buda ideal bir süre
ne güzel tebrik ederiz. inşallah sağlık ve sıhhatle büyütürsünüz bebeğinizi. amma oğluna başkanının adını koycaksın diye arananlardanmı olursun acaba.???ilyaskom ' Alıntı:ilk aranan arkadaş ilk iş olarak buraya yazsın ki sınavların açıklanmak üzere olduğunu bilelim. 2 sınavdır Yahya başkan arar diye bekledim aramadı. bu sefer ara inş. saygı değer başkanım..
bu arada büyük ihtimal 20 mayıstan sonra baba oluyorum. oğlumun adı YAHYA EYMEN olucak inş.
tşk ederim. darısı tüm arkadaşlarımızın başına inş..ÜZER ' Alıntı:ilyaskom tebrikler.sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah vev bebekle beraber güzel bir haber alırsınız.
sevgili ilyaskom sen beni galiba yanlış anladın. niyetim seni kırmak yada iğnelemek değildi. umarım ki her şey yolunda gider, yahya eymen in doğumu ve sınav sonuçları. bu arada benim çok yakından tanıdığım yahya isimli biri var ve söylediğin vasıflara malesef hiç uymuyor. belkide tepkim bunaydı.ilyaskom ' Alıntı:tşk ederim. darısı tüm arkadaşlarımızın başına inş..ÜZER ' Alıntı:ilyaskom tebrikler.sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah vev bebekle beraber güzel bir haber alırsınız.
yeterlii ' Alıntı:sevgili ilyaskom sen beni galiba yanlış anladın. niyetim seni kırmak yada iğnelemek değildi. umarım ki her şey yolunda gider, yahya eymen in doğumu ve sınav sonuçları. bu arada benim çok yakından tanıdığım yahya isimli biri var ve söylediğin vasıflara malesef hiç uymuyor. belkide tepkim bunaydı.ilyaskom ' Alıntı:tşk ederim. darısı tüm arkadaşlarımızın başına inş..ÜZER ' Alıntı:ilyaskom tebrikler.sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah vev bebekle beraber güzel bir haber alırsınız.
ilyaskom ' Alıntı:yeterlii ' Alıntı:sevgili ilyaskom sen beni galiba yanlış anladın. niyetim seni kırmak yada iğnelemek değildi. umarım ki her şey yolunda gider, yahya eymen in doğumu ve sınav sonuçları. bu arada benim çok yakından tanıdığım yahya isimli biri var ve söylediğin vasıflara malesef hiç uymuyor. belkide tepkim bunaydı.ilyaskom ' Alıntı:tşk ederim. darısı tüm arkadaşlarımızın başına inş..ÜZER ' Alıntı:ilyaskom tebrikler.sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah vev bebekle beraber güzel bir haber alırsınız.
tşk ederim yeterlii.
istisnalar kaideyi bozmazmış dimi. bizim niyetimiz o yönde olsun yeter.
inş. herkez beklediği sonuçları alır.