notlar belli değil daha**İBRAHİM** ' Alıntı:notlar nasıl geldi kazanan arkadaslar.kıt mı notlar nasıl
temenni ' Alıntı:smmm olmaya hak kazanmış diyecektin herhalde. şimdi odanın türmobun haraçlarını ve bürokrasisini aşmak gerekiyor ;Dtemenni ' Alıntı:;Dkarakule1702 ' Alıntı:recepkezik ' Alıntı:KAZANAN ARKADAŞLAR TEKRAR TEBRİKLER
NEYAZIKKI BİZ DAHA ÖGRENEMEDİK SONUÇLARI
Kanka seninle Temmuzda da burdayız. Temenni bizi sattı. Adam gitmiş sınavı verip smmm olmuş. Biz kırıldık ona di mi....![]()
tebriklergokhankum ' Alıntı:ARKADAŞLAR ARANDIM. KAZANMIŞIM. İSTANBUL
İlhan Tekiner ' Alıntı:gulsevdam ' Alıntı:arkadaşlar kazandığı halde aranmayanlarda var... aranmamanız kazanmadığınız anlamına gelmez...
hayırlısı deyip bekleyin...
kazanamamış hissi uyanıyo içimde aranmayınca..biz tesmeri arasak sonuçları öğrenemezmiyiz?
ıslatalımkarakule1702 ' Alıntı:temenni ' Alıntı:smmm olmaya hak kazanmış diyecektin herhalde. şimdi odanın türmobun haraçlarını ve bürokrasisini aşmak gerekiyor ;Dtemenni ' Alıntı:;Dkarakule1702 ' Alıntı:recepkezik ' Alıntı:KAZANAN ARKADAŞLAR TEKRAR TEBRİKLER
Kanka seninle Temmuzda da burdayız. Temenni bizi sattı. Adam gitmiş sınavı verip smmm olmuş. Biz kırıldık ona di mi....![]()
Ayıp ettin şimdi. Kredi açarım açarım sana faiz istemem. Bi akşam ıslatmaya götürürsün bizi...![]()
karakule1702 ' Alıntı:temenni ' Alıntı:smmm olmaya hak kazanmış diyecektin herhalde. şimdi odanın türmobun haraçlarını ve bürokrasisini aşmak gerekiyor ;Dtemenni ' Alıntı:;Dkarakule1702 ' Alıntı:recepkezik ' Alıntı:KAZANAN ARKADAŞLAR TEKRAR TEBRİKLER
Ayıp ettin şimdi. Kredi açarım açarım sana faiz istemem. Bi akşam ıslatmaya götürürsün bizi...![]()
OUTCRY ' Alıntı:arkadaşlar bende aranmadım henüz ama ümidim var hala ....hemen pes etmeyin ...benim arkadaşım kazandığı halde aranmamıştı geçen sınavda ...lütfen böyle düşünmeye çalışalım...
OUTCRY ' Alıntı:arkadaşlar bende aranmadım henüz ama ümidim var hala ....hemen pes etmeyin ...benim arkadaşım kazandığı halde aranmamıştı geçen sınavda ...lütfen böyle düşünmeye çalışalım...
karakule1702 ' Alıntı:suzan özdemir ' Alıntı:kaybettim ne yapayım
Ben de kaybetme diyorum. Umudunu kaybettiysen herşeyi sen bitirdin zaten. İki ihtimali de bekle. Ama önce iyi olanı düşün ve bekle ki beklentin iyi olsun....![]()
recepkezik ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:temenni ' Alıntı:smmm olmaya hak kazanmış diyecektin herhalde. şimdi odanın türmobun haraçlarını ve bürokrasisini aşmak gerekiyor ;Dtemenni ' Alıntı:;Dkarakule1702 ' Alıntı:recepkezik ' Alıntı:KAZANAN ARKADAŞLAR TEKRAR TEBRİKLER
ABİ BEN TEMMUZA FİLAN GELEME KAYSERİ AÇIKLAMADI DAHA AÇIKLASA İDİ TEK DERS NE HAYALLERİM VAR BENİM :-\
recepkezik ' Alıntı:Yav odayı arıyorum diyaloga bakın
- alo halil baba sen misin
-benin kardeş
-yav sonuçlar açıklanmış
-haftaya açıklanır recebim kasılma
-abi açıklanmış
-nerde yaw! ? bize birşey gelmedi
buyrun
;D
nasıl
recepkezik ' Alıntı:Yav odayı arıyorum diyaloga bakın
- alo halil baba sen misin