Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

karakule1702 ' Alıntı:
İbo nasılsın bu arada hiç görünmedin buralarda. Bak eğer sınavı veremediysen Temmuz 2009'un TEMENNİ'si sen olacaksın. Espriler ve şafak sayımı görevi senin.... ;D ;D ;D

küstüm sana.al mektuplarını ver mektuplarımı ;D ;D

arkadaşlar tesmeri arayan var mı?sınav sonuçları bugün internete verilecekmiki?

arkadaşlar az önce arandım ben de smmm yim artık ...istanbuldan ..ismim h soyismim y ile başlıyor ..az önce ümitlerimizi kaybetmiyelim demiştim ..

yildomani ' Alıntı:
Herkese selamlar, 3. girişimde 2 dersim kalmıştı çok şükür onlarıda vermişim az önce aradılar (ankara) sevinçli haberi aldım. Yeni telefon numaramı bildirmeme rağmen eski numaramdan aradılar. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. 2006 yılında girdiğim bu stajerlik sonunda bitti. Stajı devam eden ve sınavlara giren arkadaşlara başarılar dilerim. Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.
+1 amin

**İBRAHİM** ' Alıntı:
karakule1702 ' Alıntı:
İbo nasılsın bu arada hiç görünmedin buralarda. Bak eğer sınavı veremediysen Temmuz 2009'un TEMENNİ'si sen olacaksın. Espriler ve şafak sayımı görevi senin.... ;D ;D ;D

küstüm sana.al mektuplarını ver mektuplarımı ;D ;D

Veremem çünkü geçen kış soba tutştururken kullandım onları. Bir kısmını da benim kedi kemirmiş...soryyy...

OUTCRY ' Alıntı:
arkadaşlar az önce arandım ben de smmm yim artık ...istanbuldan ..ismim h soyismim y ile başlıyor ..az önce ümitlerimizi kaybetmiyelim demiştim ..
tebrikler

kazanan arkadaşlar tebrik ederim darışı başımıza :(

arkadaşlar hatrılatma rastgale arıyorlar. ismmo ile konuştupumda öyle dediler kimse soyadımın baş harfi geçti diye ümitsizliğe kapılmasın........

OUTCRY ' Alıntı:
tebrikler arkadaşım. yolun açık olsun. artık hiç ümit kalmadı soyadın y ile başlıyorsa......

ilyaskom ' Alıntı:
arkadaşlar hatrılatma rastgale arıyorlar. ismmo ile konuştupumda öyle dediler kimse soyadımın baş harfi geçti diye ümitsizliğe kapılmasın........
:) insan öyle korkuyor ki hemen ümitsizliğe kapılıyor.

OUTCRY ' Alıntı:

Tebrikler arkadaşım...

hani rastgele aranıyodu..soyadı sırasına göremi gidiyor acaba

şimdi bide arkadaşlardan ıslatalım geyiği başlar. hadi iyisin belgeni aldın ıslatırız artık:) tabi canım ıslatırız muhabbetleri başlar yakında

mare_nostrum ' Alıntı:
şimdi bide arkadaşlardan ıslatalım geyiği başlar. hadi iyisin belgeni aldın ıslatırız artık:) tabi canım ıslatırız muhabbetleri başlar yakında

eee herılt yaniiiiiii....:)