Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar hatun,ben küçük kızım tam bakırköy minibüsündeyim,hava sıcak,yollar langur lungur,tam da zamanı kalabalıkta zır zır telefon,buyrun ismmmodan arıyoruz ayrılmayan odana sekreteri ksizinle konuşacak ben halen stajyer psikolojisiyle eyvah bir problem mi var diye bekliyorum,alo alo karşıdan bir ses ben ihsan .....hatırlayamıyorum oda genel sekreteri ,efendim cem hoca (cem niyazi durmuş staj md.) siz misiniz yok yok ben ihsan aaa tamam tebrikler smmm olmuşsun.Pat kapandı.Halen olayları anlamış değilim.Hatta aranan telefonu yazıp 2222'ye gönderdim şaka falan olmasın diye evet ismmmoymuş vesselam

Beni 17.00 de aradılar,Çok şükür bende artık bir smmm yim,kasım döneminde az çektirmediler,şimdi de bir meslek mensubu olarak mücadeleye devam,Darısı tüm arkadaşlara inşaallah hepiniz alırsınız,umudunuzu ve dua nızı eksik etmeyin,Başarılar :) :)

çevik001 ' Alıntı:
arkadaşlar hatun,ben küçük kızım tam bakırköy minibüsündeyim,hava sıcak,yollar langur lungur,tam da zamanı kalabalıkta zır zır telefon,buyrun ismmmodan arıyoruz ayrılmayan odana sekreteri ksizinle konuşacak ben halen stajyer psikolojisiyle eyvah bir problem mi var diye bekliyorum,alo alo karşıdan bir ses ben ihsan .....hatırlayamıyorum oda genel sekreteri ,efendim cem hoca (cem niyazi durmuş staj md.) siz misiniz yok yok ben ihsan aaa tamam tebrikler smmm olmuşsun.Pat kapandı.Halen olayları anlamış değilim.Hatta aranan telefonu yazıp 2222'ye gönderdim şaka falan olmasın diye evet ismmmoymuş vesselam

tebrikler arkadaşım hayırlısı olsun :)

vergiden kalırım deyip de geçen var mı benim tek dersim de :) öglenden beri aynı soruyu soruyorum ama cevqplayan yok

çevik yazdım arkadaşım burdayım tebrik ettim seni ama dikkatini çekmedi ben hala sonuçlarımı öğrenemedim kocaeli odası çok çalıştı bu dönem yorgun ne arama ne bişey tetikteyim resmen yıkıntı gibiyim bu gece nasıl uyurum bilmiyorum vergi beni korkutuyodu biliyosun 45-50 civarındaydı hala korkuyorum bizim oda akşam saat 17:00 da hala sonuçlar gelmedi diyordu kısacası böyle arkadaşım yorun bitkin ve bir o kadarda umutsuzum

suzan hnm daha sonuçlar gelmediye niye umutsuzsunuz allahın izniyle vermişsinizdir tek ders değil mi zaten?vergi denetim büyük temizlik vardı geçen dönem...

sudemira ' Alıntı:
çevik001 ' Alıntı:

tebrikler arkadaşım inşallah sende yarın beni tebrik edersin yok olmazsa vergi notlarını beklerim inşsllsh gerek kalmaz

Arkadaşlar merak etmeyin bu dönem notları bol vermişler,benim vergi sallantıdaydı ve 50 çok zor bir ihtimaldi,ama Allaha şükür geçmişim,bence rahat olun,,,,

suzan hn inşallah Sizden de güzel haberler alırız.Çünkü durumumuz aynıydı.

sukriye

ben vergiden 40-50 bandındaydım.Şayet Siz de böyleseniz inşallah tamamdır bu iş.

inşallah arkadaşım çok sağol yarın tekrar görüşürüz inşallah iyi haberlerimi veririm inşallah

inşallah ddiğiniz gibi olur ama beni de kimse aramadı:(

sukriye ' Alıntı:
inşallah ddiğiniz gibi olur ama beni de kimse aramadı:(
ŞÜKRİYE HNM BENİM DE VERGİ KRİTİKTİ. ASLINDA SORULARIN TAMAMINI BOL EKSİKLE YAPMIŞTIM :) HAMDOLSUN BAŞARDIM. SİZİN DE OLMUŞTUR. ÖYLE TAHMİN EDİYORUM.
SON HAKKINIZ DA DEĞİLSE KENDİNİZİ YIPRATMAYIN. HAYIRLISI NE İSE O OLSUN :)

saat 12 geçti ama maalesef hala açıklanmadı. sabah olmaz bu gece.

tek uyuyamayan ben degilmişim selam arkadaşlar

mart staja başlatma döneminde 01.00 gibi açıklanmıştı ama bakalım bekliyos

Temmuz sınavından sonra açıklamasınlar da ne zaman açıklarlarsa açıklasınlar :)

1 saate kalmaz açıklanır diyorum mart staja başl.gece 01.00 de açıklanmıştı

bzim suçumuz ne çok merak ediyorum. inşallah şu sınavı geçerimde oda başkanı bei arar ve smmm oldun der. inşallah. ben ona o zaman soracağım bu gecein hesabını. :'(