Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

daihan ' Alıntı:
Aslında etik anlamda bir iki şey söylemek doğru olur. Yada öyle olacağını düşünüyorum. Nasıl bi izah yapsam doğru olur bilmiyorum. Ama, yinede söylim. Eğer 7/7 yaptıysanız tebrik ederim, SMMM olan arkadaşları da tebrik ederim, Emin olun onlar adına da sevindim.
- İşte bak, o 7/7 yi veren arkadaş benim:))) yada,
- İşte geçen gün; bi 7/7 vermişim:)
Yada, vs vsv yani...

Yada,
- Ruhsatı ne zaman alacağız...
- Ne gerekiyor ....
vsvs nin şu an sınav stresinden çıkmış arkadaşlar için, tek dersi kalıp, tekrar sınav stresine girmiş arkadaşlar için, etik olmadığını düşünüyorum. Bununla ilgili Ruhsat vs ilgili açıklamalar başka konular adı altında açılmıştır. Orda sağolsunlar, çok güzel açıklama yapılmıştır. Kaşe ve ruhsat almayla ilgili, odaların hepsinin bununla ilgili ücretleri dahil var:)

Bana biraz burda biraz hava atmak gibi geliyor; öyle olmasa bile; ben samimiyetimle söylüyorum; tek dersim kalmış ; yada son 2 dersim kalmış; halen verememişim:)
- Bi yazı görüyorum;
- Abi ben 7/7 verdim falan:)
Keşke Kasım 2008 de giripde; 7/7 verseydiniz... Maddeden bile soru çıkmadı; geçici madde sordular....Son haklarınıda kaybetti insanlar.......
Ha, bu arada, bende Şükür ki; SMMM olmuşum. Ha, bişi değiştimi:)
Arkadaşın biri yazmış; İddia; Sayısal loto vs den bişi çıkarsa, Ruhsatları alacağız... Değişen bişi yok.

Ama, ben 3.cü hakkımda hepsini temizledim sadece, şunu derim ki, eğer beyniniz yoruluyorsa, son hafta izin alıp; özellikle gece çalışın... Sessizlikte dikkatinizi dağıtmadan çalışın, anlayamadığım dediğim anlatım derslerini öyle aştım çünkü... Dikkat dağılmıyor, Saatin sesi dahi dikkatinizi çekiyor.. Ful dikkat kesiliyorsunuz...

Allah, Tek dersi kalan ve geçmeye çalışan sevgili arkadaşların; meslektaşlarımın yolunu ve bahtını açık etsin. Zihin açıklığı versin.
İnşallah onlarda en kısa zamanda; verirler ve duymakda bize düşer...
Sevgiyle...
Umarım hassasiyeti doğru anlatmışımdır.

Sana katılıyorum dostum. Martta 7/7 yapan arkadaşlar kusura bakmasın ama bence de Kasım döneminde 7/7 yapan arkadaşların başarısı daha değerlidir.

hazerfan sana katılıyorum ben kasımda ancak üç ders verebildim fakat martta aynı tempoda çalıştığım halde kalanları verdim.Düşün kasımda hukutan 25 aldım martta 90,analizden kasımda 30 martta 70 (ki kötü geçti diye analizden dersaneye yazılmıştım geçince bıraktım).Bu sizce de kasım-mart sınavının farkını göstermiyor mu.Yani değerli arkadaşlar sevinmek tabiiki hakkınız ama 7/7 yapanlar kasım sorularına bir baksınlar ve farkını görsünler.
Yine smmm olup ingilizce,almanca vs yabancı dili olmayan ufrs/ias'den habersiz olan taze meslektaşlar bu yöne kaysınlar derim.Yeni SMMM kardeşlerimi kutlar hayatlarında başarılar dilerim.

en BABA SMMM oldum artık arkadaşlar.. 11,05,2009 itibariyle baba oldum. YAHYA EYMEN'im dünyaya merhaba dedi.:)

çevik001 çok haklısın kasım ve mart sınavlarına bakınca aradaki fark uçurum gibi.
esas kasım sınavında 7/7 yapanlar böbürlenmeli ki öyle bişi yapmadılar
yanlış hatırlamıosam aslıbüyük 7/7 yapmıştı diğer arkadaşların isimlerini hatırlayamadım ama kimse 7/7 yaptım da şöyle yaptım da demedi.

ilyaskom bebeğin şansıyla geldi.allah tahtını da bahtınıda güzel etsin.

ilyaskom ' Alıntı:
en BABA SMMM oldum artık arkadaşlar.. 11,05,2009 itibariyle baba oldum. YAHYA EYMEN'im dünyaya merhaba dedi.:)
sen ymm olunca küçük yahya da smmm olur. ;D tebrikler

hepinize teşekkür ederim. temenni doğru dedin. ben ymm olunca oda smmm olur :)

ilyaskom ' Alıntı:
tebrik ediyorum :)
Allah yavrunuzun bahtını açık etsin.
artık sizin için mayıs ayı en özel ay olacaktır diye düşünüyorum. sevdiklerinizle mutlu bir yaşam diliyorum.... :)

Arkadaşlar mart sınav sonuçlarına itirazın son günü ne zaman bilen varmı? bugün bankaya yatırsam en erken p.tesi itiraz edebilirim herhalde değilmi.

en yakın ruhsat töreni nezaman olur acaba bilen varmı....

M.Gür ' Alıntı:
Arkadaşlar mart sınav sonuçlarına itirazın son günü ne zaman bilen varmı? bugün bankaya yatırsam en erken p.tesi itiraz edebilirim herhalde değilmi.

sonuçların ilanından itibaren 15 gün pazartesi itiraz edersin ama bir sonuç çıkmaz kasımda ettim aynı sonucu verdiler tabi belki senin şansına kabul görebilir

seval003 ' Alıntı:
M.Gür ' Alıntı:

sonuçların ilanından itibaren 15 gün pazartesi itiraz edersin ama bir sonuç çıkmaz kasımda ettim aynı sonucu verdiler tabi belki senin şansına kabul görebilir

48 not alarak kaldığım dersler oldu. boşuna ümitlenmemek ve sonuç çıkmaz düşüncesi ile itiraz etmedim. fakat kasım sınavında itiraz edip olumlu sonuç alan arkadaşlar oldu. ve bunu forumda paylaştılar. oran olarak bakarsanız çok düşük ama bence bir ihtimal... tereddütünüz varsa mutlaka itiraz edin. ben itiraz etmediğime pişman olmuştum :)

haklısını
sudemira ' Alıntı:
seval003 ' Alıntı:
M.Gür ' Alıntı:

48 not alarak kaldığım dersler oldu. boşuna ümitlenmemek ve sonuç çıkmaz düşüncesi ile itiraz etmedim. fakat kasım sınavında itiraz edip olumlu sonuç alan arkadaşlar oldu. ve bunu forumda paylaştılar. oran olarak bakarsanız çok düşük ama bence bir ihtimal... tereddütünüz varsa mutlaka itiraz edin. ben itiraz etmediğime pişman olmuştum :)

Haklısınız kasım sınavında çoğu arkadaşım itiraz etmedikleri için pişman oldular çok kişinin sonucu değişmişti, bakalım bizde bir ümit

mart sınav sorularının cevabı açıklanmış arkadaşlar

evet mart ayı sınavı hem sorularıyla hemde açıklanma tarihiyle kesinlikle tarihe geçmeli. kasım ayı sınavını gordukten ve bu kadar geç açıkladıktan sonra mart ayına çalışacak zaman bulamadım ve bu kadar basıt sorulardan ancak 3 dersten başarılı oldum.

ancak tesmere bu konuda şikayet dilekçeleriyle ulaşırsak, gerekli bir standarta ulaştırmaları gerektıgı konusunda fıkır beyan etmıs oluruz.

benım korkum temmuz sınavından sonrakı kasım sınavının aralık ayına kaymasından dolayı sınav sonuclarını da aralık a dogru acıklamaları.

manigop ' Alıntı:
Vergi sınavı değerlendirmesinde ö.h ne demektir.

Ö.H Kelimesinden nefret ediyorum.Dehada bi vergi hocası vardı devamlı kullandığı kelime Ö.H. İdi.Ha birde saçma sapan filimleri vergi ile bağlıyordu ne alakaysa, vegiyi zaten sevmiyorduk sayesinde hepten nefret ettik.