Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
Sana katılıyorum dostum. Martta 7/7 yapan arkadaşlar kusura bakmasın ama bence de Kasım döneminde 7/7 yapan arkadaşların başarısı daha değerlidir.
daihan ' Alıntı:Aslında etik anlamda bir iki şey söylemek doğru olur. Yada öyle olacağını düşünüyorum. Nasıl bi izah yapsam doğru olur bilmiyorum. Ama, yinede söylim. Eğer 7/7 yaptıysanız tebrik ederim, SMMM olan arkadaşları da tebrik ederim, Emin olun onlar adına da sevindim.
- İşte bak, o 7/7 yi veren arkadaş benim)) yada,
- İşte geçen gün; bi 7/7 vermişim![]()
Yada, vs vsv yani...
Yada,
- Ruhsatı ne zaman alacağız...
- Ne gerekiyor ....
vsvs nin şu an sınav stresinden çıkmış arkadaşlar için, tek dersi kalıp, tekrar sınav stresine girmiş arkadaşlar için, etik olmadığını düşünüyorum. Bununla ilgili Ruhsat vs ilgili açıklamalar başka konular adı altında açılmıştır. Orda sağolsunlar, çok güzel açıklama yapılmıştır. Kaşe ve ruhsat almayla ilgili, odaların hepsinin bununla ilgili ücretleri dahil var
Bana biraz burda biraz hava atmak gibi geliyor; öyle olmasa bile; ben samimiyetimle söylüyorum; tek dersim kalmış ; yada son 2 dersim kalmış; halen verememişim
- Bi yazı görüyorum;
- Abi ben 7/7 verdim falan
Keşke Kasım 2008 de giripde; 7/7 verseydiniz... Maddeden bile soru çıkmadı; geçici madde sordular....Son haklarınıda kaybetti insanlar.......
Ha, bu arada, bende Şükür ki; SMMM olmuşum. Ha, bişi değiştimi
Arkadaşın biri yazmış; İddia; Sayısal loto vs den bişi çıkarsa, Ruhsatları alacağız... Değişen bişi yok.
Ama, ben 3.cü hakkımda hepsini temizledim sadece, şunu derim ki, eğer beyniniz yoruluyorsa, son hafta izin alıp; özellikle gece çalışın... Sessizlikte dikkatinizi dağıtmadan çalışın, anlayamadığım dediğim anlatım derslerini öyle aştım çünkü... Dikkat dağılmıyor, Saatin sesi dahi dikkatinizi çekiyor.. Ful dikkat kesiliyorsunuz...
Allah, Tek dersi kalan ve geçmeye çalışan sevgili arkadaşların; meslektaşlarımın yolunu ve bahtını açık etsin. Zihin açıklığı versin.
İnşallah onlarda en kısa zamanda; verirler ve duymakda bize düşer...
Sevgiyle...
Umarım hassasiyeti doğru anlatmışımdır.
Sana katılıyorum dostum. Martta 7/7 yapan arkadaşlar kusura bakmasın ama bence de Kasım döneminde 7/7 yapan arkadaşların başarısı daha değerlidir.