Mart 2009 Vergi Hukuku

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merdiven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2009 Vergi Hukuku

Mart ayında yapılacak sınavda, hesaplama sorularından bir tanesi "toplama" olabilir.

Hani şu; "bir kişi hem gelir vergisi mükellefi, hem iki tane evden, bir tane işyerinden kira geliri var, hemde iki işverenden ücret geliri elde etmektedir tarzındaki sorular var ya; işte bu tarzdaki sorulardan diyorum.

Lütfen bu tarzdaki sorulara dikkat edin ve kaçırmamaya çalışın. Bunu son iki sınavdaki tahminlerimin tutmasına dayanarak söylüyorum.

sayın hasanvolkan size katılıyorum. bu tarzda sorular zorunlu cdlerdede vardı.

hasanvolkan ' Alıntı:
Mart ayında yapılacak sınavda, hesaplama sorularından bir tanesi "toplama" olabilir.

Hani şu; "bir kişi hem gelir vergisi mükellefi, hem iki tane evden, bir tane işyerinden kira geliri var, hemde iki işverenden ücret geliri elde etmektedir tarzındaki sorular var ya; işte bu tarzdaki sorulardan diyorum.

Lütfen bu tarzdaki sorulara dikkat edin ve kaçırmamaya çalışın. Bunu son iki sınavdaki tahminlerimin tutmasına dayanarak söylüyorum.

peki bu soru tarzına yönelik kaynak tavsiyeniz var mı?

:) evet toplum olarak maalesef öyle bir problemimiz var...

macromedia flash player yüklü olmadığından :) bende çince görünüyor :'(

tamam o programı da indirdim :( fakat yazılar hala çince. yapmam gereken başka bişey var mı? mutlaka bişeyleri yanlış yapıyorum.

programı kurduktan sonra gönderdiğim dosyayı aç herhangi bir ders üzerinde sağ tuş yapıp birlikte aç de internet explorer seçeneğini tıkla

hazerfan ' Alıntı:
hazerfan ' Alıntı:
Arkadaşlar buyurun buradan indirebilirsiniz. Yalnız okuyabilmek için bilgisayarınızda macromedia flash player yüklü olması gerekli.

http://rapidshare.com/files/197646434/VERG__304__UYGULAMALARI.rar.html

Yalnız 10 kez indirim hakkı var acele edin

10 kişi indirmiş ama bir kişi teşekkür bile etmemiş ? ? ?

11. kişi olarak çok teşekkür ediyorum :)
hayatınız boyunca emeğinizin karşılığını alabilmeniz dileği ile...

sudemira ' Alıntı:
hazerfan ' Alıntı:
hazerfan ' Alıntı:
Arkadaşlar buyurun buradan indirebilirsiniz. Yalnız okuyabilmek için bilgisayarınızda macromedia flash player yüklü olması gerekli.

http://rapidshare.com/files/197646434/VERG__304__UYGULAMALARI.rar.html

Yalnız 10 kez indirim hakkı var acele edin

10 kişi indirmiş ama bir kişi teşekkür bile etmemiş ? ? ?

11. kişi olarak çok teşekkür ediyorum :)
hayatınız boyunca emeğinizin karşılığını alabilmeniz dileği ile...

Rica ederim inşallah işe yarar. Özellikle ünite sonlarındaki uygulama örnekleri süper tam aradığımız şey bence