COOL ' Alıntı:seldakizar gerçekten sen arandın mı hangi bir cevap yazsana millet ruhsatı alınca unutuyor mu
seldakizar ' Alıntı:arandımmmmö:)))))))))))))))))))))))))))))99
yaw arkadaşım hala da sorarsın yaw inanma kanma böyle durumlara açıklanırsa forumdaki sahici kişileri takip etkarataş ' Alıntı:seldakizar ' Alıntı:arandımmmmö:)))))))))))))))))))))))))))))99
seldakiraz arandım dedin kalbimiz yerinden fırladı ama bidaha cevap yazmadınhala formda gözüküyosun hangi odadan arandın
sinanyucel ' Alıntı:yaw arkadaşım hala da sorarsın yaw inanma kanma böyle durumlara açıklanırsa forumdaki sahici kişileri takip etkarataş ' Alıntı:seldakizar ' Alıntı:arandımmmmö:)))))))))))))))))))))))))))))99
seldakiraz arandım dedin kalbimiz yerinden fırladı ama bidaha cevap yazmadınhala formda gözüküyosun hangi odadan arandın
![]()
COOL ' Alıntı:valla geçen dönem biri de bana bir gerginlik yaşatmıştı belki inanmayacaksınız ama doğru.
sinanyucel ' Alıntı:yaw arkadaşım hala da sorarsın yaw inanma kanma böyle durumlara açıklanırsa forumdaki sahici kişileri takip etkarataş ' Alıntı:seldakizar ' Alıntı:arandımmmmö:)))))))))))))))))))))))))))))99
![]()
sinanyucel ' Alıntı:birde forum yöneticilerine iş düşmeli böyle milletin duygularıyla oynayanlara forumda yer verilmemeli