Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

valla ne güzel çok rahatsın

seldakizar gerçekten sen arandın mı hangi bir cevap yazsana millet ruhsatı alınca unutuyor mu

COOL ' Alıntı:
seldakizar gerçekten sen arandın mı hangi bir cevap yazsana millet ruhsatı alınca unutuyor mu

selda yazdı gitti,bi yazımlıktı o..selda diye biri yok,dolayısıyla yazdığı bişeyde yok.

aslında bana kalırsa beklemekle zamanını boşa harcama,zaman paradan ve ruhsattan daha önemlidir.bi harmandalı oyna keyfine bak

hackhan bana mı diyorsun ne demek bu şimdi

anlamadın mı? boşa zamanım gitti :D

biz rahatlığı önceki dönemlerde atlattık sağolsunlar böyle ortaya çıkıpta kaybolanlar tecrübelendik yani
;)

Delinin birisi kuyuya taş attı şimdi çıkarmaya uğraşın...
Ben arandım diyen bence aranıyor...

COOL da arandım yazabilir dikkat, geçen dönem yapmıştı ;D

seldakizar ' Alıntı:
arandımmmmö::))))))))))))))))))))))))))))))99

seldakiraz arandım dedin kalbimiz yerinden fırladı ama bidaha cevap yazmadın :( hala formda gözüküyosun hangi odadan arandın

Babacanlar , cepte kayıtlı olmayan bi numara aradı heycan yaptık bi bayan sesi ciddi ciddi dedim ahanda oda arıyor meğersem bankadanmış yav

evet geçen dönem bi coolluk yapmıştı ama baksana şu heyecana,şu gerginliğe :D:D çok mu istiyorsun açıklanmasını ? bir gün gelecek , bir gün kalacak ,ertesi gün öğreneceksin

karataş ' Alıntı:
seldakizar ' Alıntı:

seldakiraz arandım dedin kalbimiz yerinden fırladı ama bidaha cevap yazmadın :( hala formda gözüküyosun hangi odadan arandın
yaw arkadaşım hala da sorarsın yaw inanma kanma böyle durumlara açıklanırsa forumdaki sahici kişileri takip et ;)

valla geçen dönem biri de bana bir gerginlik yaşatmıştı belki inanmayacaksınız ama doğru.

birde forum yöneticilerine iş düşmeli böyle milletin duygularıyla oynayanlara forumda yer verilmemeli

sinanyucel ' Alıntı:
karataş ' Alıntı:
seldakizar ' Alıntı:

yaw arkadaşım hala da sorarsın yaw inanma kanma böyle durumlara açıklanırsa forumdaki sahici kişileri takip et ;)

ya haklısın ama elde değil aralık sınavındada formdan öğrenmiştim açıklandığını gene bi ümit oluyo ister istemez :(

sinanyucel ' Alıntı:
karataş ' Alıntı:
seldakizar ' Alıntı:

bi kere selda arandım demiyor... 'arandımö ' 'arandımmö' 'arandımmı' diye size soruyor..şaşırmış.tabi ''arandimö'' fransızcada konuşabilir , cümlenin sonundada ' 99 ' yazmış,bi işaret olabilir..

sizde hemen heyecanlandınız,herşey olabilir herşey,ama kesin olan bişey var,selda diye biri yok,bir yazımlık yazdı ve çekti gitti..dolayısıyla benim yazdıklarımınında bi anlamı yok..

hayır intikam değil gerçekten samimi olarak söylüyorum öyle sandım

sinanyucel ' Alıntı:
birde forum yöneticilerine iş düşmeli böyle milletin duygularıyla oynayanlara forumda yer verilmemeli

:D :D :D selda duygularımızla mı oynadı..dur bende oynayım ' aradımmmmöööö '

noldu? duygulandınız mı ? :D

sinanım :)