Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

karataş ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
karataş ' Alıntı:
seldakizar ' Alıntı:
arandımmmmö::))))))))))))))))))))))))))))))99

seldakiraz arandım dedin kalbimiz yerinden fırladı ama bidaha cevap yazmadın :( hala formda gözüküyosun hangi odadan arandın
yaw arkadaşım hala da sorarsın yaw inanma kanma böyle durumlara açıklanırsa forumdaki sahici kişileri takip et ;)

ya haklısın ama elde değil aralık sınavındada formdan öğrenmiştim açıklandığını gene bi ümit oluyo ister istemez :(
zaten ne kaldıkı bak forumun ateşi yükseldi yine, az daha sabret inşallah hepimizin yüzü güler
ne derler ''bekleyen derviş muradına erermiş '' '' sabrın sonu selamettir '' değilmi güzel arkadaşlar.

sabrın sonu selamet,selametin sonu ölüm.. :(

arkadaslar sımdı tesmerı aradım, bır bey cıktı ve haftaya sınav sonuclarını beklıyoruz dedı.

HaCkHaN ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
birde forum yöneticilerine iş düşmeli böyle milletin duygularıyla oynayanlara forumda yer verilmemeli

:D :D :D selda duygularımızla mı oynadı..dur bende oynayım ' aradımmmmöööö '

noldu? duygulandınız mı ? :D

sinanım :)
yok yaw hackhanım ben duygularımı yitirdim sağolsun tesmer bu konuda baya ustalaşmış hadi ben değilde diğer arkadaşlara yazık yahu el insaf yani demi!

sinanyucel ' Alıntı:
karataş ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
karataş ' Alıntı:
seldakizar ' Alıntı:
arandımmmmö::))))))))))))))))))))))))))))))99

seldakiraz arandım dedin kalbimiz yerinden fırladı ama bidaha cevap yazmadın :( hala formda gözüküyosun hangi odadan arandın
yaw arkadaşım hala da sorarsın yaw inanma kanma böyle durumlara açıklanırsa forumdaki sahici kişileri takip et ;)

ya haklısın ama elde değil aralık sınavındada formdan öğrenmiştim açıklandığını gene bi ümit oluyo ister istemez :(
zaten ne kaldıkı bak forumun ateşi yükseldi yine, az daha sabret inşallah hepimizin yüzü güler
ne derler ''bekleyen derviş muradına erermiş '' '' sabrın sonu selamettir '' değilmi güzel arkadaşlar.
sanırım bir bayan olarak ,bir bayanın arandım demesi inandırıcı geldi:) geçen sefer cool notunu öğrendiğini bile yazmıştı:)gerçi onada inanmıştım yada inanmak istemiştim diyelim

ya millet işi gücü bıraktı benim duygularımla oynuyor nedir bu insanlardan çektiğimiz valla arkadaşlar benim yaşadığım stresi kimse yaşamadı hala da yaşıyorum

smmmolma ' Alıntı:
arkadaslar sımdı tesmerı aradım, bır bey cıktı ve haftaya sınav sonuclarını beklıyoruz dedı.
haftaya mı? hafaya kadar mı dedi? haftaya kadar demiştir bence

ne anlıyorlar gerçek dışı bilgi vermekten yahu...

bende aranmayı bekliyorum tek dersim temek hukuk tu oda iyi geçti ...
ama haftaya açıklanır die tahmin ediorum yani selda beni heyecanlandıramadın üzgünüm
:))))))))))

julyen ' Alıntı:
ne anlıyorlar gerçek dışı bilgi vermekten yahu...

bende aranmayı bekliyorum tek dersim temek hukuk tu oda iyi geçti ...
ama haftaya açıklanır die tahmin ediorum yani selda beni heyecanlandıramadın üzgünüm
:))))))))))

o şimdi mutludur yinede,canını sıkma

aynı beyle bende görüşütm galiba bana 7 gün içerisinde bize gelir dedi :)

hackhan ihtimal vermedim zaten 2 yıldır takip ediyorum forumu sizin kadar olmasada
alıştım bende :))

julyen ' Alıntı:
hackhan ihtimal vermedim zaten 2 yıldır takip ediyorum forumu sizin kadar olmasada
alıştım bende :))

2 yılda anca bu 3.mesajın mı? ne kadar sabırlıymışsın :)

bunlara tepki verdikçe daha mutlu oluyorlar ondan 3 msj :))

mutlu olmak ne kadar kolay değil mi? bir cevap vermekle mutlu oluyorsun,eminim sadece hakkın olanı istiyorsundur,hayattan fazla birşey beklemiyorsundur.

bende geçen tek yastıkla yatıyordum,gittim bir yastık daha buldum ve mutlu oldum. bu kadar işte

hakankrl o zaman konumuza dönelim ki tepki msj olması 5. msj

umarım herkes hakettiği notu alır. smmm olucakları şimdiden tebrik ediyorum
:))

bende arandım deeerrrrrrmmmmişiiiimmm....
ortamı geeerrrrreeerrrrrmmmişim :) :D

şaka şaka aranmayı bekliyorum
aranmayı istiyorum ama henüz aranmadım :)
meslek ve temel hukuktan girdim.... ikiside idare edergeçti 50 şer alsam yeter :)