Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

HaCkHaN ' Alıntı:
seldakizar ' Alıntı:
ya saçmalamayın lütfen gerçekten aradılar ama odada tanıdığım var banada şaka yapmışlar amma telaş yapıyoruz yaaaa

bırak bu işleri
devlet su işleri
sen git fırçala dişleri
madem tanıdık var. günü sor bari. boşa heyecanlanan herkesten özür olur.

sinanyucel ' Alıntı:
seldakizar ' Alıntı:
ya saçmalamayın lütfen gerçekten aradılar ama odada tanıdığım var banada şaka yapmışlar amma telaş yapıyoruz yaaaa
peki bunca yazılan mesajların arasında neden bekledin çokmu heyecan yaptın yoksa telaştan okumadan mı ayrıldın ???

+1

sinanyucel ' Alıntı:
seldakizar ' Alıntı:
peki bunca yazılan mesajların arasında neden bekledin çokmu heyecan yaptın yoksa telaştan okumadan mı ayrıldın ???

şuan dişlerini fırçalamakla meşgul,daha temiz bir ağızdan çıkacak söyledikleri artık , umutluyuz

üffff amma çok sorguluyorsunuz yaaaaa inanmazsanız inanmayın hayret bişey yani niye bu kadar takıntılısınız anlamıyorum ayrıca bu kadar saçma sapan yazılarada bu üslübada cevap vermemi beklemeyin hiç yakışıyormu ya bu kadar kapalık devlet su işleri falan filan ayıp yaaa

aramızda kalbi olan varsa, bu dakikadan itibaren bu forumda takılmasın...
yoksa allah muhafaza insan ölebilir..

aygulm79 ' Alıntı:

üff amma abartıyorsunuz ya,tek dersim maliyet var,zerre kadar heyecan yok inan içimde

HaCkHaN ' Alıntı:
aygulm79 ' Alıntı:

üff amma abartıyorsunuz ya,tek dersim maliyet var,zerre kadar heyecan yok inan içimde

ben değil buraya yazan arkadaşlar abartıyor.. insan sürekli yazılanları takip edince ister istemez heyecanlanıyor... ortamı gerektiğinden çok geriyorlar..

selda emin olmadan cvp vermeseydin hakettin bunları boşuna ağlama
ayrıca sana şaka yapıldığına inanmıyorum

ya bu seldakizar yabancı değil heralde her dönem böyle biri çıkıyor hackan bu senin işlerinden olmasın

aygulm79 ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
aygulm79 ' Alıntı:

ben değil buraya yazan arkadaşlar abartıyor.. insan sürekli yazılanları takip edince ister istemez heyecanlanıyor... ortamı gerektiğinden çok geriyorlar..

sana son derece katılıyorum hayat bu sınavdan ibaretmiş gibi davranıyor herkez ama değilllllllllllllllllllllllllllllllllllll öyle şeyler yaşanıyorki bu sınavların hiç bişey olduğunu anlıyorsun ayrıca ben bu sınava girdiğimde ne kadar adaletsiz olduğunu anladım boşverinnnnnnnnnnnn

ugur6666 ' Alıntı:
ya bu seldakizar yabancı değil heralde her dönem böyle biri çıkıyor hackan bu senin işlerinden olmasın

:D:D geçen dönemde biri çıkmıştı böyle,uzun uğraşlarımdan sonra onu arayanın telefonunu almıştım ve gerçeği öğrenmiştim,arkadaşlarlada paylaşmıştım..
ama sonunda bende şüphelendiler uğur gibi :D

evet evet selda da benim,burda eğleniyorum sizinle :D

alın biri daha çıktı yokmu arttıran inşallah dediğin olurda sende laflanmazsın ;)