evet mujdes neye inandın ???sinanyucel ' Alıntı:e madem sen inandın seni inandıran kim deseydin de bizde inansaydık demi ama yoksa yalancının mumu yatsıya kadar yanar mışşş?mujdes ' Alıntı:keklemek için söylemedim
inanıp inanmak tabiki size kalmış
ben inandım mesela
iyide sen inandın bizde inanalım değilmi madem bu bilgiyi paylaştın devamını neden yazamıyorsun kime nasıl inandın kim bu kaynağın bunuda paylaşabilirsin?mujdes ' Alıntı:arkadaşlar yarın açıklanmazsa asıp kesersiniz.
bana göre sağlam bi kaynaktan öğrendim.sizede haber vermek istedim.bende hepiniz gibi takip ediyorum sonuçta burayı.
ebabilebabil ' Alıntı:işte benim favori listem.listemi genişletebilirim tabi ama ilk etapta gözüme çarpan isimler bunlar![]()
ebabil ' Alıntı:ebabilebabil ' Alıntı:işte benim favori listem.listemi genişletebilirim tabi ama ilk etapta gözüme çarpan isimler bunlar![]()
ugur6666
sinanyucel
COOL
akkaya
nischli
ugly666
benim listemde aynen bu kişiler var ama sıralama bana göre değil kim yazarsa ona tereddütsüz inanırım ama yalnız arada bir cool luk var geçen sınavdav biraz sıyrılıyor ;Debabil ' Alıntı:ebabilebabil ' Alıntı:işte benim favori listem.listemi genişletebilirim tabi ama ilk etapta gözüme çarpan isimler bunlar![]()
ugur6666
sinanyucel
COOL
akkaya
nischli
ugly666
güle güle inşallah rahat uyursun?mujdes ' Alıntı:benden bu kadar yarın görüşmek üzere
;D katılıyorumebabil ' Alıntı:ben sıralama yapmadım sadece liste yaptım.ortalığı karıştırmak isteseydim sıralama yapardım.kimse 1 veya son sırada değil benim listemde. buarada coolun bazı vukaatlarımı vardı gözümden kaçmış olabilir ama okadar kusur kadı kızındada olur![]()
ebabil ' Alıntı:ebabilebabil ' Alıntı:işte benim favori listem.listemi genişletebilirim tabi ama ilk etapta gözüme çarpan isimler bunlar![]()
ugur6666
sinanyucel
COOL
akkaya
nischli
ugly666
ebabil ' Alıntı:ben sıralama yapmadım sadece liste yaptım.ortalığı karıştırmak isteseydim sıralama yapardım.kimse 1 veya son sırada değil benim listemde. buarada coolun bazı vukaatlarımı vardı gözümden kaçmış olabilir ama okadar kusur kadı kızındada olur![]()
COOL ' Alıntı:arkadaşlar ben hiç yalan söylemedim Allah biliyor ama inanın biri bana yalan söyledi ya da doğru bu tip olaylar beni çok sarstı bu dönem yine aynı olaya muzdarip kaldım şimdi burda sonuçları dört gözle bekliyorum tek ders maliyet benim için çok önemli inş herkes geçer
bak ikinci mesajımda hatamı düzeltmiştim sen de varsın yazmayı unutmuşum sıralamaya gerek duymadım zaten güveneceğim kişiler belliHaCkHaN ' Alıntı:ebabil ' Alıntı:ben sıralama yapmadım sadece liste yaptım.ortalığı karıştırmak isteseydim sıralama yapardım.kimse 1 veya son sırada değil benim listemde. buarada coolun bazı vukaatlarımı vardı gözümden kaçmış olabilir ama okadar kusur kadı kızındada olur![]()
ben sıralama yaptım ama buda sıralama da olmayanlar demek değildir ki güvenilir değil
sinanım sen beni listeye sokmadıysan kimse sokma
canın sağolsun
sinanyucel ' Alıntı:bak ikinci mesajımda hatamı düzeltmiştim sen de varsın yazmayı unutmuşum sıralamaya gerek duymadım zaten güveneceğim kişiler belliHaCkHaN ' Alıntı:ebabil ' Alıntı:ben sıralama yapmadım sadece liste yaptım.ortalığı karıştırmak isteseydim sıralama yapardım.kimse 1 veya son sırada değil benim listemde. buarada coolun bazı vukaatlarımı vardı gözümden kaçmış olabilir ama okadar kusur kadı kızındada olur![]()
ben sıralama yaptım ama buda sıralama da olmayanlar demek değildir ki güvenilir değil
canın sağolsun![]()
sağolasınHaCkHaN ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:bak ikinci mesajımda hatamı düzeltmiştim sen de varsın yazmayı unutmuşum sıralamaya gerek duymadım zaten güveneceğim kişiler belliHaCkHaN ' Alıntı:ebabil ' Alıntı:ben sıralama yapmadım sadece liste yaptım.ortalığı karıştırmak isteseydim sıralama yapardım.kimse 1 veya son sırada değil benim listemde. buarada coolun bazı vukaatlarımı vardı gözümden kaçmış olabilir ama okadar kusur kadı kızındada olur![]()
canın sağolsun![]()
eyvallah kardeşim![]()