Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

bu sınav sonuçları açıklanana kadar u m a r ı m hiç bir smmm adayı birbiriyle kapışmaz...
: )

gene başladıkmı araddımı aranmadımı,kekliyormu :) eger yarın acıklanmassa haftaya cumaya kadar neler yazılıp çizilecek tahmin ediyorum.hadi hayırlısı :D ama ben yine tanıdık birileri arandım demeden 3-5 mj yazana inanmıcam.formun müdavim kekçileri var ne zevk alıyorlarsa artık.

ebabil ' Alıntı:
gene başladıkmı araddımı aranmadımı,kekliyormu :) eger yarın acıklanmassa haftaya cumaya kadar neler yazılıp çizilecek tahmin ediyorum.hadi hayırlısı :D ama ben yine tanıdık birileri arandım demeden 3-5 mj yazana inanmıcam.formun müdavim kekçileri var ne zevk alıyorlarsa artık.
sana katılıyorum daha öncede yazdım forumdaki inanılacak kişilere bakmak lazım ;)

aygulm79 ' Alıntı:
bu sınav sonuçları açıklanana kadar u m a r ı m hiç bir smmm adayı birbiriyle kapışmaz...
: )
olmucak duaya amin denilmezmiş . :D

sinanyucel ' Alıntı:
ebabil ' Alıntı:
sana katılıyorum daha öncede yazdım forumdaki inanılacak kişilere bakmak lazım ;)

örneğin ben asla yalan söylemem,canını acıtsada,mutlu etsede

keklemek için söylemedim
inanıp inanmak tabiki size kalmış
ben inandım mesela

sinanyucel ' Alıntı:
ebabil ' Alıntı:
evet bende sana katılıyorum.bi liste yapalım , kimlerden haber gelirse inanalım. :D
ama lütfen şaibeli isimleride koymayalım :D

HaCkHaN ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
ya bu seldakizar yabancı değil heralde her dönem böyle biri çıkıyor hackan bu senin işlerinden olmasın

:D:D geçen dönemde biri çıkmıştı böyle,uzun uğraşlarımdan sonra onu arayanın telefonunu almıştım ve gerçeği öğrenmiştim,arkadaşlarlada paylaşmıştım..
ama sonunda bende şüphelendiler uğur gibi :D

evet evet selda da benim,burda eğleniyorum sizinle :D

neyse sorun değil eğleniyoruz sen yada başkası..heyecan oluyo :D

mujdes ' Alıntı:
keklemek için söylemedim
inanıp inanmak tabiki size kalmış
ben inandım mesela
e madem sen inandın seni inandıran kim deseydin de bizde inansaydık demi ama yoksa yalancının mumu yatsıya kadar yanar mışşş?

arkadaşlar arkadaşın biride beni aradı söyledi kalmışssın diye ben dün geceden beridir ağlıyorum.

müjdes sen nerden biliyorsun yarın açıklanacağını

COOL ' Alıntı:
arkadaşlar arkadaşın biride beni aradı söyledi kalmışssın diye ben dün geceden beridir ağlıyorum.

hiç yakışıyormu sana ağlamak ya,hem bunun için ağlanırmı

arkadaşlar yarın açıklanmazsa asıp kesersiniz.
bana göre sağlam bi kaynaktan öğrendim.sizede haber vermek istedim.bende hepiniz gibi takip ediyorum sonuçta burayı.

ağlanır tabi kolay mı hiç bir sınavada bu kadar stres yaşamadım doğru mudur diye hala içimi kemiriyor

mujdes ' Alıntı:
arkadaşlar yarın açıklanmazsa asıp kesersiniz.
bana göre sağlam bi kaynaktan öğrendim.sizede haber vermek istedim.bende hepiniz gibi takip ediyorum sonuçta burayı.

ölmeden harmandalı oynamak istiyorum,şuan için tek derdim bu :(