sinanyucel ' Alıntı:olur olur ne olur???mujdes ' Alıntı:olur olur
sana katılıyorum daha öncede yazdım forumdaki inanılacak kişilere bakmak lazımebabil ' Alıntı:gene başladıkmı araddımı aranmadımı,kekliyormueger yarın acıklanmassa haftaya cumaya kadar neler yazılıp çizilecek tahmin ediyorum.hadi hayırlısı
ama ben yine tanıdık birileri arandım demeden 3-5 mj yazana inanmıcam.formun müdavim kekçileri var ne zevk alıyorlarsa artık.
olmucak duaya amin denilmezmiş .aygulm79 ' Alıntı:bu sınav sonuçları açıklanana kadar u m a r ı m hiç bir smmm adayı birbiriyle kapışmaz...
: )
sinanyucel ' Alıntı:sana katılıyorum daha öncede yazdım forumdaki inanılacak kişilere bakmak lazımebabil ' Alıntı:gene başladıkmı araddımı aranmadımı,kekliyormueger yarın acıklanmassa haftaya cumaya kadar neler yazılıp çizilecek tahmin ediyorum.hadi hayırlısı
ama ben yine tanıdık birileri arandım demeden 3-5 mj yazana inanmıcam.formun müdavim kekçileri var ne zevk alıyorlarsa artık.
![]()
evet bende sana katılıyorum.bi liste yapalım , kimlerden haber gelirse inanalım.sinanyucel ' Alıntı:sana katılıyorum daha öncede yazdım forumdaki inanılacak kişilere bakmak lazımebabil ' Alıntı:gene başladıkmı araddımı aranmadımı,kekliyormueger yarın acıklanmassa haftaya cumaya kadar neler yazılıp çizilecek tahmin ediyorum.hadi hayırlısı
![]()
HaCkHaN ' Alıntı:ugur6666 ' Alıntı:ya bu seldakizar yabancı değil heralde her dönem böyle biri çıkıyor hackan bu senin işlerinden olmasın
geçen dönemde biri çıkmıştı böyle,uzun uğraşlarımdan sonra onu arayanın telefonunu almıştım ve gerçeği öğrenmiştim,arkadaşlarlada paylaşmıştım..
ama sonunda bende şüphelendiler uğur gibi
evet evet selda da benim,burda eğleniyorum sizinle![]()
e madem sen inandın seni inandıran kim deseydin de bizde inansaydık demi ama yoksa yalancının mumu yatsıya kadar yanar mışşş?mujdes ' Alıntı:keklemek için söylemedim
inanıp inanmak tabiki size kalmış
ben inandım mesela
COOL ' Alıntı:arkadaşlar arkadaşın biride beni aradı söyledi kalmışssın diye ben dün geceden beridir ağlıyorum.
: ) : )
ugh ulu manitu söylemiştir.COOL ' Alıntı:müjdes sen nerden biliyorsun yarın açıklanacağını
COOL ' Alıntı:arkadaşlar arkadaşın biride beni aradı söyledi kalmışssın diye ben dün geceden beridir ağlıyorum.
mujdes ' Alıntı:keklemek için söylemedim
inanıp inanmak tabiki size kalmış
ben inandım mesela
mujdes ' Alıntı:arkadaşlar yarın açıklanmazsa asıp kesersiniz.
bana göre sağlam bi kaynaktan öğrendim.sizede haber vermek istedim.bende hepiniz gibi takip ediyorum sonuçta burayı.