Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

herkese günaydın arkadaşlar bir arkadaşım az evvel aranmış mesai başladı darısı başımıza inşallah

COOL ' Alıntı:
geçen dönem çok stres yaptım o yüzden hesap hatası yaptım üçüncü girişimdi iki hakkım kaldı bir dahakine ne sorarlar kimbilir

cool bence inanma sana söylenene, yanlış hatırlamıyorsam geçen sınavdada sana geçtin diye haber vermişlerdi ama kaldın.bu seferde kaldın diyolar umarım geçmişsindir .

inş.karataş ama ben umudumu yitirdim artık nasıl bir kurum bu böyle insan gidişata da puan vermez mi hiç güvenim kalmadı

bana da söyleyen kişi yarın açıklancak zaten demişti aramlarda başladı ama belki hackhan şansı vardır o geçer belki.

COOL ' Alıntı:
bana da söyleyen kişi yarın açıklancak zaten demişti aramlarda başladı ama belki hackhan şansı vardır o geçer belki.

bana kalırsada sen geçersin,ben kalırım.en azından 2.sorudan bişeyler yapmışsındır.. cevapların nasıldı ?

COOL ' Alıntı:
inş.karataş ama ben umudumu yitirdim artık nasıl bir kurum bu böyle insan gidişata da puan vermez mi hiç güvenim kalmadı

bence geçiceksin ve buraya benide aradılar diye yazıcaksın.

aranan arkadaşlar hangi oda olduğunu ve sonuçların nasıl olduğunu söylerlerse çok sevinecez.

Ark.lar 1 kişi arandım diyor 2 hatta 3.kişi de arandım demeden inanmayın.....;)

sınavlar açıklandıktan sonra itiraz edersek bir faydası olur mu

faydası olacağını sanmıyorum..ama içimden bir his senin geçtiğini söylüyor

eğer eminseniz itiraz edebilirsiniz. Benim arkadaşım mali analiz aralık sınavında itiraz etti 35 almıştı. 55 oldu sonuç ama parasını önceden yatırdığı çin 70 tlsi biraz güme gitti.

giden para olsun yeterki geçeyim ben umudumu yitirdim dehanın yaynlarına çalışmıştım daha önce yanına yurdakul çaldağın kitabını da alıp derse başlamam lazım nasıl bulabilirim kitabı

ugly666 ' Alıntı:
eğer eminseniz itiraz edebilirsiniz. Benim arkadaşım mali analiz aralık sınavında itiraz etti 35 almıştı. 55 oldu sonuç ama parasını önceden yatırdığı çin 70 tlsi biraz güme gitti.

bende analizden 40 aldım itiraz ettim gene 40 verdiler :) aralık sınavında

ben nasıl olsa kaldım diye deha nın kursuna yazıldım. zor şartlarda 450 lira ödedim..geçersem 450 gidecek,bide bunu düşün cool :)

geçeyimde önemli değil

hakankrl ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
ben en güvenilir 5 kişiyi açıklıyorum,sıralama derecesine göre en güveniliri sinan

1-sinanyücel
2-Minik
3-Hakankrl
4-cool
5-nischli

Teşekkür ederim adaşım, güvenine layık olmaya çalışacağım ::)

benide bu listeye layık gördüğünüz için teşekkür ederim... :)
büyük bir 7 mayısçı olarak bugün
sınavların açıklanmasını umuyorum
akşam 18:00 e kadar aranmayı bekliyorum :D

bende 15 mayısta açıklanacak diyebekliyorum :D

zaten açıklanmasının benim için anlamı yok, bu dönem direkten döndü ruhsat.

arkadaşlar buğün açıklanmaz aranmaya başlansaydı tesmer sınav sonuç ları ,,,,,, saat sitede yayınlanacaktır uyarısı yapardı allah rızası için kimsenin duygularıyla oynamayın dalga geçileçek bir durum değil