Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

inş.geçersin insan paranın derdine düşmüyor böyle bir durumda sağlığım bozuldu artık benim 1.soruda toplam ve birim maliyetler doğuydu ama gelir tabloları yanlıştı 2.soruda matematiksel dağıtım gidişat tamamen doğruydu fakat oranların yerini şaşırdım dolayısıyla sonuç değişiyor tablo da vardı yine geçerim umudu vardı ama kaldım

COOL ' Alıntı:
inş.geçersin insan paranın derdine düşmüyor böyle bir durumda sağlığım bozuldu artık benim 1.soruda toplam ve birim maliyetler doğuydu ama gelir tabloları yanlıştı 2.soruda matematiksel dağıtım gidişat tamamen doğruydu fakat oranların yerini şaşırdım dolayısıyla sonuç değişiyor tablo da vardı yine geçerim umudu vardı ama kaldım
kaldığını nerden öğrendin?

bir arkdaşın tanıdğı varmış ben ordan bakmış liste yapılmış diyor

arkadaşlar az önce tesmeri aradım henüz birşey yok diyor ayrıca gelse internette görürsünüz diyor bilgilerinize

ne listesi yaplmış cool arkadaş tesmerdemi yani sonuçlar? arkadaşın tesmerde çalışıyor herhalde

ben de az önce tesmeri aradım.. bilgimiz yok..ama takip edin dediler..
her an olabilir mi peki dedim olabilir dediler..

bilginize arkadaşlar...

arkadaşın arkadaşının tanıdığı söyledi tesmerde çalışıyormuş listeler yapıldı bugün yarın açıklanır dedi

COOL ' Alıntı:

oo sen daha ne düşünüyorsun ya :D

adım gibi eminim geçtiğinden,bi sinan bi sen..eminim

COOL ' Alıntı:
arkadaşın arkadaşının tanıdığı söyledi tesmerde çalışıyormuş listeler yapıldı bugün yarın açıklanır dedi

Ya COOL kardeş sen geçen dönemden mimlisin zaten. Yazılarında ciddiyet boyutunda olursan seviniriz. Geçen dönemde olduğu gibi ortaya birşey atıyor sonra kayboluyorsun. Lütfen senden rica ediyoruz bilgiler eğer sağlamsa yaz lütfen lütfen lütfen....

COOL ' Alıntı:
o zaman sonuçların odalara gönderilmiş olması ve aramaların bugün başlaması lazım, of çok heycanlandım şimdi

ya birazda ekonomi bilgileri vereyim... kafamız dağılsın ..
dün akşam neoldu amerika falan mi battı
borsa -2006 puan düştü
dolar 1,58
euro 2,01
altın 60.00
çeyrek 105 lira olmuş neoldu dün gece ben uyurken kıyamet mi koptu :(

arkdaşlar ben yalan söylemiyorum böyle bir durumda nasıl yalan söylenir

karataş ' Alıntı:
ugly666 ' Alıntı:
eğer eminseniz itiraz edebilirsiniz. Benim arkadaşım mali analiz aralık sınavında itiraz etti 35 almıştı. 55 oldu sonuç ama parasını önceden yatırdığı çin 70 tlsi biraz güme gitti.

bende analizden 40 aldım itiraz ettim gene 40 verdiler :) aralık sınavında
COOL ' Alıntı:
giden para olsun yeterki geçeyim ben umudumu yitirdim dehanın yaynlarına çalışmıştım daha önce yanına yurdakul çaldağın kitabını da alıp derse başlamam lazım nasıl bulabilirim kitabı

çalış çalış ben başladım valla offf offffffffffffffff

türmobu aradım şimdi internetten takip ediyosunuz diyo :( bize geldiği gibi açıklıyoruz diyo kurulmuş plak gibiler + - yok hep aynı :)

karataş ' Alıntı:
türmobu aradım şimdi internetten takip ediyosunuz diyo :( bize geldiği gibi açıklıyoruz diyo kurulmuş plak gibiler + - yok hep aynı :)

türmobu değil tesmeri arayacaksın..önce tesmere geliyor,sonra türmoba

aralıkta sınavında 9 şubatta aramalar oldu 10 şubatta internetten yayınlandı demekki geldiği gibi yayınlamıyolar:(

karataş ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
karataş ' Alıntı:

türmobu değil tesmeri arayacaksın..önce tesmere geliyor,sonra türmoba

4446060 aradım :)

sen bana iletişim veya elektronik posta adresini versene,ben sana bi takdik söyleyim