Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

arkadaşlar oda kaçta kapanıyor .. 17 de mi

arkadaşlar ismmmo dan arandım,soyadım v harfi ile 2 dersim kalmıştı maliyet ve hukuk,ikisinden de geçmişim,Allah herkese nasip etsin,herkesi tebrik ederim,geçen ve geçmeyen çabamız en büyük takdire layık bence

arkadaşlar oda 17 de kapanıor ama aramalar 11 e kadar devam edior.aralık sınavında ben 212 351 84 41-47 nolu hatlardan aradığımda listeden sölemişlerdi.

Arkadaşlar, herkese iyi akşamlar... kazananlara tebrikler, aranmayı bekleyen arakadaşlara sabırlar diliyorum...

umut85 ' Alıntı:
arkadaşlar oda 17 de kapanıor ama aramalar 11 e kadar devam edior.aralık sınavında ben 212 351 84 41-47 nolu hatlardan aradığımda listeden sölemişlerdi.

nerden biliyorsun ki 11 e kadar devam ettiğini

Arkadaşlar, elinizin altında aralık sınavı konusu var oradan bakarsanız aramaların gece 23 e kadar devam ettiğini göreceksiniz.

Bu arada benim bir tanıdığım vasıtası ile odaya (istanbul) ulaşıp sınavı geçtiğim sonucunu öğrendim darısı herkesin başına diyorum.

Aranmayanlar umutsuzluğa kapılmasın çünki bende halen aranmadım.

alanon ' Alıntı:
Arkadaşlar, elinizin altında aralık sınavı konusu var oradan bakarsanız aramaların gece 23 e kadar devam ettiğini göreceksiniz.

Bu arada benim bir tanıdığım vasıtası ile odaya (istanbul) ulaşıp sınavı geçtiğim sonucunu öğrendim darısı herkesin başına diyorum.

Aranmayanlar umutsuzluğa kapılmasın çünki bende halen aranmadım.

sen oda başkanının gece 12 ye kadar arayacağına inanıyormusun veya 12 ye kadar sırf aramak için açık olacaklarına

siteyi uzun yıllardır takip ediyorum hernekadarda yazmasamda :) malesef benimde listede adım yok 2 dersten girmiştim hukuk ve vergi 315 84 41 i arayıp öğrendim sizlerden vergiden geçenler lütfen ders notu kaynak önermeniz son hakkım kaldı bu arada ders notlarını söylemiyorlar odada sadece liste varmış benim tahminim vergiden kaldım......
geçenlere tebrikler

umut85 ' Alıntı:
arkadaşlar ismmmo dan arandım,soyadım v harfi ile 2 dersim kalmıştı maliyet ve hukuk,ikisinden de geçmişim,Allah herkese nasip etsin,herkesi tebrik ederim,geçen ve geçmeyen çabamız en büyük takdire layık bence

benim soyadım v den önce. Allah Allah yaa..

sizi tebrik ediyorum umut85. kusura bakmayın nolur

Kocaeli odası da bize gelen bir şey yok diyor.Sabırlı olun açıklandığında sitemizde yayınlanır diyor.İçimden çok şey geçti ama yapcak bişey yok yarını bekleyeceğiz.....

Odayı aradım geçenlerin içinde adım yokmuş...

Son hakkıma gireceğim. Hayırlısı....

arkadaslar
ıstanbul odası saymanı aradı
tebrık edıp basarılarımın devamını dıledı
saat 18,10 da

darısı dıger arkadasların basına.....