Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

az once yakinlar sayesinde odaya ulastim:
1. odaya sadece belge almaya hak kazananlarin listesi var,
2. notlar yarin tesmerin sitesinde yayinlacak,

ve en onemlisi, ben su ana kadar 7 de 7 yapan idealist birine rastalamadim. bu sinavda 7 de 7 yapan varsa yazsin lutfen...

saat 19 artık aramazlar dimi.ya artık her sonucu bekliyorum.kesin geçerim diyordum.oda aramadığına göre ???

arkadaslar şimdi arandım oda saymanı kazım bey mujdeli haberi verdi istanbul odası..soyadım KO bekleyenlere duyrulur...

HaCkHaN ' Alıntı:
umut85 ' Alıntı:
arkadaşlar oda 17 de kapanıor ama aramalar 11 e kadar devam edior.aralık sınavında ben 212 351 84 41-47 nolu hatlardan aradığımda listeden sölemişlerdi.

nerden biliyorsun ki 11 e kadar devam ettiğini

şurdan biliyorumki geçen sınavda özellikle sordum 23.00 a kadar arayacaklarını söylediler.geçen sınav heyecanında iken de deneyimli arkadaşlar 2 snav öncesindede geç saate kadar aradılar bekle demişti bana.bilmesem niye boş yere sizi heyecanlandırayım..Allah herkese başarılar versin

Minik ' Alıntı:
sizi tebrik ediyorum umut85. kusura bakmayın nolur
sayın minik rica ederim ne kusuru umarım herkes başarılı olur.bu arada soyadımı söledim çünkü listeleri harf sırasına göre böldüklerini duymuştum geçen sınavda hani v olan varsa belki yakındır diye yoksa kimseyi strese sokmak istemem.Allah sabır versin başarılar

HaCkHaN ' Alıntı:
alanon ' Alıntı:
Arkadaşlar, elinizin altında aralık sınavı konusu var oradan bakarsanız aramaların gece 23 e kadar devam ettiğini göreceksiniz.

Bu arada benim bir tanıdığım vasıtası ile odaya (istanbul) ulaşıp sınavı geçtiğim sonucunu öğrendim darısı herkesin başına diyorum.

Aranmayanlar umutsuzluğa kapılmasın çünki bende halen aranmadım.

sen oda başkanının gece 12 ye kadar arayacağına inanıyormusun veya 12 ye kadar sırf aramak için açık olacaklarına
İnanıyorum çünki geçen sınavda saat onbuçukta ben odayı aradım ve kazanamadığımı öğrendim. Bu arada oda başkanı değil oda saymanı ve oda sekreteri arıyor bilgin olsun.

19:20 itibari ile benide aradılar :D istanbul soy adım K ile başlıyor. Yanlız beni arayan kişiye sordum ve bana söylediği elinde uzun bir liste olduğu, aramaya liste bitene kadar devam edeceğini ve isim veya soy isim sıralamasının olmadığı söyledi. Hazır bu konular tartışılırken iyi denk geldi valla bilgiyi birinci elden almış olduk :)

Bugün aranmayanlar umutsuzluğa kapılmasın, çünkü geçen dönem aynısı bana olmuştu. Öğleden sonra aranmaya başladıklarını yazan arkadaşlar olmuştu, ben aranmayınca kazanamadığımı düşündüm. Ama ertesi gün sabah 10 gibi arayıp tüm aramaları yetiştiremediklerini o yüzden ertesi güne sarktığını söylemiştiler. Umarım sonuçlar herkesin istediği gibi olur...

alanon ' Alıntı:
19:20 itibari ile benide aradılar :D istanbul soy adım K ile başlıyor. Yanlız beni arayan kişiye sordum ve bana söylediği elinde uzun bir liste olduğu, aramaya liste bitene kadar devam edeceğini ve isim veya soy isim sıralamasının olmadığı söyledi. Hazır bu konular tartışılırken iyi denk geldi valla bilgiyi birinci elden almış olduk :)

Kü'ye sıra gelmedi yahu. Bekliyoruummm ::)

Tebrik ederim ;)

Minik ' Alıntı:
alanon ' Alıntı:

Kü'ye sıra gelmedi yahu. Bekliyoruummm ::)

Tebrik ederim ;)

Teşekkür ederim darısı başına, benimki ke ama dediğim gibi listenin karışık olduğunu ve gelişine aradıklarını birinci ağızdan duydum.

Arkadaşlar, saat 18:30 civarlarında İsmmo oda sekreteri aradı. Bende aldım ruhsatı aldığımı kulaklarımla duydum... Bekleyenlere allah sabır versin... bu arada soyismim u ile başlıyor... bunuda merak edenlere birkez daha duyırayımmm..herkesin gönlüne göre olur inşallah....

arananlar hep istanbuldanmı.samsundan kimse yokmu arkadaşlar.

MLsmmm ' Alıntı:
Arkadaşlar, saat 18:30 civarlarında İsmmo oda sekreteri aradı. Bende aldım ruhsatı aldığımı kulaklarımla duydum... Bekleyenlere allah sabır versin... bu arada soyismim u ile başlıyor... bunuda merak edenlere birkez daha duyırayımmm..herkesin gönlüne göre olur inşallah....

Buyrun arkadaşlar MLsmmm 18:30 soy adı U
ben 19:20 soy adım K
soy adı sıralaması hiç bir şekilde geçerli değildir! Her an herkes aranabilir.

Bu arada tebrik ederim arkadaşım :D

ebabil ' Alıntı:
arananlar hep istanbuldanmı.samsundan kimse yokmu arkadaşlar.

sen bence geçersin maliyetten ve ruhsatı da aldın ..çok stres yapma sizin oda küçük olduğu için ilgileri biraz düşüktür...farkındaysan genelde büyük iller aranmış....için rahat olsun...hatta hadi hayırlı olsun ruhsatın darısı başıma inşallah...

alanon ' Alıntı:
MLsmmm ' Alıntı:

gerçekten mi ? karışıkmı arıyorlar ?

ankara bitti hep istanbul ama :(

HaCkHaN ' Alıntı:
alanon ' Alıntı:
MLsmmm ' Alıntı:

gerçekten mi ? karışıkmı arıyorlar ?

ankara bitti hep istanbul ama :(
Kim aradı anlamadım bile heyecandan ama Allah dan aklıma geldide bizzat adama sordum diyorum daha ne diyim.