Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

sinanyucel ' Alıntı:
S_aday ' Alıntı:
Arkadaşlar bende arandım....
tebrikler bu saat olmuş hala arıyorlarmı birde aranan arkadaşlar hangi odadan yazsa ;)

Teşekkür ederim arkadaşlar.. Beni saat 16:00 sularında aradılar.. İstanbul mali müşavirler odasında aradılar.

sinanyucel ' Alıntı:
akkaya ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
zynpp_ak ' Alıntı:
SİNAN YÜCEL SİZ ARANMAYI BEKLİYO MUSUNUZ?
sayılır diyelim ama bu saatten sonra olacagınıda sanmam bende ist bağlıyım ne diyelim yarın tesmerden öğreneceğiz artık.

siz odayı arasanız.
peki bir deneyelim bakalım
valla ben senden daha meraklıyım galiba..

Arkadaşlar 2 dak. önce 315 84 42 nolu telefondan çok tatlı bir bayanla konuştum. bence merak erdenler arasın listede benim adım malesef yokmuş ama aramayı bıraktıklarını ve herkesi arayamadıklarını söyledi.

Arkadaşlar Muğla Odasından arandım.artık ipi göğüslemiş bulunmaktayım. Darısı diğer arkadaşların başına. Kaç yıldır yaşadığım stres, heyecan, korku, nefret ve sayamadığım tüm duygular bu an içinmiş, inşallah meslek hayatımızda gönlümüze göre olur.

Ark.lar yine bir türmob klasiği yaşıyoruz. Gene bazı derslerden dökmüşler bizleri.

Tek ders denetimdi adım listede yok. Sınavım iyi geçmişti. Hatta ark.larla oturup puanlama yaptık. En vicdansız puanlamayla 55-60 not çıkmalı. Bunlardaki nasıl bir vicdandır ki böyle bir puanlama sistemi kullanıyorlar. Yalan yanlış bilgi veriyorum 60 veriyorlar adam gibi cevap veriyorum not verilmiyor. Hakkım haram olsun diyor Allaha havale ediyorum. Bu kadar emek ancak bu kadar hiçe sayılır. İnsanların duygularıyla bu kadar oynanır.

Yazık sadece yazık diyorum. MEsleğe küsme noktasına getirdiler artık...

Allah herkese selamet versin...

arkadaşlar sonuçlar bu gece nette yayınlanır mı sizce? bilgisi olan varsa yazsın lütfen ona göre sabahlamayı düşünüyorum.

Resmen kedi fareyle oynar gibi oynuyorlar. Önce arayacaklarmış sonra nete vereceklermiş. Dünyanın neresinde böyle bir saçmalık var. Önce nete ver sonra kimi arayıp tebrik edeceksen et..

maalesef hayatımız show olmuş....

karakule1702 ' Alıntı:
Resmen kedi fareyle oynar gibi oynuyorlar. Önce arayacaklarmış sonra nete vereceklermiş. Dünyanın neresinde böyle bir saçmalık var. Önce nete ver sonra kimi arayıp tebrik edeceksen et..

maalesef hayatımız show olmuş....
çok haklısın arkadaşım sanki onların tebrik etmesine çok meraklıymışız gibi

Bugüne kadar belgenin ekmeğini yemedim. 18 yıllık mesleki tecrübemle meslek hayatımın son 10 yılında muhasebe finans yöneticiliği yapıyorum. Bazı dershanelerde bilgisayarlı muhasebe öğretmenliği yaptım.

Şimdi turuşkadan bir dersin önümü kesmesi zoruma gidiyor.

Bugüne kadar belgeyle kendimi pazarlamadım bundan sonra da ihtiyacım olmaz...

Belge dediğin nedir ki gazetelerde boy boy kiralık belge ilanları var. Büroya ortak aranıyor adı altında.

Ama mesele bu değil mesele hak etme meselesi....

Ben bu belgeyi anamın ak sütü gibi hakettim...

kaç hakkın var peki?? denetim çok mu zordu?? çok haklısın aslında ben de finansal muh.kaldım 16yla kdv dahili görmedim yaptığım tüm doğrularım yanlış oldu...çok zordu...

çoktan haketmiş olduğumuz bir belgeyi sanki bize bir lütufmuş gibi sunuyorlar.Ben ömrüm boyunca tesmer kadar adaletsizlik yapan bir kurum görmedim. Haketmediği halde geçenler mi istesrsin? Özel smmm sınavıyla adeta sm'lere beleşten smmm ünvanı vermek dersin? ne arasan var. Benimde sizin üzerinizde bir hakkım varsa helal etmiyorum. Bu dünyada olmazsa da öbür dünyada iki elim yakanızda olacak.

ben sınvdan çıktıktan sonra dışarda birileri konuşuyordu 5 dersi verdim ikisi kötü geçti ama önemli değil zaten 2 ders için söz almıştım smmm oldum sayıyorum kendimi dedi.ben de öyle şeyler gerçekten var mı ya dedim..evet ne dolaplar dönüyor dedi...

nevermind ' Alıntı:
kaç hakkın var peki?? denetim çok mu zordu?? çok haklısın aslında ben de finansal muh.kaldım 16yla kdv dahili görmedim yaptığım tüm doğrularım yanlış oldu...çok zordu...

Arkadaşım kdv dahili de görsen sonuç değişmezdi rahat ol. Denetim ve finansaldan bizleri dökmeyi kafaya koymuşlar. Ağzınla kuş tutsan geçemeyecektin emin ol. Denetim için verilebilecek en doğru cevapları verdim. Deha ve diğer sitelerle vs.karşılaştırdım. Bilgilerimin fazlası vardı eksiği yoktu. Ama niyet legal içinde illgallik yapmak olduğundan notun belli. 40-45

Dönem dönem dökülecek dersleri değiştirdiğinden dikkat çekmiyor. Ama dikkat edin iki önceki dönemde vergiden dökmüşlerdi. Daha önce meslek hukukundan. Artık son hakkına denk gelen olursa vay haline...

Neyse ark.lar size iyi geceler. Dışarı çıkmam gerek.

Allah sonumuzu hayretsin diyorum...