karakule1702 ' Alıntı:Ark.lar hepinize tşk.ederim sağduyunuz için.
Belge alan ark.ları da ayrı ayrı tebrik ederim.
Zynpp sana gelince, evet sana bir özür borcum var. Özür dilerim. Ama öyle şeyler duydum ki buradan insanın inanası gelmiyor. Ben dökmediklerine değil denetim ve finansal olacağına ihtimal vermemiştim.
Hepimiz biliyoruz ki her dönem belli kurban dersler var. bu döneminki de finansal ve denetim oldu malesef.
Neyse sonuç stresinden oldu ne olduysa.
Rica ederim karakule1702 bundan sonraki sınawlarında başarılar dilerim..Benim edindiğim istihbarata göre sonuçların paralel olması we tek dersim olan wergi hukukundan geçmek çok güzell...Allaha herkeşe yaşatır bu duyguyu..
COOL ' Alıntı:sayın eliçetin doğrusu ben de şaşkınım ben senden çok yaptım ama kaldım ama itiraz edicem.
elifcetin ' Alıntı:COOL ' Alıntı:sayın eliçetin doğrusu ben de şaşkınım ben senden çok yaptım ama kaldım ama itiraz edicem.
et arkadaşım.ama hesaplamalarınun doğrulugundan eminsiniz dimi? ben kağıdığımı çok net ve güzel kullanmıstım.acaba onamı not verdi bunlar eminde değilim ki
T U R K O ' Alıntı:Bursa'da yapılan forumda açıkca her yıl için belli bir kota olduğu ve o kotaya göre geçeceklerin belirlendiği söylenmişti.
COOL ' Alıntı:benim kağıdım da gayet düzenliydi hesaplamalarımda tamdı ben sadece oranların yerini şaşırdım sen geçmişsen ben de geçmeliydim bunlar nasıl okuyor bu kağıtları anlamadım kimisi ben geçemem diyor alasından geçiyor neyse ben yine itiraz edicem itiraz nasıl yapılıyor arkdaşlar bu konuda bilgi verir misiniz