Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

karakule1702 ' Alıntı:
Ark.lar hepinize tşk.ederim sağduyunuz için.

Belge alan ark.ları da ayrı ayrı tebrik ederim.

Zynpp sana gelince, evet sana bir özür borcum var. Özür dilerim. Ama öyle şeyler duydum ki buradan insanın inanası gelmiyor. Ben dökmediklerine değil denetim ve finansal olacağına ihtimal vermemiştim.

Hepimiz biliyoruz ki her dönem belli kurban dersler var. bu döneminki de finansal ve denetim oldu malesef.

Neyse sonuç stresinden oldu ne olduysa.

Rica ederim karakule1702 bundan sonraki sınawlarında başarılar dilerim..Benim edindiğim istihbarata göre sonuçların paralel olması we tek dersim olan wergi hukukundan geçmek çok güzell...Allaha herkeşe yaşatır bu duyguyu..

forum okumaktan, tesmerin sayfayı refresh yabmaktan canım çıktı.. inat ettim aramıcam odayı.. daha çok takılırım ben forumlara.. öööööööööffff..

odayı ama arasak acaba gercekten merak ettim notlarımı :D ilk girişimdi zaten finansalla maliyeti veririm diyordum ama yorumları okuyunca sanıırm 7/7 kalacam :(

Bursa'da yapılan forumda açıkca her yıl için belli bir kota olduğu ve o kotaya göre geçeceklerin belirlendiği söylenmişti.

yani boşuna çalışıyoruz bırakmak isterse bunu çok iyi yaparlar.

ya arkadaşlar bugun cumartesi açıklanır mı, yoksa pazartesiye mi kalır. benim ilk girişim olduğu için bilmiyorum.

günaydın arkadaşlar
yorumları görünce çok şaşırdım..O zaman ben nasıl maliyetten geçtim hala şaşkınım..1.soruda 3 hesaplamam doğru 1 tane gelir tablom doğru 2.soruda sadece denklem kurdum bir tane hesaplama doğru başkada bişey yokk almam gereken not 45 idi.fazlasını beklemiyodum.hayal kırıklığı olmasın diye diğer dersim meslek idi o iyi idi diyodum temmuza sadece maliyet kalır 45 le..ama dün ismmmo dan aradılar tebrik ettiler.hala şoktayım..sizler ise 2.sorum tamamen doğru diyosunuz ama kalıyosunuz.bu nasıl kağıt okumaktır..

sayın eliçetin doğrusu ben de şaşkınım ben senden çok yaptım ama kaldım ama itiraz edicem.

COOL ' Alıntı:
sayın eliçetin doğrusu ben de şaşkınım ben senden çok yaptım ama kaldım ama itiraz edicem.

et arkadaşım.ama hesaplamalarınun doğrulugundan eminsiniz dimi? ben kağıdığımı çok net ve güzel kullanmıstım.acaba onamı not verdi bunlar eminde değilim ki

tesmei arayan varmı arkadaşlar telefonları açmıyorlar...saat kaçta yayınlanacak acaba

elifcetin ' Alıntı:
COOL ' Alıntı:

et arkadaşım.ama hesaplamalarınun doğrulugundan eminsiniz dimi? ben kağıdığımı çok net ve güzel kullanmıstım.acaba onamı not verdi bunlar eminde değilim ki

ya yok artıkkk... güzel yazı sınavı mı bu ki?

benim kağıdım da gayet düzenliydi hesaplamalarımda tamdı ben sadece oranların yerini şaşırdım sen geçmişsen ben de geçmeliydim bunlar nasıl okuyor bu kağıtları anlamadım kimisi ben geçemem diyor alasından geçiyor neyse ben yine itiraz edicem itiraz nasıl yapılıyor arkdaşlar bu konuda bilgi verir misiniz

Garip gelebilir ama kağıt düzenine çok önem veriyolar kağıdı eline aldıklarında çin yazısını okumaya çalışmak sizce ne kadar hoşlarına gider? bunu dersanedeki hocalarımızda demişti.

T U R K O ' Alıntı:
Bursa'da yapılan forumda açıkca her yıl için belli bir kota olduğu ve o kotaya göre geçeceklerin belirlendiği söylenmişti.

Yazıklar olsun.

COOL ' Alıntı:
benim kağıdım da gayet düzenliydi hesaplamalarımda tamdı ben sadece oranların yerini şaşırdım sen geçmişsen ben de geçmeliydim bunlar nasıl okuyor bu kağıtları anlamadım kimisi ben geçemem diyor alasından geçiyor neyse ben yine itiraz edicem itiraz nasıl yapılıyor arkdaşlar bu konuda bilgi verir misiniz

geçen dönem kesin geçmeyi beklediğm iki dersten 40 ile kaldım..itiraz ettim sonuç değişmedi..çok bi faydası olacağını sanmıyorum arkadaşım

arkadaşlar günaydın tesmerde telefona bakan güvenlik sonuçların saat 18:00 dan sonra siteye yükeleneceğini söyledi bilginize..

olsun ben de edicem bir daha okusunlar yeis nasıl yapılıyor itiraz ne zaman

minik seni de mi aramadılar inanamıyorum ne rezil iş bu böyle

itiraz sınav sonucları nette açıklandıgı zaman başlıyo ve itiraz ücreti var sanırım onu yatırıyosun ve internet üzerinden itirazda bulunuyosun.