Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

karakule1702 ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
kaç hakkın var peki?? denetim çok mu zordu?? çok haklısın aslında ben de finansal muh.kaldım 16yla kdv dahili görmedim yaptığım tüm doğrularım yanlış oldu...çok zordu...

Arkadaşım kdv dahili de görsen sonuç değişmezdi rahat ol. Denetim ve finansaldan bizleri dökmeyi kafaya koymuşlar. Ağzınla kuş tutsan geçemeyecektin emin ol. Denetim için verilebilecek en doğru cevapları verdim. Deha ve diğer sitelerle vs.karşılaştırdım. Bilgilerimin fazlası vardı eksiği yoktu. Ama niyet legal içinde illgallik yapmak olduğundan notun belli. 40-45

Arkadaşım 2 gün önze aldığım istihbarata göre denetim we finansal muhasebeden dökmüşler dediğim zaman bana inanmamıştın...şu an istihbaratın doğru olduğunu düşünüyorsundur umarım...

merhaba akkaya maliyetten kaç aldığını öğrenebildin mi?

karakule1702 ' Alıntı:
Ark.lar yine bir türmob klasiği yaşıyoruz. Gene bazı derslerden dökmüşler bizleri.

Tek ders denetimdi adım listede yok. Sınavım iyi geçmişti. Hatta ark.larla oturup puanlama yaptık. En vicdansız puanlamayla 55-60 not çıkmalı. Bunlardaki nasıl bir vicdandır ki böyle bir puanlama sistemi kullanıyorlar. Yalan yanlış bilgi veriyorum 60 veriyorlar adam gibi cevap veriyorum not verilmiyor. Hakkım haram olsun diyor Allaha havale ediyorum. Bu kadar emek ancak bu kadar hiçe sayılır. İnsanların duygularıyla bu kadar oynanır.

Yazık sadece yazık diyorum. MEsleğe küsme noktasına getirdiler artık...

Allah herkese selamet versin...

Kardeşim hakkında hayırlısı. Durumunu çok iyi anlıyorum. NOtunu yarın açıklanırsan seviniriz.

Ark.lar hepinize tşk.ederim sağduyunuz için.

Belge alan ark.ları da ayrı ayrı tebrik ederim.

Zynpp sana gelince, evet sana bir özür borcum var. Özür dilerim. Ama öyle şeyler duydum ki buradan insanın inanası gelmiyor. Ben dökmediklerine değil denetim ve finansal olacağına ihtimal vermemiştim.

Hepimiz biliyoruz ki her dönem belli kurban dersler var. bu döneminki de finansal ve denetim oldu malesef.

Neyse sonuç stresinden oldu ne olduysa...

karakule1702 ' Alıntı:
Dönem dönem dökülecek dersleri değiştirdiğinden dikkat çekmiyor. Ama dikkat edin iki önceki dönemde vergiden dökmüşlerdi. Daha önce meslek hukukundan. Artık son hakkına denk gelen olursa vay haline...
bazen bir kaçını birden değiştirdikleri var. Kasım 2008 Hukuk Sınavlarını incelermisiniz lütfen.. Böyle bir vergi ve böyle bir temel hukuk sınavı sınav tarihinde var mı? bu sınav beni kaç ay engelledi...Bugün önünüze kitapları açın ve öyle yazmaya çalışın cevapları yine de nasıl yani dedirtiyor.

nevermind ' Alıntı:
ebabil ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
ebabil ' Alıntı:
arananlar hep istanbuldanmı.samsundan kimse yokmu arkadaşlar.

sen bence geçersin maliyetten ve ruhsatı da aldın ..çok stres yapma sizin oda küçük olduğu için ilgileri biraz düşüktür...farkındaysan genelde büyük iller aranmış....için rahat olsun...hatta hadi hayırlı olsun ruhsatın darısı başıma inşallah...
sağol nevermind inş öyle olur ama herşey olabiliyor bu sınavlarda,geçmeyi beklerken kalanlar cok oldu .geçen dönemde geçmeyi beklerken kaldım.şimdide aranmayınca ümidim kırıldı .

kaç aldığımı bilmiyorum ama ilk soru da gelir tablom yoktu 2.soruda da tabloyu eksik geçirmişim
deliricem yaaa 40 la kalmışım.2, sorum tamdı 1 soruda tablolar yoktu hadi diyelim toplam ve birim maliyetlerdende abc şıklarından biri yanlış.eee ozamn nasıl olurda 40 gelir.çıldırıcam yaa.inanamıyorumbusefer kesin dava acarım ben .lanet olsun bunlara yaa.aldıkları paraları yemek naip olmasın.sen maliyeti vermişsin duydum,hayırlı olsun.sen bide 2, soruda tablomu eksik geçirdim diyorsun gelir tabloları yok diyorsun.bu nasıl olabilir yaaaa

Günaydın arkadaşlar herkes umarım bugün az üzülür,sınav sonuçlarının açıklanma saatini ve tarihini bilen varmı tesmer ya ilgili odadan alınan bilgi vs.

nerden öğrendin sınav sonucunu?? daha belli olmadı di mi??2.sorumun her şeyi doğru sadece bir şeyi geçirmeyi unutmuşum tabloya oksa işlemlerin hep doğruydu...ama çok üzüldüm ayrıca geçip geçmediğimden de emin değilim tesmerdeki geçmişsin dedi ama korkmaya başladım görmedm henüz..

FOREVERSMMM ' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar herkes umarım bugün az üzülür,sınav sonuçlarının açıklanma saatini ve tarihini bilen varmı tesmer ya ilgili odadan alınan bilgi vs.

Günaydın herkese , dün türmobu aramıştım cumartesi öğlen 12 gibi girer sisteme demişti.

nevermind ' Alıntı:
nerden öğrendin sınav sonucunu?? daha belli olmadı di mi??2.sorumun her şeyi doğru sadece bir şeyi geçirmeyi unutmuşum tabloya oksa işlemlerin hep doğruydu...ama çok üzüldüm ayrıca geçip geçmediğimden de emin değilim tesmerdeki geçmişsin dedi ama korkmaya başladım görmedm henüz..
odayı aradım 40 almışsınız dedi. cevaplarıma tekrar baktım.1 soruda değiken maliyet ve normal maliyetler kesinlikle doğru .tam maliyette başta toplama hatası yapıp 1503,200 buldum ama daha sonra değştirdim eminim.değiştirmesem gelir tablosunda faliyet karınakadar yapmıştım ve 70,000 bulmuştum.yani tam maliyetlerde doğru. anlamıyorum böyle birşey nasıl olu.3 girişimdi. 2 seferde sonuçlara itiraz etmiştim bişey değişmedi.yine itiraz edicem ama bu sefer dava bile acmayı düşünüyorum.

herşey bitarafa değişken maliyetten adım gibi eminim 5 verse 45 le kalırdım.kesinlikle bi pislik var bu işte .

hocam mutlaka kaçırdığımız bir şey var. sadece 8 puan aldım ve şoktayım. nerede yanlış yaptım anlamıyorum

FATİH667 ' Alıntı:
hocam mutlaka kaçırdığımız bir şey var. sadece 8 puan aldım ve şoktayım. nerede yanlış yaptım anlamıyorum
hangi dersten 8 puan aldınız ve sonucunuzu nasıl ögrendınız

Günaydınlar herkese.

Ben hala öğrenemedim notlarımı. Odayı aramakta istemiyorum. :(((

Minik ' Alıntı:
Günaydınlar herkese.

Ben hala öğrenemedim notlarımı. Odayı aramakta istemiyorum. :(((

kardeş bende sen gibi bekledim bekledim en son dayanamadım aradım acı sonu öğrendim

tek maliyet dersim kalmıştı 50 alırım diye düşünüyordum dün odayı ardım kazananlar listesinde adınız yok dediler yıkıldım

İnşAllah Temmuzda verirsiniz Fatih667

Moralim bozuldu burayı okuyunca. Sizde , ebabil arkadaşımızda pislik var bu işte demiş. :(

en ağzı sıkıda ankara odası aradım sadece 7/7 veremediğimi söylediler off yaa

ya ben geniş anlamda kimseyi suçlayamam ancak kendimi suçlarım. acaba maliyette kaçırdığım ince bir noktamı oldu onu düşünüyorum