Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

FOREVERSMMM ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
FOREVERSMMM ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
FOREVERSMMM ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
FOREVERSMMM ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
FOREVERSMMM ' Alıntı:
dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu ..!diyen birisi bu sözü hangi gün söylemiştir.
biraz beyin cimnastiği arkadaslar..
tabiki cumartesi günü söylemiştir.
bir daha düşün arkadasım...
cumartesi gününe göre hesap edersek;
dün yani cuma yarın olsaydı bugün perşembe olurdu. tersten gidersek bugün perşembe olurdu yarın cuma, cuma olan yarın dün ise, bugün cumartesidir. ok ?
kesinlikle hayır
o zaman soruda hata var arkadaşım, soruyu bi kontrol et istersen
soruda da hata yok bıraz saglam dusunmek yeterlı...
ben yarını düne göre aldım ama yarını söylediği güne göre alırsak salı olur.
maalesef kaldın baska gorus bıldıren arkadaslarım varmı yoksa cevabı soyleceygım
soruyu kısmen cevaplıyorum sorunun ıcınde cevabı yazıyo

Allegro ' Alıntı:
Arkadaşar Deha ve Murat dershanelerinin web sitelerine baktım, deha birkaç dersiğn çzöümlerine yayımlamış murat ta işe birşey bulamadım. murat ın ve dehanın 13 - 14 martta yapılan sınavın çözümlerini açıkladıkları linkleri bilen var mı? ve verebilir mi???

çarşamba :D
güzel fikir arada böyle bilmeceler eğlenceli olur sanırım .

dün çarşamba ise ve dün yarın kabul edersek bugünkü perşembe olurdu dolayısıyla bunu söyleyen çarşamba söylemiş olur .olurdu diyor perşembe olduğunu söylemiyor.dolayısıyla pereşmbe ve sonraki günler zaten olamaz ;)

bence soruda mantık hatası var,dün yarın ve bugün kavramları neye göre alınacak kriter ne belli değil

sm³ ' Alıntı:
Allegro ' Alıntı:
Arkadaşar Deha ve Murat dershanelerinin web sitelerine baktım, deha birkaç dersiğn çzöümlerine yayımlamış murat ta işe birşey bulamadım. murat ın ve dehanın 13 - 14 martta yapılan sınavın çözümlerini açıkladıkları linkleri bilen var mı? ve verebilir mi???
aaa verdiğim linkleri silmiş moderatör arkadaşlar

ebabil ' Alıntı:
dün çarşamba ise ve dün yarın kabul edersek bugünkü perşembe olurdu dolayısıyla bunu söyleyen çarşamba söylemiş olur .olurdu diyor perşembe olduğunu söylemiyor.dolayısıyla pereşmbe ve sonraki günler zaten olamaz ;)
tebrıkler arkadasım cevap;perşembe...

FOREVERSMMM ' Alıntı:
ebabil ' Alıntı:
tebrik ederim demişsiniz ama ben perşembe ve sonraki günler olaz demiştim.sanırım bikarışıklık oldu.

çarşambada ısrar ediyorum.perşembe olmaz çünkü perşembe olurdu diyor.perşembe olduğunu söylemiyor.düne göre bugünün hangi gün olabileceğini söylüyor.bugün perşembe olabilirse demekki dünn çarşamba idi ::)

FOREVERSMMM ' Alıntı:
ebabil ' Alıntı:
sorunun saçmalığına bak, perşembe günü diyoki şu şöyle olsaydı bugün perşembe olurdu, zaten perşembeymiş daha perşembe olurdu demenin ne mantığı var

sm³ ' Alıntı:
FOREVERSMMM ' Alıntı:
ebabil ' Alıntı:
sorunun saçmalığına bak, perşembe günü diyoki şu şöyle olsaydı bugün perşembe olurdu, zaten perşembeymiş daha perşembe olurdu demenin ne mantığı var
bu soru sana agır geldı arkadasım cunku soruyu sacma olarak kabul ettın.İngilizlerin bir ata sözü var söylesem yeri ama neyse baska bır eglencede soylerım..

FOREVERSMMM ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
FOREVERSMMM ' Alıntı:
ebabil ' Alıntı:
bu soru sana agır geldı arkadasım cunku soruyu sacma olarak kabul ettın.İngilizlerin bir ata sözü var söylesem yeri ama neyse baska bır eglencede soylerım..
polemiğe girmek istemiyorum sizinle ağır geldiği falan da yok, sadece zamanımı saçma bir soru için harcadığıma üzüldüm,yalnız ben değil forumdaki hiçkimse sorunun mantıklı olduğunu söylemedi

FOREVERSMMM eger böyle soru sorup dalga gececeksen bizlerde hiç senin ve senin sorularınla uğraşmayalım.eğlenelim dedik şunun şurasında .birbirimize hakaret etmek için kafa yormuyoruz.arkadaş soru saçma dedi ,size hakaret etmedi.nedemek soru ağır geldi, ingilz atasözü varda yeri değil. karşınızdaki insanlar embesil değil,konuşma tarzınıza dikkat edin.yoksa kendiniz sorar kendiniz cevaplarsınız.

soruyu soran arkadaş komisyona girmeyi haketti bence :D

soru aynı finansal muhasebenin 1. maddesine benziyor. Kdv si %18 den kiralanıp Gv kesintisi yapıldıktan sonra ödeniyor. net kira nedir :D

teşekkür ederim arkadaşlar çok güzel cevaplar vermişsiniz benim bişey dememe gerek kalmamış

kara2010 ' Alıntı:
soruyu soran arkadaş komisyona girmeyi haketti bence :D

soru aynı finansal muhasebenin 1. maddesine benziyor. Kdv si %18 den kiralanıp Gv kesintisi yapıldıktan sonra ödeniyor. net kira nedir :D
fin.muhasebe sınavına gelince ,akademiisyen hocalar aynen şöyle der
finansal muhasebe sınavında soruda sigortada da dahil kdv ayırılması istenıyorsa yapılacak demıslerdı çünkü bu ders vergi uygulama sınavı degıl demıslerdı o ayırımı gıdıp vergı uygulama sınavında arayacaksın tabıkıde sıgorta da kdv yok ama ders fı.muhasebe olursa ne ısterlerse yapılacak demıslerdı..

varsayılan gun perşembe
salı gunu soylenmışse yarını carşamba dunu salıdr

buka ' Alıntı:
varsayılan gun perşembe
salı gunu soylenmışse yarını carşamba dunu salıdr
kardeş bi önceki sayfada biz de salı dedik ama değerli arkadaşımız kabul etmedi

kesın salıdır orada soru kokunde dıyorkı dun yarın olsaydı bugun perşembe olurdu dun hangı gunun yarını salının yarını dun ne carşamba bugunne perşembe salıdır salı.... değil diyeler şu yanlışı yapıyor varsayılan gunu perşembe değilde cuma alıyor