Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya arkadaşlar bitsin artık şu kabus açıklansında kurtulalım yavv.sıkılmaya başladım. derste çalışmıyorum zaten. içinde bir gram istek yok. bakalım nolcak halimiz. herşeye rağmen hakkımızda hayırlısı olur inş. cümlemize...ha bide vergi ye ismmo sitesinde mevzuat var ordan çalışabilirsiniz hoşuma gitti benim. özellikle 6183 den ihtiyati haciz ve ihtiyati tahakkuk aman arkadaşlar bu ikisine iyi çalışın içimde bi his var soracaklar. marttada arkadaşlara maliyetten matematikselle normal dağıtım çıkacak demiştim tuttu sayılır. hukuk tada meslek hastalığı çıkacak demiştim ama çıkmadı temmuzda çıkar ama benden söylemesi...herkese kolay gelsin...

Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

arkadaşlar bana maliyetle finansal muhasebe kitabı tavsiyesi.bir iki güne kadar kitap alıcamda yazarsanız sevinirim.artık vermek istiyorum..

hackhan seni ben geçen sezonda görmüştüm:Dhangi derslerin kaldı ??

elyesa 06 ben de seni uzun zamandır burd görüyorum senin hangi dersler kaldı kaçıncı girişin oldu

:Dsadece sınav zamanlarında:D finansalla maliyet kaldı ..iki iki ders alıorum ben o yüzdende çok sıkıldım artık bitsin istiyorum

elyesa.06 ' Alıntı:
:Dsadece sınav zamanlarında:D finansalla maliyet kaldı ..iki iki ders alıorum ben o yüzdende çok sıkıldım artık bitsin istiyorum

ilk girişte 7/5 verdim, ikinci girişte 2 derside verdiğimi düşünüyorum ama garanti altına almak için kursa kayıt oldum.

HaCkHaN ' Alıntı:
elyesa.06 ' Alıntı:

ilk girişte 7/5 verdim, ikinci girişte 2 derside verdiğimi düşünüyorum ama garanti altına almak için kursa kayıt oldum.

Selam kanka, sen neler yazdığını yaz, ben notunu söliyim. Sen zamanında az not vermedin bize. Umarım bu sefer bitirirsin. Tüm arkadaşlara başarılar.

mali tablolarda sıkıntı yok. 90 filan gelir

maliyet

1-

a) tam maliyet ve birim maliyetler doğru
b) gelir tablosunda satılan malın maliyeti olarak toplam maliyeti almışım,satılan miktarla birim maliyetinin çarpımını almadım-3 gelir tablosuda böyle

2- matematiksel dağıtımdan bişey yok,tabloyu çizdim bıraktım,işlem yok..yani 0 diyebilirsin

sayın elyasa maliyet kitabı Yurdakul Hocanın kitabını al soyadı çağla veya çağlar olacak sorular birebir oradadan geliyor. Finansal Muhasebe ise son sınava kadar Ercan Beyazıtlı idi fakat değişti artık YUSUF SÜRMEN onun kitabını al karadeniz teknik üniversitesi dekanlarından çok kazık bir hoca bundan sonra Finansal Muhasebe kolay olmaz mutlaka 10 puanlık her sınavda tanım olacak

kartal69 ' Alıntı:
sayın elyasa maliyet kitabı Yurdakul Hocanın kitabını al soyadı çağla veya çağlar olacak sorular birebir oradadan geliyor. Finansal Muhasebe ise son sınava kadar Ercan Beyazıtlı idi fakat değişti artık YUSUF SÜRMEN onun kitabını al karadeniz teknik üniversitesi dekanlarından çok kazık bir hoca bundan sonra Finansal Muhasebe kolay olmaz mutlaka 10 puanlık her sınavda tanım olacak

çaldağ

Kartal69 arkadaşım daha önce sınava girdiniz mi?

evet ilk bu dönem girdim naip olursa 4 desrden yukarı bekliyorum ama öyle tahminle olmuyor bu işler mesala vergiden bir önceki dönem daha doğrusu temmuz 2009 dönemi herkesi 3 veya 5 veya 8 gibi notlarla vergiden bırakttılar bu böyle olunca kağıtları okuyan asistanları kovmuşlar aralık 2009 sınavında ise vergiden ben kaldım diyen bir çok insan geçti ben bu dönem Finansal muhasebeden çok kalan olacak diyiyorum

Yurdagül Çaldağ Maliyet Muhasebesi

Yusuf Sürmen Finansal Muhasebesi kitaplarını nereden temin edebiliriz.

Yudagül hocanın kitabı ekonomi kitabları satan bütün kitapçılarda var veya internetden almayı dene yusuf hocanın ise bu hafta dersaneye bir arakadaş getirecek ben araştırdım pek bulamadım yalnız kensinin inetrnet sitesi var siteye gir öğrencilerine sorduğu ara sınav soruları var soruları görünce hocanın ne tür soracağını hemen tahmin edebiliyorsun

arkadaşlar meslek hukukunda sınavsız smmm olma sorusunda

-8 yıl vergi incelmesi yapanlarla-8 yıl öğretim görevlisi olanları yazdım

ancak son paragrafa kamu veya bilanço esasına defter tutan işletmelerin muhasebe birimlerinde 1. derece imza yetkisine haiz .... diye devam eden kişileride yazdım..

bu son yazdığım yanlış bir bilgi...sizce soru tamamen mi gider yoksa puan alırmıyım...

bu dersten geçmem bu soruya bağlı :-\

Fazla bilgi göz çıkarmaz. Doğru bilgileri de yazdığın için bence iyi alırsın.