Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

ben aranmayı bekliyorum....
gerçi geçen herkesi arıyorlarmı diye bilmiorum
aranmayıp ta geçen oldumu acaba hiçççç :(

evet aranmayıp geçen oldu bazıları da geçtiği halde sonuçlarını netten öğrenmişlerdi.

COOL ' Alıntı:
evet aranmayıp geçen oldu bazıları da geçtiği halde sonuçlarını netten öğrenmişlerdi.

Evet bende birkaç kişiye şahit oldum o şekilde....

karakule1702 ' Alıntı:
COOL ' Alıntı:

Evet bende birkaç kişiye şahit oldum o şekilde....

en azından aramalar başladığında bizi arayan olmazsa bir umut netten açıklanmasını bekleriz enazından
diye sordum...

ben maliyet analiz ve hukuktan girdim. inş. geçiyorum bu sefer güzel geçti 3 derste dilek03

inş.bu sefer son olmuştur bu sınav stresi öldürüyor insanı.hiçbir şey düşünemiyor insan sınavdan başka....

arkadaşlar size birşey soracağım sizce mali müşavirlikten sonra kpssye girmek saçmalık mı ???? çünkü ben özel sektörde çalışıyorum tamam muhasebe işine bakıyorum ama büro muhasebesi daha farklı o yüzden kpss ye gireceğim

Geçen sınavda 3 arkadaşım belge aldı ama 2 tanesi aranmadı sonucu netden öğrendiler.

Bu arada yanlış anlaşılmasın istediğim şey olabildiğince erken açıklanmasıdır ama benim düşünceme göre 19 mayıs haftasından önce sonuçlar açıklanmayacaktır.

dilek03 ' Alıntı:
arkadaşlar size birşey soracağım sizce mali müşavirlikten sonra kpssye girmek saçmalık mı ???? çünkü ben özel sektörde çalışıyorum tamam muhasebe işine bakıyorum ama büro muhasebesi daha farklı o yüzden kpss ye gireceğim

Neden saçmalık olsunki? Odaya kayıtlı belge sahibi satış temsilciliği ve farklı birimlerde çalışan tanıdıklarım var.
Sonuçta ekmek neredeyse oraya gitmelisin, kpss ile daha rahat bir hayat süreceksen neden olmasınki?

evet doğru ama kim duysa şöyle diyor yıllarca smmm olmak için uğraştın şimdide kpss mi falan diyorlar.aslında kafam çok karışık gerçekten yıllardır uğraş verilen bi sınav bu ama sonucu korkutuyor beni...en azından kpssyi deneyecğim vergi denetmenliği düşünüyorum zor ama inş.olur

dilek03 bence sen smmm de ekmek paranı ara benim eski patronum eski vergi denetmeni idi. şu durumuda çok iyi bu yüzden smmm olmak daha iyi.

smmm olmak iyi tabii ama yıllarca büroda çalışıp deneyim sahibi olursan+çevren olursa iyi ama benim gibi yıllarca özel sektörde çalıştıysan ya patronunun mali müşavirini değiştirmesini bekleyeceksin yada başka bir iş bulacaksın şirkette smmm olarak...neyse önce şu belgeyi alallımda hayırlısı artık bende devlet işi sonuçta diye düşünmüştüm tamam vergi denetmenliği aşamasıda zor sınavlar falan ama özel sektör gerçekten çok zor bunu bilir bunu söylerimm

hedefim smmm olmaktı hiçbir zaman kpss ye gireyim diye düşünmedim.. memur olmak hiiiiç istemedim.. belki kimine göre memurluk iyi kimine göre smmm.. biz bu yolu seçtik bu kadar emek verdik, geri dönüşü yok aynen devam etmek gerekir, tabi bu işe bürolarda yıllarca emek verenlerden bahsediyorum.. özel sektördekiler içinse hedef muhasebe müdürlüğü olmalı çalıştığı şirket veya başka şirket..

aslında benim hedefimde şimdiye dek hep smmm idi ama belkide artık somut şeyler için yani o çok beklenen şeye ruhsata az kaldığı için panik oluyor insan.acaba bundan sonra neler yapmalıyım nasıl bir yol çizmeliyim kendime ki başarılı olayım diye düşünüyor.düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim. ugur6666

dilek03 ' Alıntı:
aslında benim hedefimde şimdiye dek hep smmm idi ama belkide artık somut şeyler için yani o çok beklenen şeye ruhsata az kaldığı için panik oluyor insan.acaba bundan sonra neler yapmalıyım nasıl bir yol çizmeliyim kendime ki başarılı olayım diye düşünüyor.düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim. ugur6666

bendede o panik oluyor bazen ne yapsam diye.. ama bir söz var; akıllı evleneyimmi diye düşünürken deli çoluğu çocuğu evlendirmiş :) bir yol çizip fazla karıştırmamak gerek şimdi kpss için farklı bir çalışmanın içine girmen gerekir, bunu yerine bulunduğun şirkette kendine yol çizemiyorsan başka işyerleriyle görüş daha iyi pozisyonlarda iş bulabilirsin.