personel maaş programı

Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

hakan banada mail atarmısın...mailimi özele attım..tşkler

hakankrl banada notları gönderir misin..

Merhabalar, elindeHukuk notu olan varmı acaba...

s.m.m.m 63.dönem sınavına "6" gün kaldı

herkese hayırlı haftasonları

merahaba arkadaşlar finansal tablolar ile ilgili notu olan varmı elinde rica etsem gönderirmisiniz. tek dersim kaldı tşk. ederim [email protected]

hakan banada mail atarmısın...mailimi özele attım..tşkler

merhaba arkadaslar! 63. dönem yeterlilikte son düzlüge girdik sanırım. ;D herkese iyi çalısmalar diliyorum... (forumda yeniyim bi kusurumuz olduysa affola) Ve canımı çok sıkan maliyetteki şu puanlama 60 a 40 mevzusuna değinmek istiyorum nekadarda hain >:( bir dağılım. zannediyorsun ki 40 yapsam 10 da en az 60 lık sorudan ama nerdee son sınav gosterdiki gidiş yoluna filan da puan yok. maliyet muhasebesi çalışan bilirki bu soruların pek de ortası yoktur. ya yapılır ya yapılmaz. yani demeleri o ki onların istediği soruyu bilecen! ben sımdı dua ediyorum puanlama 50 50 olsun... nedersiniz :D tekrar herkese basarılar ...

cbsit ' Alıntı:
merhaba arkadaslar! 63. dönem yeterlilikte son düzlüge girdik sanırım. ;D herkese iyi çalısmalar diliyorum... (forumda yeniyim bi kusurumuz olduysa affola) Ve canımı çok sıkan maliyetteki şu puanlama 60 a 40 mevzusuna değinmek istiyorum nekadarda hain >:( bir dağılım. zannediyorsun ki 40 yapsam 10 da en az 60 lık sorudan ama nerdee son sınav gosterdiki gidiş yoluna filan da puan yok. maliyet muhasebesi çalışan bilirki bu soruların pek de ortası yoktur. ya yapılır ya yapılmaz. yani demeleri o ki onların istediği soruyu bilecen! ben sımdı dua ediyorum puanlama 50 50 olsun... nedersiniz :D tekrar herkese basarılar ...
yok hele 50 ye 50 bile fazla 4 soru olsa gene ıyı ;)

s.m.m.m 63.dönem sınavına "5" gün kaldı, burakay yazmamış ben yazıyım dedim ;D

arkadaşlar mali tablolarda geçmiş soruları incelediğimizde en az 1 veya 2 tane tanım veya sözel bi soru soruyolar, bu sınavda soracakları sözel sorular hakkında tahmini olan var mı ? ben muhasebenin temel kavramlarından veya analiz türlerinden (yöndetim-kredi-yatırım) birini sorarlar diye düşünüyorum.

SLM ÖZELLİKLE ANKARADA BULUNAN ARKADAŞLAR ODANIN VERECEĞİ SEMİNERLE İLGİLİ BİZLERİ BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM... HEPİNİZE BAŞARILAR ŞANSIMIZ BOL OLSUN...

Lütfen forum kurallarına uyarak küçük harf yazın. Yoksa silinecek.

arkadaslar günaydın,
odanın verecegi seminere gitmek gerekli mi
daha once sınava giren arkadaslarım gitmene gerek yok dedi ama?farklı bilgisi olan var mı
tsk.ler
herkese basarılar

Lütfen forum kurallarına uyarak küçük harf kullanınız. Yoksa silinecek.

Arkadaşlar puanlama olayı önemli değil bence. Sınavların hakkaniyetle alakası yok. Önceki yıllarda sorulan maliyet sorularına bakıyorsun ya iki soruyu da yapamayana yuhhhhh denir. Fakat geçen dönemki bilmiyorum bana çok şaşırtmacalı geldi. Ya bizim gittiğimiz odanın kursunda bu dersi veren hoca da problem var. Ya soru tarzında bilmiyorum vesselam. Örneği geçen maliyet sınavında safha sorusunu Fifo yöntemine göre yaptığımızda c maddesinde dönem başı ve ortalaması adı altında geçmişte bir soru çıkmamış. Ağırlıklı ortalama olsa eyvallah. Kursta da bu tarz anlatılmadı.