personel maaş programı

Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

satışların maliyeti tablosu,gelir tablosu ve kademeli ya da matematiksel sınav komisyonu değiştiyse ters köşeyiz:(((

ayrıca sipariş gelmez bence şimdiye kadar 1-2 defa gelmiş

yeni komisyon oldu
gamzeuzum ' Alıntı:
gamzeuzum ' Alıntı:
satışların maliyeti tablosu,gelir tablosu ve kademeli ya da matematiksel sınav komisyonu değiştiyse ters köşeyiz:(((

Sayın gamze

kendinde zaten komisyon değisti ters köse olabiliriz . o yüzden bende diyorum ki uzun zamandır çıkmayan sipariş maliyeti sorabilirler...

Bence göz atmanı tavsiye ederimm.

Planlı dağıtımı da ayrıca es geçmeyin...

sürpriz soru olarakda genel üretim giderlerini tahmini yükleme gelebilir...

Forumdan takip ettiğim kadarıyla bugunkü sınav soruları gayet kolay ve güzelmiş..Başarılar herkese

S_aday ' Alıntı:
yeni komisyon oldu
gamzeuzum ' Alıntı:
gamzeuzum ' Alıntı:

Sayın gamze

kendinde zaten komisyon değisti ters köse olabiliriz . o yüzden bende diyorum ki uzun zamandır çıkmayan sipariş maliyeti sorabilirler...

Bence göz atmanı tavsiye ederimm.

Biz dün yücel beyi aradık maliyette yurdakul hoca devam mı diye sorduk. Halen komisyonda olduğunu söyledi. İnşallah anlaşılabilir, rahat çözülebilecek sorular sorarlarda kurtuluruz bu maliyetten..

yurdakul hoca devamsa süper geçen sefer maliyet zorladı şimdi kolay gelecek demektir,ayrıca bu yurdakul hocanın soyadı nedir acaba?

gamzeuzum ' Alıntı:
yurdakul hoca devamsa süper geçen sefer maliyet zorladı şimdi kolay gelecek demektir,ayrıca bu yurdakul hocanın soyadı nedir acaba?

Prof. dr. Yurdakul Çaldağ ...

Şuan onun kitabından çalışıyorum... o kdar da kolay değil sorular:))

Arkadaslar; İşçi tahakku gelirse dikkat edilecek hususlardan bir tanesi damga vergisi oranı 6,6 oldu .. o yüzden dikkat edin.

oranları zaten kendisi veriyo soruda...işveren primi 730 da gösteriliyo onu atlamayın yeter....

arkdaşlar ben bugün vergiye girdim üstelik tek dersti ama tek kelimeyle kötü geçti vergiyle ilgili bilmediğim kanun maddesi yoktu fakat ters köş sormuşlar resmen ters köşe oldum..pek ümidimm yok artık temmuza çalışıp geçicem

arkadaşlar bugünkü sınavlar için geçmiş olsun
ya bişey sormak istiyorum
sanki forumda bi yerde finansal muhasebede hesap planıda dağıtıyorlar diye
bişey okumuştum. benmi yanılıyorum. yoksa öyle bişey varmı .daha önce sınava girenleriniz bilgi verirmisiniz lütfen

arkadaşım finansal muhasebe sınavında hesap planını dağıtıyolar doğrudur.

denetim sınavından geldikten sonra vergiye çalıştım sadece 3 saat gelirler.gov dan vergi rehberlerine baktım tahviller falan şansada sınavda bu çıktı ve ALLAHIN izni ile geçtim bir hakkım kalıyordu.
yarın da analizden gircem bakalım ondanda son iki hakkım. herkese başarılar.

selam arkadaslar... öncelikle ortalama 4/7 oranında geçmiş olsun ;D ;D der... 40 puanlık vergi sorusunu çözen stajyer sınırlarını aşmış kimse var mı? yoksa ben kendi çözümümü yazacamm ona göre ... ;D ;D

arkadaslar 4. soruda vergide sadece iştirak kazancı ve kıra gelırı hesaplamaya katılacaktı dımı
yanı matrah 60000 di

kar dağıtımından 50000/2=25000
kira geliri 60000/25%-=45000
toplam gelir 45+25=70000
mahsup vergi 50000*%15=7500
60000*%20=12000
toplam mahsup 7500+12000