Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

Arkadaşlar Cumada bol bol dua ettim hepimiz için. Yoğun talepten dolayı....

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah....

Askerde şafakla ilgili çok kullanılan bir deyim vardı;

" Zaman her ne kadar acımasız olsa da geçmeye mahkumdur "

İyi akşamlar...

sedateroglu ' Alıntı:
Mart-Temmuz arası yine 4 ay var. 15 Mayısta sınavlar açıklansa 2 ay süremiz kalıyor yine, yeterli görünüyor. İnşallah geçmişsinizdir sayın berry.

Teşekkürler Sedateroğlu,inşallah bu şekilde durumu muamma olan tüm arkadaşlar geçer

karakule1702 ' Alıntı:

İyi akşamlar...

Amin. Amin. Allah kabul etsin.

Sen yoğun talep görmemişin ;D

karakule1702 ' Alıntı:

İyi akşamlar...

yaw okadar çok şafak sayacak kadar askerlik mi yaptın
ben tam saymaya başladığımda kısa dönem askerlik bitti :)

byweron ' Alıntı:
burakay ' Alıntı:
g.resmi şafağa devam
şafak 41

hayırlı cumalar arkadaşlar

ya sevgili burakay nasıl geçicek bu 41 gün. Bunların hiş erken açıklayalım da sevinsin garibanlar diye düşüncesi yokkmu yahu...........:(

üstad maalesef nerde geçen sınav dönemi kimyam değişti beklediğimiz şafak sayısının üzerine çıkan her gün için

garip türk huyları

*Daha birinci telefon zili çaldığında telefonun başına dikilir ama açmak için ikinci kez çalmasını bekler

*Taksi tuttuğunda taksicinin yanına oturur .Eğer üç dört kişi taksi tutuyorsa , taksi parasını veren kişi ön koltuğa oturur.

*Evin bir odasının ampulü patladığı zaman yenisini almayıp da fazla kullanmadıgı bir odanın ampulünü onun yerine takar.

* Yemeğin etini en sona birakir.

*Tv'de film seyrederken filmin oyuncularıyla muhatap olan (dur oraya gitme öldürecekler seni) Türk sinema severlerdir.

şimdilik bu kadar

Dün kü Oda nın kurumlar vergisi ile ilgili seminerine gittim.Oda başkanı sayın Yahya Arıkan giriş konuşmasında sınav sonuçlarının 15 gün içinde açıklanacağını söyledi.Herkese hayırlı olsun...

1 nisan da geçti. Şaka mı gerçek mi ? Doğruyu söyleyin.Kalbten giderim

Saydık malesef.Kısa dönem gitmek için atmadığımız takla kalmadı.

Ama en çok koyan olay benimle aynı tertip kısa dönemlerden birinin giderken "komutanım size 6 ay borum var" demesi oldu...:) Valla hem üzüldüm hem de gülmüştüm.

Çok istemiştim kısa dönemi ama olmadı...

valla benim askerlik bitti bu askerlik de biter....

zynpp_ak ' Alıntı:
Dün kü Oda nın kurumlar vergisi ile ilgili seminerine gittim.Oda başkanı sayın Yahya Arıkan giriş konuşmasında sınav sonuçlarının 15 gün içinde açıklanacağını söyledi.Herkese hayırlı olsun...

bir cevap verip gitseydin yahu :(

sonuçların bu kadar erken açıklanması mümkün değil.eğer açıklanırsa guinness rekorlar kitabına kesin girer......:D :D :D :D :D :D

inanmayın arkadaşlar bunlar kesinlikle hikaye.. sınav en erken mayısın 1 haftası en geç 2. haftası açıklanır bu tip açıklamalar sınav açıklanana kadar ortaya atılır sonra bul bulabilirsen... boşverin herkes işine baksın

zynpp_ak ' Alıntı:

Şaka herhalde.. Yalnız itiraf ediyim komik de değil..

Minik ' Alıntı:
zynpp_ak ' Alıntı:

bir cevap verip gitseydin yahu :(

Hakikaten arkadaşım bir cevap verseydin,lafı atıp ortaya kaçtın,tansiyon yükseldi :)

merhaba arkadaşlar,
vergi için çarşamba günü dehanın kursuna yazılacağım kayıt yaptırmadan önce bir kaç sorum olacaktı bilgisi olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim.sayısal uygulama sorularını kursda çözüyorlarmı kendi vergi kitabındaki uygulama soruları gibi hiçbir sınavda soru yok kitaptakinden farklı olarak sınavlardakine benzer örnek çözüyorlarmı paylaşırsanız çok sevinirim.

birde uygulama soruları yeteri kadar çözülüyormu.

Güneşli bir İstanbul sabahından herekese günaydın...

Bugün şafak 38 ........

Herkese iyi haftalar.... ;)