Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

yani bu iş bitti diyorsun öyle mi bu dönem smmm sin inş. senin işin kolay ama benim de maliyet sınırdayım inş. geçeriz gece gündüz düşünüyorum

sağol minik ya elde mi sanki senin durumlar nedir

Ben ilk 5 6 Aralık ta girdim.4 ders verdim. Martta da işte hukuk, meslek,maliyetten girdim. Kurtulucam inşAllah büyük bir aksilik olmazsa.

Siz sadece Maliyetten mi girdiniz ?

evet minik ben tek maliyetten girdim ama sınırdayım.

Geçeriz hepimiz inşAllah..

Bugün kimse şafak yazmamış. Hava durumu rapolarıda gecikti :)

Son 33 gün..

ben son hak son ders (maliyet) stresini yaşadım.ama mart 2010 maliyet çok kolay sorular çıktı. 90-95 bekliyorum.inşallah herkes hak ettiğini alır.

evet kolaydı sorular fakat sınav stresi insanı yıpratıyor benim toplam maliyet ve birim maliyetler doğruydu gelir tabloları yanlıştı matemetiksel dağıtım da oranların yerini şaşırdım gidişat doğruydu fakat hesap hatasından dolayı sonuç yanlış çıktı durumum muamma geçer miyim bir umut var mı iki dönemdir maliyetten dolayı beklemediğim.

COOL ' Alıntı:
evet kolaydı sorular fakat sınav stresi insanı yıpratıyor benim toplam maliyet ve birim maliyetler doğruydu gelir tabloları yanlıştı matemetiksel dağıtım da oranların yerini şaşırdım gidişat doğruydu fakat hesap hatasından dolayı sonuç yanlış çıktı durumum muamma geçer miyim bir umut var mı iki dönemdir maliyetten dolayı beklemediğim.

aynı benim durumum gibi toplam ve birim maliyetler haricinde diğerleri yanlış..kaldım gözüyle bakıyorum,çok zor

gidişata hiç mi puan vermiyorlar 30 puan birinci sorudan gelse matemetiksel de gidişatım doğru tablo ya da verseler geçerim diye düşünüyorum ama tabi hackhan senin dediğin de doğru olabilir.

COOL ' Alıntı:
gidişata hiç mi puan vermiyorlar 30 puan birinci sorudan gelse matemetiksel de gidişatım doğru tablo ya da verseler geçerim diye düşünüyorum ama tabi hackhan senin dediğin de doğru olabilir.

senin geçme ihtimalin daha fazla.bende matematiksel dağıtım hiç yok..belki sen geçersin belli olmaz. gidişata puan verilmiyor diye biliyorum ama maliyetten yığılma olduğu için belki hoca bişeyler yapabilir veya ortalamayı düşürür

Şşşttt.... Moralinizi bozmayın hemen bakalım.. Hele bir açıklansın, kalmışsak o gün moralimizi bozarız.Ama şimdinin değerini bilelim , olumsuz düşünmek yok :)

yok ben sınavdan çıkınca moralimi bozdum,şimdi moral bozukluğu yok , hangi konudan çalışmaya başlasam diye düşünüyorum.

HaCkHaN ' Alıntı:
COOL ' Alıntı:

senin geçme ihtimalin daha fazla.bende matematiksel dağıtım hiç yok..belki sen geçersin belli olmaz. gidişata puan verilmiyor diye biliyorum ama maliyetten yığılma olduğu için belki hoca bişeyler yapabilir veya ortalamayı düşürür

temmuz sınavında matematikselde gidişatım doğruydu.. ama hiiiiiç puan alamadım.. 1.sorunun 1. dağıtımını yapmıştım ondan 30 puandı 30 aldım o kadar.. diğer yaptıklarımda vardı hiç puan alamadım.. zaten bu marttaki maliyet son zamanların en kolay sınavıydı tölerans göstermeyebilirler.. bence şimdiden çalışın..

HaCkHaN ' Alıntı:
yok ben sınavdan çıkınca moralimi bozdum,şimdi moral bozukluğu yok , hangi konudan çalışmaya başlasam diye düşünüyorum.

Bilmiyorum ama içimden bir ses maliyet sonuçlarının yüzleri güldüreceğini söylüyor. (İç sesim beni çok fazla yanıltmaz.

Kelin ilacı olsa başına sürer. Gerçi benim de denetime 3.girişim ilk defa kendimle ilgili de olumlu olacağını hissediyorum (İnşallah)

Sonuçlar açıklanana kadar moralinizi bozmayın. Hayırlısı olur inşallah.

Bu arada şafak 33.......;)

Unuttum sanmayınnnnn.....:)

maliyet deha eğitim kurumlarını kurs olarak tavsiye edermisiniz :?

Günaydın.. Hayırlı sabahlar, hayırlı günler, hayırlı haftalar :)