serkanK ' Alıntı:mart sınavında belli oldu aralıkda vergiyi temizlediler diye martda vergi ve muhasebeden dökecekler
zynpp_ak ' Alıntı:serkanK ' Alıntı:mart sınavında belli oldu aralıkda vergiyi temizlediler diye martda vergi ve muhasebeden dökecekler
Aldığım kesin kaynaktan bilgiye göre wergi we mlytten çok kişi geçmiş fakat denetim we finansal muhasebedeb çok kişi dökülmüş.Bilginize...
ugly666 ' Alıntı:zynpp_ak aldığınız sağlam kaynak gizli tanıkmı yoksa![]()
HaCkHaN ' Alıntı:zynpp_ak ' Alıntı:serkanK ' Alıntı:mart sınavında belli oldu aralıkda vergiyi temizlediler diye martda vergi ve muhasebeden dökecekler
Aldığım kesin kaynaktan bilgiye göre wergi we mlytten çok kişi geçmiş fakat denetim we finansal muhasebedeb çok kişi dökülmüş.Bilginize...
diyosun,ortamı gereksiz yere geriyorsun![]()
zynpp_ak ' Alıntı:Arkadaşlar aldığım sağlam kaynaktan duyumlara göre wergi we mlytten çok kişi geçmiş fakat denetim we finansal muhasebeden çok kişi geçememiş..Bilginize
karakule1702 ' Alıntı:zynpp_ak ' Alıntı:Arkadaşlar aldığım sağlam kaynaktan duyumlara göre wergi we mlytten çok kişi geçmiş fakat denetim we finansal muhasebeden çok kişi geçememiş..Bilginize
Gerçek olabilir ark.lar. Geçen dönemlerde de böyle bir duyum gelmişti. Fakat Yücel bey durumu kabul etmediğini öyle bir açıklama yapmadığını Mustafa gülşen in sitesinden duyurmuştu.
Ama inş.sonuçlar hayırlı olur.
LordBlue ' Alıntı:tekdersim kaldı oda finansal muhasebe acaba geçmişmiyimdir.geçmemeişyimdir![]()
karakule1702 ' Alıntı:Sahiden notlarla ilgili bilgi veren Yücel bey açıklanma tarihi ile ilgili kesin bişiler söylemiş olmalı....
Zynpp bir kurcalasan şu olayı....![]()
karakule1702 ' Alıntı:Sahiden notlarla ilgili bilgi veren Yücel bey açıklanma tarihi ile ilgili kesin bişiler söylemiş olmalı....
Zynpp bir kurcalasan şu olayı....
Açıklanma tarihi ile ilgili kesin bişey söylemiyo yalnız 13-20 si arası açıklanacak yasal süresinden önce beklemeyin diyo