Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

Arkadaşlar aldığım sağlam kaynaktan duyumlara göre wergi we mlytten çok kişi geçmiş fakat denetim we finansal muhasebeden çok kişi geçememiş..Bilginize

Bu dönem bende aranmayı bekleyenlerdenim.inş.aranırım şu sınaw stresinden kurtulurum...

serkanK ' Alıntı:
mart sınavında belli oldu aralıkda vergiyi temizlediler diye martda vergi ve muhasebeden dökecekler

Aldığım kesin kaynaktan bilgiye göre wergi we mlytten çok kişi geçmiş fakat denetim we finansal muhasebedeb çok kişi dökülmüş.Bilginize...

zynpp_ak ' Alıntı:
serkanK ' Alıntı:
mart sınavında belli oldu aralıkda vergiyi temizlediler diye martda vergi ve muhasebeden dökecekler

Aldığım kesin kaynaktan bilgiye göre wergi we mlytten çok kişi geçmiş fakat denetim we finansal muhasebedeb çok kişi dökülmüş.Bilginize...

diyosun,ortamı gereksiz yere geriyorsun :D

zynpp_ak aldığınız sağlam kaynak gizli tanıkmı yoksa :)

arkadaşlar lütfen bir duyum paylaşacaksak gerçek olsun..boş laflarla insanları kandırmayalım..herkes doğru bildiğini paylaşsın :)

sonuçlar açıklanmadan ders çalışmaya konsantre olan arkadaş varmı :D ben olamıyorum ::)

ugly666 ' Alıntı:
zynpp_ak aldığınız sağlam kaynak gizli tanıkmı yoksa :)

Aldığım gizli kaynağın adınıda açıklayabilirim zaten herkes onu tanıyor Yücel Akdemir.Ayrıca geçen dönemde sonuçlarla ilgili bilgi werdi ve doğru çıktı.İsteyen inanır istemeyen inanmaz..

HaCkHaN ' Alıntı:
zynpp_ak ' Alıntı:
serkanK ' Alıntı:

diyosun,ortamı gereksiz yere geriyorsun :D

Sadece gerçekleri söylüyorum sayın HaCkHaN

sayın zeyno

gerçekleri neye dayanarak söylediğinizi yazarsanız ancak tescillenmiş bir doğru olur

zynpp_ak ' Alıntı:
Arkadaşlar aldığım sağlam kaynaktan duyumlara göre wergi we mlytten çok kişi geçmiş fakat denetim we finansal muhasebeden çok kişi geçememiş..Bilginize

Gerçek olabilir ark.lar. Geçen dönemlerde de böyle bir duyum gelmişti. Fakat Yücel bey durumu kabul etmediğini öyle bir açıklama yapmadığını Mustafa gülşen in sitesinden duyurmuştu.

Ama inş.sonuçlar hayırlı olur.

tekdersim kaldı oda finansal muhasebe acaba geçmişmiyimdir.geçmemeişyimdir :)

karakule1702 ' Alıntı:
zynpp_ak ' Alıntı:

Gerçek olabilir ark.lar. Geçen dönemlerde de böyle bir duyum gelmişti. Fakat Yücel bey durumu kabul etmediğini öyle bir açıklama yapmadığını Mustafa gülşen in sitesinden duyurmuştu.

Ama inş.sonuçlar hayırlı olur.

evet doğru olabilir zaten kaynağa gerek yok maliyet çok basitti birçoğu yüksek not alacak..vergidede zor sorular oluyor ama genelde geçirme yanlısı davranıyorlar..

LordBlue ' Alıntı:
tekdersim kaldı oda finansal muhasebe acaba geçmişmiyimdir.geçmemeişyimdir :)

Benimde denetim kaldı. Yani Zynpp in istihbaratına göre sen de ben de topun ucundayız ama maç 90 dakika daha bitmedi. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

zynpp ne zaman açıklanacağı hakkında bir bilgi varmı peki?

Sahiden notlarla ilgili bilgi veren Yücel bey açıklanma tarihi ile ilgili kesin bişiler söylemiş olmalı....

Zynpp bir kurcalasan şu olayı.... ;)

karakule1702 ' Alıntı:
Sahiden notlarla ilgili bilgi veren Yücel bey açıklanma tarihi ile ilgili kesin bişiler söylemiş olmalı....

arkadaşlar bu hafta açıklansa şimdiye bişeyler duyulurdu aramalar vs. zaten çarşamba oldu.. yine bizim tarih olacak muhtemelen. belki daha ileride olabilir.. ama bu hafta olmaz heralde

karakule1702 ' Alıntı:

Açıklanma tarihi ile ilgili kesin bişey söylemiyo yalnız 13-20 si arası açıklanacak yasal süresinden önce beklemeyin diyo

15 şubat diyorum inanmıyorsunuz

zeyno hanım bi bakarmısın ben geçmişmiyim maliyetten :D