Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

arkadaşlar birde şöyle düşünelim özel smmm sınavınıda aynı komisyon yapıp okuyor değilmi yanılmıyorsam...onların sınavlar açıklanalı çok zaman geçmedi ve çok uzun zaman beklediler...onların sınavlar açıklandıktan sonra bizim sınavlar okunmaya başladıysa bencede mantıken mayıs sonunu bulur gibi...bende biran evvel açıklanmasını isteyenlerdenim ama mantıka vurunca bu sonuç açığa çıkıyor:((((

serkan ben bir sakıncası yoksa seni ekliyorum açabilir msin

tuuba58 ' Alıntı:
arkadaşlar birde şöyle düşünelim özel smmm sınavınıda aynı komisyon yapıp okuyor değilmi yanılmıyorsam...onların sınavlar açıklanalı çok zaman geçmedi ve çok uzun zaman beklediler...onların sınavlar açıklandıktan sonra bizim sınavlar okunmaya başladıysa bencede mantıken mayıs sonunu bulur gibi...bende biran evvel açıklanmasını isteyenlerdenim ama mantıka vurunca bu sonuç açığa çıkıyor:((((

Zaten o özel Smmm sınav sorularıda tam bir komedi,formaliteden bi sınav,gerek yok göz boymaya verin gitsin ruhsatları..
Utanmasalar soru olarak isim soy isim sorcaklarmış.
Madem öyle sorular sorabiliyorsunuz kendi üyelerinize,o zaman ilk defa sınava girenleri kasmayın..

slm arkadaşlar tek ders maliyet kaldı inş. bu sınav geçerim ama sınav sonuçları 13 ünden önce açıklanmaz gibi geliyor bana

yasal süre 60 gün.bu hafta olmasa haftaya acıklanır ama 60 günden önce okudukları dönemler çok.odönemlerin hikmeti ne acaba .

Az önce Tesmer i aradım. Bir hafta içinde dediler. inşallah doğrudur.

herkese iyi çalışmalar

FOREVERSMMM ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
genel kurullarla sınavların hiç alakası olmamıştır.. sınav haftaya açıklanacak..
hatırda kalmazsa satırda kalır yazıyorum mayısın son haftası inş. yanılırım

aslında geç açıklanma olabilir.. bi arkadaşta yazmış eğer aynı komisyon özel smmm sınavını yapıyorsa gecikme olabilir.. ama haftaya perşembe açıklanmazsa yücel beyi arayıp sorarım adam bizden bıkmıştır ama yapcak bişey yok

ugur6666 ' Alıntı:
FOREVERSMMM ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
genel kurullarla sınavların hiç alakası olmamıştır.. sınav haftaya açıklanacak..

aslında geç açıklanma olabilir.. bi arkadaşta yazmış eğer aynı komisyon özel smmm sınavını yapıyorsa gecikme olabilir.. ama haftaya perşembe açıklanmazsa yücel beyi arayıp sorarım adam bizden bıkmıştır ama yapcak bişey yok
uğur kardeşim seninle uzun zamandır burdayız ama özel smmm ile bizim sınavlar alakadar olmaz diye tahmin ediyorum inan o sorular karşısında okuyan ben olsam 1 haftada sınav sonuçlarını açıklamıştım dolayısıyla bizde bir gecikme olacağını sanmam

Yarında arayabilirler. Cuma aramaları yapıp, ctsi açıkladıkları sınavlarda oldu.

sinanyucel ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
FOREVERSMMM ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:

uğur kardeşim seninle uzun zamandır burdayız ama özel smmm ile bizim sınavlar alakadar olmaz diye tahmin ediyorum inan o sorular karşısında okuyan ben olsam 1 haftada sınav sonuçlarını açıklamıştım dolayısıyla bizde bir gecikme olacağını sanmam

evet sinancım inşallah öyledir bide onlar çıktı.. ama onların planlamasını yapmışlardır haralde ya bakma işte açıklanmayıca üretip duruyoruz şöyle olmuştur böyle olmuştur diye :D

ugur6666 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
FOREVERSMMM ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:

evet sinancım inşallah öyledir bide onlar çıktı.. ama onların planlamasını yapmışlardır haralde ya bakma işte açıklanmayıca üretip duruyoruz şöyle olmuştur böyle olmuştur diye :D
:D doğru dersin bekleye duralım bizler neler üretiriz üniversite sınavlarında bile böyle panik böyle stres yaşadığım olmamıştı hepimizinde bu duruma düştüğünü hissedebiliyorum ama öyle yada böyle çıklanacak işte ben yinede haftaya açıklanmasından ümitliyim eğer olmadı aralık sınavından tek farkımız yinede 1 aydan biraz fazla zamanımız kalacak temmuz sınavı için :)

yeni aradım bende tesmeri 7 gün içerisinde açıklanacağını söylediler :)