firmanın kapı numarası mıLordBlue ' Alıntı:arkadaşlar muhasebede pratiğim yok ,oyüzden büyük ihtimalle kalıcam.ben soruda ki N/21 koşulu gibi birşey vardı..firmanın kapı numarası sanmışdım.acaba not kırarlarmı?
byweron ' Alıntı:Ya bende odadan bir arkadaşı aradım. Yok öyle birşey diyor. Daha kazananların listesi gelmediki diyor not durumları gelsin. Dolayısı ile forumda bazı arkadaşların verdikleri notlara felan aldanmayın. Keza maliyetten notların bol olacağını düşünüyorum. Bu kadar kolay sorma sebepleri de bu değilmiydi? Herkes geçsin temizlensin???
Mohican ' Alıntı:firmanın kapı numarası mıLordBlue ' Alıntı:arkadaşlar muhasebede pratiğim yok ,oyüzden büyük ihtimalle kalıcam.ben soruda ki N/21 koşulu gibi birşey vardı..firmanın kapı numarası sanmışdım.acaba not kırarlarmı?![]()
![]()
beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.
başka odadan arayınca aynı yer çıkmıyormu ?nischli ' Alıntı:bende az önce odadan bir arkadaşı aradım..
kendi bulunduğum odadan dişardaki arkadaşımı aradım![]()
hakankrl ' Alıntı:Oda başkanını tanıyorum ama ben senin arkadaşın mıyım ki bilgi vereyim diyor ;D
COOL ' Alıntı:byweron söylediklerin doğru mu ya bu forumda herkes bir şey söylüyor yok bugün yok yarın açıklanacak sen tesmeri mi aradın
LordBlue ' Alıntı:nischli ' Alıntı:LordBlue ' Alıntı:sırf bu sınav keşmekeşinden dolayı başkan seçimlerde kazanamaz .delegeler zorlu
olurda smmm olursam ve oy kullanacaksam ilk genel kurulda sınav komisyonu sayısını değiştirmek için teklif vereceğim demekki 7 kişi ile olmuyor 11 kişi yapmak için çabalicam![]()
onlar habersiz yer altında yapıyor toplantıyı.polata haber verelim