Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

arkadaşlar muhasebede pratiğim yok ,oyüzden büyük ihtimalle kalıcam.ben soruda ki N/21 koşulu gibi birşey vardı..firmanın kapı numarası sanmışdım.acaba not kırarlarmı?

LordBlue ' Alıntı:
arkadaşlar muhasebede pratiğim yok ,oyüzden büyük ihtimalle kalıcam.ben soruda ki N/21 koşulu gibi birşey vardı..firmanın kapı numarası sanmışdım.acaba not kırarlarmı?
firmanın kapı numarası mı :D :D :D beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.

byweron ' Alıntı:
Ya bende odadan bir arkadaşı aradım. Yok öyle birşey diyor. Daha kazananların listesi gelmediki diyor not durumları gelsin. Dolayısı ile forumda bazı arkadaşların verdikleri notlara felan aldanmayın. Keza maliyetten notların bol olacağını düşünüyorum. Bu kadar kolay sorma sebepleri de bu değilmiydi? Herkes geçsin temizlensin???

abi oda da bukadar kişi çalışıyormu herkesin bir arkadaşı var yav:)
benide birileri ile tanıştırın... :D karizması güsel oluyor
odadan arkadaşı aradım :)

byweron söylediklerin doğru mu ya bu forumda herkes bir şey söylüyor yok bugün yok yarın açıklanacak sen tesmeri mi aradın

Mohican ' Alıntı:
LordBlue ' Alıntı:
firmanın kapı numarası mı :D :D :D beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.

:D evet bütün dersleri verdim bir o kaldı.ama işim zor baya yeminli de çalışınca pratik yapamıyorsun

bende az önce odadan bir arkadaşı aradım..
kendi bulunduğum odadan dişardaki arkadaşımı aradım :D

herşeyi bilen çekirdek yiyen adam, bu sefer bişeyler biliyor mu acaba ?

nischli ' Alıntı:
bende az önce odadan bir arkadaşı aradım..
kendi bulunduğum odadan dişardaki arkadaşımı aradım :D
başka odadan arayınca aynı yer çıkmıyormu ? :D:D

Oda başkanını tanıyorum ama ben senin arkadaşın mıyım ki bilgi vereyim diyor ;D

vallaha ne odanın ne başkanın umrunda olduğumuzu düşünmüyorum herkes kendi derdinde seçim derdine düşmüş adamlar kulis yapıyor...tabii bu arada bizleri adam yerine koyan yok bile ruhsatı alalım o zaman tanırlar oy hakkın yoksa adam değilsin hesabı yani:))))

Dur yaww bende tesmer kursunun odacısını tanıyorum ;D bende onu arayım bakalım o ne diyecek :P :D

Arkadaşlar işin espirisi bir yana tecrübe ile sabittirki açıklanacak olsa bile tesmer tarih vermiyor çünki telefonlarının kilitleneceğini çok iyi biliyor.

Daha öncede söylediğim gibi 19 mayıs haftasından önce hiçbir şey beklemeyin derim. Stresinizi o tarihe kadar erteleyin.

Arkadaşlar boşuna kendinizi strese sokmayın,önümüzdeki pazartesi,salı gibi aramalar başlar,çarşamba gibi de siteden sonuçlar yayımlanır,şuana kadar benim arkadaşlarımdan da aranan yok..

ya bu başkanın 2nci yönetim kurulu dönemi değilmi 2 dönem yönetim kurulunda olanlar 2 seçim dönemi geçmeden aday olamıyorlar diye bir madde vardı yanılmıyorsam...
gerçi diyeceksiniz ki şimdi sınavda 60 günde açıklanır diyor geçen sınavı 70 günde açıkladılar :)

COOL ' Alıntı:
byweron söylediklerin doğru mu ya bu forumda herkes bir şey söylüyor yok bugün yok yarın açıklanacak sen tesmeri mi aradın

ya cool sen çok alemsin dünden beri notumu öğrendim bu gün için açıklanıcak dediler diyen sen değilmisin kalkıp yazdığın kelimeye bak herkes bi şeyler söylüyor bu herkesin içinde sende yokmusun bi düşün bence.

LordBlue ' Alıntı:
nischli ' Alıntı:
LordBlue ' Alıntı:
sırf bu sınav keşmekeşinden dolayı başkan seçimlerde kazanamaz .delegeler zorlu

olurda smmm olursam ve oy kullanacaksam ilk genel kurulda sınav komisyonu sayısını değiştirmek için teklif vereceğim demekki 7 kişi ile olmuyor 11 kişi yapmak için çabalicam :D

onlar habersiz yer altında yapıyor toplantıyı.polata haber verelim

:D :D :D

Öyle bişi varsa öğleden sonra aramalar başlar yoksa zaten yoktur.

13 Mayıs diyorum başka bişi demiyorum...

ben de o söylediklerin arasınd varım bana da başkası söyledi