Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

bende kazanmışım arkadaşlar. darısı sizin başınıza. maliyet-64 finansal tablolar analizi-60 hukuk-85

ugly666 ' Alıntı:
bende kazanmışım arkadaşlar. darısı sizin başınıza. maliyet-64 finansal tablolar analizi-60 hukuk-85

uğur notları nasıl öğrendin..maliyet 100 lük kağıt demiştin notu kıtmı acaba

bende sakaryadanım arkadaşlar .bizim oda aramıyor.tesmeri arasam söylerlermi acaba .bilgisi olan varmı

tşkler arkadaşlar benim odada tanıdğım var. Odadan aldım notlarımı.

çok teşekkür ederim arkadaşlar ben 2 dersten sınava girdim 2.girişim idi kalan derslerim meslek ile maliyetti.inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırım.

sibeldogan ' Alıntı:
carmasha ' Alıntı:
nasıl iş anlamadım ben.. bursa odası şimdi görüştük tesmerle haftaya açıklanacak dedi.. herkes aranıyor kafam karıştır yavv..

bizimkilerin her zmanki hali oy toplamak için peşinde koşarlar senin ihtiyacın olunca sallamazlar >:(

şu surat ifadenle rahmetli dedeme benzemişsin..duygulandım

yeis ' Alıntı:
ugly666 ' Alıntı:

uğur notları nasıl öğrendin..maliyet 100 lük kağıt demiştin notu kıtmı acaba

uğurları karıştırdın sanırım.. ben maliyetten 78 almışım şimdi odayı aradım

ben her derstan 60 altta beklemiyordum. zaten hukuktan tüm yılların sorularını 2-3 kere bitirdim.

elifcetin ' Alıntı:
çok teşekkür ederim arkadaşlar ben 2 dersten sınava girdim 2.girişim idi kalan derslerim meslek ile maliyetti.inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırım.
meslekten nasıldı kac beklıyodun ıyımıydı bırde hangı odadansın

FOREVERSMMM ' Alıntı:
elifcetin ' Alıntı:
meslekten nasıldı kac beklıyodun ıyımıydı bırde hangı odadansın

meslekten 3 sorum net doğru idi ama onlar çok puan kırıyolar o yüzden kestiremiyodum.

HaCkHaN ' Alıntı:
sibeldogan ' Alıntı:
carmasha ' Alıntı:
nasıl iş anlamadım ben.. bursa odası şimdi görüştük tesmerle haftaya açıklanacak dedi.. herkes aranıyor kafam karıştır yavv..

bizimkilerin her zmanki hali oy toplamak için peşinde koşarlar senin ihtiyacın olunca sallamazlar >:(

şu surat ifadenle rahmetli dedeme benzemişsin..duygulandım

yok canım rahmetli deden benim kadar çirkin değildir