senden sonra kazanırsam beni ararlar inşallah U arada olan başka kimse var mı yada N 'den öncenischli ' Alıntı:benim soy ismim 'N' ile başlıyorrr
hukuk 85 tebriklerrrrrrrrrrrrrrrugly666 ' Alıntı:bende kazanmışım arkadaşlar. darısı sizin başınıza. maliyet-64 finansal tablolar analizi-60 hukuk-85
ugly666 ' Alıntı:bende kazanmışım arkadaşlar. darısı sizin başınıza. maliyet-64 finansal tablolar analizi-60 hukuk-85
ugly666 ' Alıntı:bende kazanmışım arkadaşlar. darısı sizin başınıza. maliyet-64 finansal tablolar analizi-60 hukuk-85
serkanK ' Alıntı:hknkrl teşekkürler
ugur6666 ' Alıntı:ugly666 ' Alıntı:bende kazanmışım arkadaşlar. darısı sizin başınıza. maliyet-64 finansal tablolar analizi-60 hukuk-85
tebrikler ugly666
sibeldogan ' Alıntı:carmasha ' Alıntı:nasıl iş anlamadım ben.. bursa odası şimdi görüştük tesmerle haftaya açıklanacak dedi.. herkes aranıyor kafam karıştır yavv..
bizimkilerin her zmanki hali oy toplamak için peşinde koşarlar senin ihtiyacın olunca sallamazlar![]()
yeis ' Alıntı:ugly666 ' Alıntı:bende kazanmışım arkadaşlar. darısı sizin başınıza. maliyet-64 finansal tablolar analizi-60 hukuk-85
uğur notları nasıl öğrendin..maliyet 100 lük kağıt demiştin notu kıtmı acaba
meslekten nasıldı kac beklıyodun ıyımıydı bırde hangı odadansınelifcetin ' Alıntı:çok teşekkür ederim arkadaşlar ben 2 dersten sınava girdim 2.girişim idi kalan derslerim meslek ile maliyetti.inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırım.
FOREVERSMMM ' Alıntı:hangi odadansınız elif hn benimde ç ile başlıyo soyısımelifcetin ' Alıntı:benide aradılar bitti çok şükür darısı sizin başınıza sevincten ağlıyorum
FOREVERSMMM ' Alıntı:meslekten nasıldı kac beklıyodun ıyımıydı bırde hangı odadansınelifcetin ' Alıntı:çok teşekkür ederim arkadaşlar ben 2 dersten sınava girdim 2.girişim idi kalan derslerim meslek ile maliyetti.inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırım.
HaCkHaN ' Alıntı:sibeldogan ' Alıntı:carmasha ' Alıntı:nasıl iş anlamadım ben.. bursa odası şimdi görüştük tesmerle haftaya açıklanacak dedi.. herkes aranıyor kafam karıştır yavv..
bizimkilerin her zmanki hali oy toplamak için peşinde koşarlar senin ihtiyacın olunca sallamazlar![]()
şu surat ifadenle rahmetli dedeme benzemişsin..duygulandım