sinanyucel ' Alıntı:listeleri paylaşıyorlar tek kişi aramıyor gönlünü ferah tut inşallah aranırız.karakule1702 ' Alıntı:nischli ' Alıntı:FATİH667 ' Alıntı:arkadaşlar KONYA varmı
istanbul 'M' harfinde n ' ye az kaldı
Yapma yahu benim soyadım G ile başlıyor. KArışık mı arıyorlar acaba....?
gözün aydın...hakankrl ' Alıntı:Ankara odası, az önce arandım..
nichli seni arar aramaz hemen yazıyosun.nischli ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:nischli ' Alıntı:FATİH667 ' Alıntı:arkadaşlar KONYA varmı
wllah bilmiorum şuanda aramalar başladı şuanda M deyiz deyip kapattılar
aygulm79 ' Alıntı:bursa---smmmyim mesaj geldi...
hakankrl ' Alıntı:Ankara odası, az önce arandım..
hakankrl ' Alıntı:Ankara odası, az önce arandım..
MLsmmm ' Alıntı:nichli seni arar aramaz hemen yazıyosun.nischli ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:nischli ' Alıntı:FATİH667 ' Alıntı:arkadaşlar KONYA varmı
wllah bilmiorum şuanda aramalar başladı şuanda M deyiz deyip kapattılargözüm üzerinde
![]()
karakule1702 ' Alıntı:Yahu şu kazananlar bir de soyisim başharfi filan yazsalar...
Sonra sevinirsiniz kardeşim.... ;D
gezgin-smmm ' Alıntı:istanbul odası soyadım I demekki kazanamadık , M ye geldiklerine göre.
evet istanbul karışık arıyorlarkarakule1702 ' Alıntı:gezgin-smmm ' Alıntı:istanbul odası soyadım I demekki kazanamadık , M ye geldiklerine göre.
Yok kardeş benimki de G . Demekki karışık aranıyor. İnşallah aranacağız az sabır...
akkaya ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:Yahu şu kazananlar bir de soyisim başharfi filan yazsalar...
Sonra sevinirsiniz kardeşim.... ;D
evet istanbul odasından arandım..Bu iş bitti.
Soyadımın baş harfi A .
(Odada daha önceleri görüştüğüm bir bayan vardı . Adını görünce ben aramak istedim dedi. )