Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

kaldım arkdaşlar inanmıyorum şimdi ne olcak hiç puan vermemişler gidişatıma şansa ba k allahım

ben sivastanım odayı aradım hiç iç açıcı değil açıkcası arkadaşlar denetim ve meslek hukuku beklediğim notun çok ama çok altında geldi maliyetten korkmayın arkadaşlar analizdende diyeceğim bu....ilk girişimdi 3 dersten geçtim 2 dersten sınırda kaldım:(

arkadaşlar arandım istanbul dan e harfi ile başlıyor
darısı herkesin başına

zeyneb ' Alıntı:
çok sayın arkadaşlar ;
bende rize odasına bağlıyım oda başkanımız az önce aradılar ve tbrk ettiler çok mutluyum .inş. herkes kazanmıştır kazanan arkadaşları tbrk ederim.kazanamayanlarda hiç üzülmesinle morallerini bozmasınlar ve azimle çalışmaya devam etsinler ben 4.hakkımda kazandım iki dersim vardı genel hukuk ve analiz.herkese başarılar

Hukuk için hangi kaynağı kullandınız? Ben hiç hazırlanmadan girdim 2 kez ikisindende 30 aldım.Bir kaynak önerin bana lütfen! O kadar çok konu var ki nerden nasıl başlamalı bilmiyorum.

izmirli arkadaşlar odayı aradım 3 dersten geçmişim notlarımı da öğrendim. kalbinizi daha fazla yormayın izmirliler arayın siz de...

aramadılar soyismim m ile başlıyor istanbul odası arıyormuş şimdi

İstanbul odayı aradım. Armayı karışık yapıyorlarmış. Aranmayanlar ümidi kesmesinler... ;)