karakule sıra sendeeekarakule1702 ' Alıntı:byweron ' Alıntı:Arandım. İstamnbul Odası soyadım EEE....
Teselli değilmiş di mi kardeşşş.. Tebrikler...Darısı inşallah başımıza...
MLsmmm ' Alıntı:karakule sıra sendeeekarakule1702 ' Alıntı:byweron ' Alıntı:Arandım. İstamnbul Odası soyadım EEE....
MLsmmm ' Alıntı:karakule sıra sendeeekarakule1702 ' Alıntı:byweron ' Alıntı:Arandım. İstamnbul Odası soyadım EEE....
bende öyle kasım 2008'den beri giriyorum. ilk bu sınavda foruma girmeye başladımkarakule1702 ' Alıntı:MLsmmm ' Alıntı:karakule sıra sendeeekarakule1702 ' Alıntı:byweron ' Alıntı:Arandım. İstamnbul Odası soyadım EEE....
Teselli değilmiş di mi kardeşşş.. Tebrikler...Darısı inşallah başımıza...MLsmmm ' Alıntı:karakule sıra sendeeekarakule1702 ' Alıntı:byweron ' Alıntı:Arandım. İstamnbul Odası soyadım EEE....
İnşallah kardeş ya...2 Senedir girerim bu sınavlara ilk defa kalbim bu kadar hızlı çarpıyor.
kendine yazık etme geceyi rahat geçir yarın öğlen sitede olurMohican ' Alıntı:bugün gece internette yayınlanır mı acaba?
akkaya ' Alıntı:karakule1702 ' Alıntı:Yahu şu kazananlar bir de soyisim başharfi filan yazsalar...
Sonra sevinirsiniz kardeşim.... ;D
evet istanbul odasından arandım..Bu iş bitti.
Soyadımın baş harfi A .
(Odada daha önceleri görüştüğüm bir bayan vardı . Adını görünce ben aramak istedim dedi. )
soyismin ilk harfi nedir?@hmet ' Alıntı:ohhhhhh beeeeeeeeeeee) yupi yupi yupi
istanbul odasından şimdi arandım arkadaşlar çıkayım gezeyim biraz)
nischli ' Alıntı:yav 2 saatten fazla oldu ve hala aranmadım
anlaşılan bu dönemde de patladık....
umutlar bir sornaki sınava kaldı((....
moralini bozma , daha var sananischli ' Alıntı:yav 2 saatten fazla oldu ve hala aranmadım
anlaşılan bu dönemde de patladık....
umutlar bir sornaki sınava kaldı((....
söylemesi kolay gelde sen geçir nasıl rahat geçireceksen.sinanyucel ' Alıntı:kendine yazık etme geceyi rahat geçir yarın öğlen sitede olurMohican ' Alıntı:bugün gece internette yayınlanır mı acaba?![]()