yeis ' Alıntı:tesmere baskı yapalım bu akşam yayınlansın sitede
yaw krdeş söylemesi nasıl kolay olsun bende senin durumundayımMohican ' Alıntı:söylemesi kolay gelde sen geçir nasıl rahat geçireceksen.sinanyucel ' Alıntı:kendine yazık etme geceyi rahat geçir yarın öğlen sitede olurMohican ' Alıntı:bugün gece internette yayınlanır mı acaba?![]()
valla kalpten gidecem yawsinanyucel ' Alıntı:yaw krdeş söylemesi nasıl kolay olsun bende senin durumundayımMohican ' Alıntı:söylemesi kolay gelde sen geçir nasıl rahat geçireceksen.sinanyucel ' Alıntı:kendine yazık etme geceyi rahat geçir yarın öğlen sitede olurMohican ' Alıntı:bugün gece internette yayınlanır mı acaba?![]()
MLsmmm ' Alıntı:moralini bozma , daha var sananischli ' Alıntı:yav 2 saatten fazla oldu ve hala aranmadım
anlaşılan bu dönemde de patladık....
umutlar bir sornaki sınava kaldı((....
![]()
ooo tesmer bomba gibikmlaky ' Alıntı:yeis ' Alıntı:tesmere baskı yapalım bu akşam yayınlansın sitede
tesmerin sitesi açılmıyor. acaba çokmu yüklendik, yoksa bir güncelleme falan mı yapılıyor.
bende hızlı bağlandım.sinanyucel ' Alıntı:ooo tesmer bomba gibikmlaky ' Alıntı:yeis ' Alıntı:tesmere baskı yapalım bu akşam yayınlansın sitede
tesmerin sitesi açılmıyor. acaba çokmu yüklendik, yoksa bir güncelleme falan mı yapılıyor.
nischli ' Alıntı:MLsmmm ' Alıntı:moralini bozma , daha var sananischli ' Alıntı:yav 2 saatten fazla oldu ve hala aranmadım
![]()
yav bozmamaya çalışıyorum ama olmuyor hadi arayın ya
HaCkHaN ' Alıntı:nischli ' Alıntı:MLsmmm ' Alıntı:moralini bozma , daha var sananischli ' Alıntı:yav 2 saatten fazla oldu ve hala aranmadım
![]()
nischli umutlarını söndür artık..aramıcaklar belli..yarından itibaren çalışmaya devam
hadi ya saat daha 5 kaça kadar arıyorlar ki?HaCkHaN ' Alıntı:nischli ' Alıntı:MLsmmm ' Alıntı:moralini bozma , daha var sananischli ' Alıntı:yav 2 saatten fazla oldu ve hala aranmadım
![]()
nischli umutlarını söndür artık..aramıcaklar belli..yarından itibaren çalışmaya devam
MLsmmm ' Alıntı:hadi ya saat daha 5 kaça kadar arıyorlar ki?HaCkHaN ' Alıntı:nischli ' Alıntı:MLsmmm ' Alıntı:moralini bozma , daha var sananischli ' Alıntı:yav 2 saatten fazla oldu ve hala aranmadım
![]()
tebriklerdilek03 ' Alıntı:arkadaşlar bende arandım.afyon odasından aradılar.artık bende mali müşavirim çok mutluyum darısı hekesin başına
aygulm79 ' Alıntı:mali müşavir olmak çok güzell..
allah tüm kardeşlerime nasip etsin..
tez eldeennnn...