Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı
Denetim kitabı da varmış ama.
Denetim kitabı da varmış ama.
özür dilerim haklıymışsın. Hakikkaten denetim kitabı da varmış.hakankrl ' Alıntı:Denetim ve Raporlama Finansal Tablolar ve Analiz Teknikleri adıyla kitabı var. Mohican özelden linkini gönderdim
serkanK ' Alıntı:arkadaşlar yurdakul çaldağın denetim kitabı var ama kendisi maliyet muhasebesinin komisyon hocalığını yapıyor bence hoca o değil iyi araştırmamız lazım
maliyet hocası yurdakul değişmişmi.inşallah değişmiştir yoksa ben dosya yakıcam bu hoca yüzünden..maliyet hocasının değişip değişmediğini yücel beyden arayıp öğrenebiliriz ama ben pazartesi arayacagım için arayamam.yusufalemdar ' Alıntı:maliyet muhasebesi hocası kim olmuş acaba bilginiz varmı?karakule1702 ' Alıntı:Ark.lar,
Komisyon hocalarının çoğu değişmiş.
Denetim bekleyen ark.lar için Yurdakul Çaldağ denetime devammış.
Bilginize
ilzey ' Alıntı:merhaba arkadaşlar
mart/2010 döneminde ilk kez sınava girdim ve 4/7 yaptım. denetim, meslek hukuku ve finansal muhasebe derslerinden başarısız oldum. özellikle denetim ile ilgili kitap tavsiyeleriniz var ise yardımcı olmanızı rica ediyorum. teşekkürler
LevenTR ' Alıntı:Denetim dersi için Tesmer'de açıklanan ile Deha'da açıklanan cevaplara bir bakabilir misiniz? Birbiriyle ne kadar örtüşüyorlar...!!
Haftasonu hocayla bir görüşeyim ne diyecek bakalım..
yeis ' Alıntı:LevenTR ' Alıntı:Denetim dersi için Tesmer'de açıklanan ile Deha'da açıklanan cevaplara bir bakabilir misiniz? Birbiriyle ne kadar örtüşüyorlar...!!
cidden alakası yok... denetim ben beklediğim notu aldım 32 geldi ömer dumandan çalışıyorum bu dönem sorun bendeydi kitapla ilgisi yok
karakule1702 ' Alıntı:yeis ' Alıntı:LevenTR ' Alıntı:Denetim dersi için Tesmer'de açıklanan ile Deha'da açıklanan cevaplara bir bakabilir misiniz? Birbiriyle ne kadar örtüşüyorlar...!!
cidden alakası yok... denetim ben beklediğim notu aldım 32 geldi ömer dumandan çalışıyorum bu dönem sorun bendeydi kitapla ilgisi yok
Yok hocam Ömer Duman artık yeterli olmuyor. Ben bu sınavda farkettim.