begggum ' Alıntı:Soruları yayınladılar, yine bir sürü soru işareti kaldı.
Nasıl puanlama yaptıklarını da yazmaları gerekirdi !
Binlerce kağıdı okuyorlar, alakalı cevaplar, alakasız upuzun cevaplar,kendi o anki psikolojik durumları v.s hadi bir noktada komisyon haklı diyelim ama belirli bir puanlama sistemine göre sorular okunur. Hadi yorgunluk vb psikolojisiyle 5-6 puan fark olsun aynı cevaplarda, kabul edilebilinir ama enteresan sonuçlar var.karakule1702 ' Alıntı:begggum ' Alıntı:Soruları yayınladılar, yine bir sürü soru işareti kaldı.
Nasıl puanlama yaptıklarını da yazmaları gerekirdi !
Orası muamma.
Hatta burada sınav sonuçları öncesi şakalaşırdık. İnşallah hoca benim kağıdı karışıyla kavga ettikten sonra okumaz diye.
Tamamen şahsi kanaat... Doğruluk kriteri yok malesef...
LevenTR ' Alıntı:Denetim dersi için Tesmer'de açıklanan ile Deha'da açıklanan cevaplara bir bakabilir misiniz? Birbiriyle ne kadar örtüşüyorlar...!!
Haftasonu hocayla bir görüşeyim ne diyecek bakalım..
selahaddin_smmm ' Alıntı:Denetim için TESMER'de ilan edilen cevaplarda kesinlikle çok önemli yanlışlıklar var arkadaşlar. Eğer değerlendirme bu cevaplara göre yapılmışsa kesinlikle itiraz etmenizde yarar var. Bütün kağıtların tekrar değerlendirilmeye alınması gerekir. Hatta sınav iptal bile edilebilir. Tam bir fiyasko.
selahaddin_smmm ' Alıntı:Denetim için TESMER'de ilan edilen cevaplarda kesinlikle çok önemli yanlışlıklar var arkadaşlar. Eğer değerlendirme bu cevaplara göre yapılmışsa kesinlikle itiraz etmenizde yarar var. Bütün kağıtların tekrar değerlendirilmeye alınması gerekir. Hatta sınav iptal bile edilebilir. Tam bir fiyasko.
OZZYY ' Alıntı:yurdakul çaldağ kitabına baktım sadece denetim kanıtları sorusu 54 sayfasında maddeler halinde yazmış açıklamaları yok diğer sorular bu kitaptan değil anlaşılan bir soru bu kitaptan arkadaşlar komisyonda farklı hocalar var bence o yüzden elinizdeki kitaba çalışsanız yeter yanlış düşünüyorsam yorumlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar
burcu83 ' Alıntı:selahaddin_smmm ' Alıntı:Denetim için TESMER'de ilan edilen cevaplarda kesinlikle çok önemli yanlışlıklar var arkadaşlar. Eğer değerlendirme bu cevaplara göre yapılmışsa kesinlikle itiraz etmenizde yarar var. Bütün kağıtların tekrar değerlendirilmeye alınması gerekir. Hatta sınav iptal bile edilebilir. Tam bir fiyasko.
iptal falan etmezler .. itiraz etsek de aynı kalır herşey..
dava açmamız lazım.. onla da kim uğraşacak..
OZZYY ' Alıntı:yurdakul çaldağ kitabına baktım sadece denetim kanıtları sorusu 54 sayfasında maddeler halinde yazmış açıklamaları yok diğer sorular bu kitaptan değil anlaşılan bir soru bu kitaptan arkadaşlar komisyonda farklı hocalar var bence o yüzden elinizdeki kitaba çalışsanız yeter yanlış düşünüyorsam yorumlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar
nischli ' Alıntı:selam karakule
yav şimdi tesmerin sitesinde denetim soru ve cevaplarına baktım
ya okadar çok cevap yazan birisi varsa komisyondaki hoca ile yer değiştirsin ya
allah tan aralık sınavında geçmişim yoksa bu dönemde kesin patlardım....
o kendi verdikleri cevapları bekliyorlarsa herkesin kalması lasim ya
kimse veremezki okadar cevabıı..... kendileride kitaptan copy paste yapmışlar belli![]()
hasan12345678 ' Alıntı:ARKADAŞLAR GEÇMENİN FORMÜLÜ ;
D E H A
707 SORU CEVAP KİTABI
+ 300 SORU KİTABIN BOŞ YERLERİNE SORU VE CEVAP EKLEYİN
TOPLAM 1007 SORU CEVAP OLSUN
BEN O ŞEKİLDE YAPTIM ÇOK BAŞARILI OLDUM
TABİKİ DERSE ÇALIŞTIKTAN SONRA BU ŞEKİLDE YAPILACAK
SINAVA 1,5 AY KALA SORU CEVAP BÖLÜMÜNE GEÇİLCEK
İLK SINAVDA 5 DERSTEN
SONRA 2 DERSTEN GEÇTİM
SINAVI 2 BÖLÜN
DERSE ÇALIŞAMAYANLAR VAKTİ OLMAYANLAR İÇİN
SÖZELLERİ İLK SINAVDA VERİN
SAYISALLARI İKİCİ SINAVDA
BAŞARILAR
karakule1702 ' Alıntı:nischli ' Alıntı:selam karakule
yav şimdi tesmerin sitesinde denetim soru ve cevaplarına baktım
ya okadar çok cevap yazan birisi varsa komisyondaki hoca ile yer değiştirsin ya
allah tan aralık sınavında geçmişim yoksa bu dönemde kesin patlardım....
o kendi verdikleri cevapları bekliyorlarsa herkesin kalması lasim ya
kimse veremezki okadar cevabıı..... kendileride kitaptan copy paste yapmışlar belli![]()
Gör işte neler çektiğimizi. Sen paçayı sıyırdın. Bizim paça hala tesmerin elinde...![]()